forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11614 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 13/02/2010 : 22:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Znaci oko 1400 bez popusta, ako sam dobro sracunao.
Ok je to..valja uzeti. Jbg, kasnim mnogo, ali se nadam da cu nadoknaditi.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/02/2010 : 23:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Znaci oko 1400 bez popusta, ako sam dobro sracunao.
Ok je to..valja uzeti. Jbg, kasnim mnogo, ali se nadam da cu nadoknaditi.

Ja sam prezadovoljan knjigama

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 00:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Pa, iskreno, bolje su ih uradili nego Zagorove..sta ce koji qrac "Mortimer" na hrbatu, kad se on tek pojavljuje, a ovo su prvi brojevi? A i nije bilo neophodno da se stavlja bilo kakva ilustracija..ali, nevermind, opet je sve - pucka!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/02/2010 : 01:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by docA

Evo jedne slicice za profesor-inz-a

Doco, ja sam ovaj mali u sredini...

a ja sam ovaj desno
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 01:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Da, to si ti, King Warrior-e

A ko bi drugi bio?

Edited by - docA on 14/02/2010 01:20:45
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/02/2010 : 01:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam rodjen na revolucionarni dan (9. Mart)...

Skontao sam ja odmah da si it pomalo cudan,evo dokaza... rodjeni smo na isti dan, samo ti na godinu prije.
Sigurno smo mnogo slicni.
Pretpostavljam da i ti malo zanosis ulijevo, namigujes povremeno desnim okom, pricas sam sa sobom i kad se smijes udaris sebi nekoliko samara.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 01:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

ja sam rodjen na revolucionarni dan (9. Mart)...

Skontao sam ja odmah da si it pomalo cudan,evo dokaza... rodjeni smo na isti dan, samo ti na godinu prije.
Sigurno smo mnogo slicni.
Pretpostavljam da i ti malo zanosis ulijevo, namigujes povremeno desnim okom, pricas sam sa sobom i kad se smijes udaris sebi nekoliko samara.

TAJ SAM!! ALI STVARNO!
Seacas se:

quote:

quote:

Ja sinoc krenuo da postavim ovu sliku al' mi nestade struja...

dva genija, jedna misao

Vidis kako je volseban taj 9. MART!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 14/02/2010 : 01:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Sanjate li bradonju i smrkove? Isto su me pitale stotine i stotine hiljada studenata!
EDIT: Pogledajte kako se zove najnoviji clan

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 14/02/2010 01:29:24
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/02/2010 : 01:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
sada znam da one slike sa palicom nisu bile pozerske.
ako smo imalo slicni, jebo je jeza onaj ko te naljuti a palica ti u blizini...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/02/2010 : 01:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Sanjate li bradonju i smrkove?

toliko odljepili jos nismo
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 01:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
..
quote:

Sanjate li bradonju i smrkove? Isto su me pitale stotine i stotine hiljada studenata!
EDIT: Pogledajte kako se zove najnoviji clan

Bobe, zajebi ti to sto znas..i ne moras bas da budes toliko explicitan..to okolo revolucije i 9.marta je bila zajebancija..pusti vukove da zive u sumama i gorama!

Ne volim da spamujem po ozbiljnim temama..zato evo nesto kompatibino sa temom..kaobajagi je ontopic

EDIT:

E, King Warrior mi je u ovom slucaju susta suprotnost..mislim sto se muskulature i anatomije tice..
Ali, polalko, pocinjem i ja da radim trbusnjake

Ma, volem da teram cirkus na sopstveni racun, pa toJ ti je!

Edited by - docA on 14/02/2010 01:37:46
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 14/02/2010 : 01:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
A ovaj prvi s levlje li je Dilanova nocna mora!

EDIT: On topic

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 14/02/2010 01:39:58
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/02/2010 : 01:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

jok, vec ova cetiri sa desne

doco, trebao si umjesto DD glava ubaciti nas nekoliko forumasa
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 01:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajd' idem da to uradim..ajd' pricekajte malo..samo kako da stavim tebe? Ni jedan odavde ne odgovara?!
Hmmmmm...videcu sta se da uciniti...

EVO:

Na slici su: docA, King Warrior, profesor-inz, manhunter, dessa

EDIT: Jos malo sam koliko toliko posredio "fotku"..khm!

Edited by - docA on 14/02/2010 11:54:08
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 02:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote

Edited by - docA on 14/02/2010 11:55:23
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 09:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ko je ovaj Zagor...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 09:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ajd' idem da to uradim..ajd' pricekajte malo..samo kako da stavim tebe? Ni jedan odavde ne odgovara?!
Hmmmmm...videcu sta se da uciniti...

EVO:

Odlično, gde ove nađe...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2010 : 11:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Ko je ovaj Zagor...

Kako ga ne prepoznajes?

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/02/2010 : 12:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ko je ovaj Zagor...

Kako ga ne prepoznajes?

A King, ima nešto bujnu kosu, nisam ga prepoznao...
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 17/02/2010 : 14:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Evo da se oglasim i ja za 5. knjigu dilana.Korice odlicne,forzec odlican,uvez cvrst,rikna prava...
Pa sta se onda zalim kog vraga.E pa zalim se jer je stampa najgora dosad.Ima sigurno 10 stranica koje stampom potsecaju na stampu kiosk izdanja i to je necuveno.I jos ne znam kolko stranica koje mogu da prodju ali nisu bas kako treba da budu.To mi itekako smeta na stripu koji kosta 1000 i kusur dinara.A da ne pominjem da mi je ova peta knjiga za pola santimetra visa od ostalih.Bar meni.E veseli veseli,mnogo si me razocarao.Tesko da cemo i dalje saradjivati....
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2010 : 14:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Evo da se oglasim i ja za 5. knjigu dilana.Korice odlicne,forzec odlican,uvez cvrst,rikna prava...
Pa sta se onda zalim kog vraga.E pa zalim se jer je stampa najgora dosad.Ima sigurno 10 stranica koje stampom potsecaju na stampu kiosk izdanja i to je necuveno.I jos ne znam kolko stranica koje mogu da prodju ali nisu bas kako treba da budu.To mi itekako smeta na stripu koji kosta 1000 i kusur dinara.A da ne pominjem da mi je ova peta knjiga za pola santimetra visa od ostalih.Bar meni.E veseli veseli,mnogo si me razocarao.Tesko da cemo i dalje saradjivati....

U pravu si stampa je ocajna.Kod mene je visina ok,ali je uvez nesto losiji.Definitivno najgore odradjena knjiga do sada.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/02/2010 : 15:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Kod mene su sve u visini, a jeste da ima par stranica malo bledjeg otiska. Ja sam vec bio napisao da bi trebalo da se jos poradi na izdanju, ja sigurno necu da odustanem od izdanja iako imam i Dnenik, SDextra,LUDextra.. meni kod zadnje najvise smeta jer zljeb nije jos malcice stisnut, uradjen je kao kod prve knjige, ali su 2, 3, 4 sa odlicnim koricama, uvezom, otiskom. I ono sto para oci je: nije u liniji "Dylan Dog br.."
Mada, misim da su Zagorove knjige losije uradjene, jedino sto mi se kod njih svidja je mat korice koje mu odlicno, po meni, pasuju...

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/02/2010 : 16:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
EVO:

Ha, uvek sam se pitao kako bi mi stajalo Dylanovo odelo i mogu da kažem da sam vrlo zadovoljan-da umreš od lepote. Bravo doc. Mislim da manhunteru najbolje stoji.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/02/2010 : 16:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

to sve sto si nabrojao nisu slucajni propusti koji se mogu javiti,i kod drugih izdavaca.to je brale moj aljkavost,i resenost da se ne ulozi,a da se zaradi.vidi se da ih nista ne pogadja,pa teraju po svome.stampu rade sa istim masinama,kao i kiosk izdanja.pa ako im vec ljudi oprastaju za kiosk,uradite bar k.izdanja kasfetno.verujte,ali svemu dodje kraj,a primer je sto su ljudi trenutno navuceni na k.izdanja.za koju godinu,ce ih rasprodavati,ali nece imati kome,jer nema milion kolekcionara koji bi se smenjivali sa kupovinom.
sve sam ovo napisao,jer kao i vise puta zelim da v.cetvrtak potraje i ispravlja greske dok je vreme.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 17/02/2010 : 21:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Trebaju da ulazhu u shtamparije,svi generalno...

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000