Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/02/2009 : 20:19:40
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by bitola
quote: Originally posted by srdjandj
Dobro, naći ću nekog da mi pošalje taj prvi broj, baš me zanima kako je urađen i hvala na informaciji.
Boce od Veles mi je rekao da ce ti on doneti strip u utorak, sredu li, neznam tacno, ako se ne varam.
Da Boce će doneti i Alan Fordove i Zagora, dogovorio sam.
Srdjane, mogu li ja nekako da se ubacim u te tvoje planove... to jest, da posalju po jednog Zagora i za mene kad vec salju tebi, a ti i ja cemo se lako dogovoriti
Kontaktiraj preko aukcija člana zagor68, pa ga pitaj da li bi ti doneo stripove u BG i ostavio u Darkvudu, meni tako donese, onda sin Bojan tamo to pokupi i plati, vidi sa Bocetom, ali onda kako bi ih ti preuzeo i iz kog mesta si? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 06/02/2009 : 16:05:46
|
Nazalost, ovog petka nece izaci zagor 500, greskom pecatnice, pa se radi na tome da strip izadje sledeci petak. |
Edited by - bitola on 08/02/2009 14:38:03 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 08/02/2009 : 17:09:49
|
Tnx
Eno mene stripovi čekaju u Darkvudu. |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 14/02/2009 : 14:15:52
|
Izasao Indijanska Magija.Odlican uragjen strip.Plastificirane korice,lepak,prevod super...sve to za 1.35 eura e sad nije u boji al nema veze... |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 14/02/2009 : 14:55:36
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Izasao Indijanska Magija.Odlican uragjen strip.Plastificirane korice,lepak,prevod super...sve to za 1.35 eura e sad nije u boji al nema veze...
Utoliko bolje, većina nas ga ima u boji u izdanju Ludensa, a biće ga i u izdanju VČ |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Wicked
Advanced Member
Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 14/02/2009 : 17:53:16
|
Mislim da bi bilo zanimljivo da ga VC izda u c/b varijanti, pa da vidimo da li bi publika takav potez docekala sa "ma nije vazno, negde drugde je vec izasao u boji" ili bi bilo drvlje i kamenje... |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 14/02/2009 : 18:08:29
|
quote: Originally posted by Colt
Mislim da bi bilo zanimljivo da ga VC izda u c/b varijanti, pa da vidimo da li bi publika takav potez docekala sa "ma nije vazno, negde drugde je vec izasao u boji" ili bi bilo drvlje i kamenje...
Zanimljiva ideja Nešto kao "Đimi Gitara" u ZS, i danas mnogi tvrde da im je ta c/b verzija bolja od one originalne u boji. A možda će VČ "Indijansku magiju" da izda u obe varijante, time bi se zadovoljili obostrani ukusi, i sigurno ne bi bilo drvrlja i kamenja |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 14/02/2009 : 18:31:40
|
Mislim da bi bilo zanimljivo da ga VC izda u c/b varijanti, pa da vidimo da li bi publika takav potez docekala sa "ma nije vazno, negde drugde je vec izasao u boji" ili bi bilo drvlje i kamenje...
Ne moras da razmisljas uopste, jasno je da bi bilo drvlje i kamenje |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 14/02/2009 : 18:33:24
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Zanimljiva ideja Nešto kao "Đimi Gitara" u ZS, i danas mnogi tvrde da im je ta c/b verzija bolja od one originalne u boji. A možda će VČ "Indijansku magiju" da izda u obe varijante, time bi se zadovoljili obostrani ukusi, i sigurno ne bi bilo drvrlja i kamenja
Najbolje da naprave kao one slikovnice, kad gledas pod jednim uglom vidis kolor, a pod drugim crno belo. Kad bolje razmislim, najbolje da naprave jedan takav strip pa da pod razlicitim uglovima vidis razlicite stripove |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1821 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 15/02/2009 : 05:32:54
|
Pa naravno bilo bi drvlje i kamenje. A ono `ma nije vazno,negde drugde je vec izaslo u boji` je misljenje pojedinca kojeg moze biti i u slucaju da ga VC ne izdaje u boji. Mada VC ce to izdati u boji vise no milion posto..to znas i sam bolje od nas. |
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Posted - 01/03/2009 : 17:37:53
|
Hajde da malo update-ujemo ovaj topic uz jednu najavu da ce tekom sledece sedmice izaci prvi broj MM gigant na makedonskom jeziku:Tajnata na sveti Nikola. Postavit cu sken kad izadje. |
Edited by - bitola on 01/03/2009 17:38:31 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/03/2009 : 18:06:58
|
to je izdao LIbellus a najavljen i reprint,tako da je to ili hrabar ili lud potez. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Posted - 01/03/2009 : 22:56:54
|
quote: Originally posted by teller
to je izdao LIbellus a najavljen i reprint,tako da je to ili hrabar ili lud potez.
To nije lud potez uopce, jer verujem da retko ko u Makedoniji ima taj strip u izdanje Libellusa. Preskupo je to za nas, Makedonce. Evo recimo , ja si ga ne mogu priustiti. A znam i puno drugih koji si ga ne mogu priustiti. A ovako , imacemo to izdanje, kvalitetno odradjeno, za nesto vise od 5 eura. Istina sa mekim plastificiranim koricama, ali verujem da je izdavac isao na ovu varijantu kako ne bi strip bio jos skuplji.
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 02/03/2009 : 01:26:43
|
quote: Originally posted by Wicked
Zar je bitno? Ipak je to samo Zagor.
Opet ti o hulish Zagoru,a mene nema samo 2 dana. Salim se,normalno. Jel' se zna koliki je tiraz makedonskog zagora,i hoce li koji primerak u Brbiju(kiosk ili striparnice)??? VC bi trebalo izdati u boji,a bicu siguran kad budem video novog Dilana u boji. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 02/03/2009 : 05:02:34
|
to je izdao LIbellus a najavljen i reprint,tako da je to ili hrabar ili lud potez.
To nije lud potez uopce, jer verujem da retko ko u Makedoniji ima taj strip u izdanje Libellusa. Preskupo je to za nas, Makedonce. Evo recimo , ja si ga ne mogu priustiti. A znam i puno drugih koji si ga ne mogu priustiti. A ovako , imacemo to izdanje, kvalitetno odradjeno, za nesto vise od 5 eura. Istina sa mekim plastificiranim koricama, ali verujem da je izdavac isao na ovu varijantu kako ne bi strip bio jos skuplji.
Da su malo pametniji, uradili bi to u dvojezickoj varijanti, drugi jezik da bude srpski ili hrvatski (ne treba im ni prevodilac, imaju za referencu "Libellusovo" izdanje, dovoljan je jedan klasicno obrazovani srednjoskolac da to uradi korektno i time ustede na prevodu, a i na zezanju ok oskena i ciscenja, i tu im je izvor "Libellusov" gigant koji je vec stampan na lepoj i kvalitetnoj beloj hartiji). naravno uz to da organizuju distribuciju u Srbiji i Hrvatskoj, prodalo bi se mnogo bolje nego ovako.
Inace, sta bi sa Zagorom? Prosao je februar, gde je Zagor? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 02/03/2009 : 09:08:55
|
Eto, odlično, ja ću kupiti taj makedonski, jer nije mi problem makedonski jezik! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/03/2009 : 09:53:26
|
želim vam sreču ali bi se usudio kladiti, da nećete prodat Martija ni 200 komada u godini dana. Poznajuči situaciju u Sloveniji a ni kod vas nije puno bolje(financijski i lošije)pa... Zagi i Alan bi i mogli proć(bar par brojeva) ostalo šupak... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
bitola
Average Member
USA
821 Posts
Posted - 02/03/2009 : 10:40:20
|
Da su malo pametniji, uradili bi to u dvojezickoj varijanti, drugi jezik da bude srpski ili hrvatski (ne treba im ni prevodilac, imaju za referencu "Libellusovo" izdanje, dovoljan je jedan klasicno obrazovani srednjoskolac da to uradi korektno i time ustede na prevodu, a i na zezanju ok oskena i ciscenja, i tu im je izvor "Libellusov" gigant koji je vec stampan na lepoj i kvalitetnoj beloj hartiji). naravno uz to da organizuju distribuciju u Srbiji i Hrvatskoj, prodalo bi se mnogo bolje nego ovako.
Inace, sta bi sa Zagorom? Prosao je februar, gde je Zagor?
kako gde je, pa izasao je prvi broj klasik i broj 500. Sada je na redu opet klasik. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/03/2009 : 21:04:30
|
Inace, sta bi sa Zagorom? Prosao je februar, gde je Zagor?
Možda su pametni! Nekako ne mogu shvatiti da pozivaš na bespravno korištenje tuđeg prijevoda i skena ( jer ako nije bespravno onda košta pa ide i cijena gore ) pa onda i na distribuciju u još dvije zemlje za koje nemaju prava ( kupovina istih poskupljuje izdanje )a ni ne mogu ih dobiti jer već postoji nositelj prava za HR, možda i za SR. Dakle tribali bi uraditi pirat! Jel tako? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Topic |
|