Author |
Topic |
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 07/04/2009 : 23:36:56
|
quote: Originally posted by Dado
Pa onoliko koliko bude izdanja toliko ce i biti knjiga. A sto se tice aktualnog stanja, broja jedan vise nema.
yooohooohooo s obzirom na to da imam broj 1.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 08/04/2009 : 00:15:10
|
quote: Originally posted by Curunir
salu na stranu, odlicno sto je napokon bar 1 mv nestao s trzista! i vrijeme je bilo! sad ce se malo manje cekati i neckati, hehe...
Krajnje je vreme bilo,odlican strip |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 08/04/2009 : 15:04:22
|
quote: Originally posted by dcopic
@Dado & Dado
Hoćete li za MAFEST objaviti broj 64 "I Lupi Blu", da se Darko ima gdje potpisati?
Imaces Nick Raidera |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/04/2009 : 17:19:25
|
Buuu, ti da neces uzimati Raidera, ma ne vjerujem... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 08/04/2009 : 17:20:29
|
Naravno! Iako još nisam siguran da li ću uzimati to izdanje i od kojeg broja.
Od prvog Vidis,i za to sam kukao pa ga eto Bice i Texa od prvog broja A vec znam tri sigurna kupca Nick Raidera(kum,burazer i ja). Jos 497 |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 08/04/2009 : 17:42:04
|
Nije da mi smeta Nick al ionako izdanja Libellusa su usporila. Nadam se da ih cajac nece malko vise pomeriti udesno na vremenskoj skali. |
Edited by - kasper on 08/04/2009 17:42:44 |
|
|
LCF
Starting Member
22 Posts
Member since 10/03/2009 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 08/04/2009 : 18:12:52
|
Buuu, ti da neces uzimati Raidera, ma ne vjerujem...
Ma vidjet ćemo, jer mi Nick Raider nikada nije bio preomiljeni strip. Šta mogu kad najviše volim SF i Western. Mislim da ću ove godine morati s kombijem na MAFEST, jer mi uz sve druge stvari neće svi stripovi stati u auto. |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Posted - 08/04/2009 : 18:15:13
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Naravno! Iako još nisam siguran da li ću uzimati to izdanje i od kojeg broja.
Od prvog Vidis,i za to sam kukao pa ga eto Bice i Texa od prvog broja A vec znam tri sigurna kupca Nick Raidera(kum,burazer i ja). Jos 497
Da, ako ovako nastaviš kukati, ne bih se čudio da i Tex, Julia i Đudas već ove godine krenu od prvog broja! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 08/04/2009 : 19:16:45
|
Da, ako ovako nastaviš kukati, ne bih se čudio da i Tex, Julia i Đudas već ove godine krenu od prvog broja!
More,za ove ce kukam jos vise Pre neki dan sam izvuko topic od pre 4 godine gde kukam kad ce Modesty Blaise i evo je. Evo Nick Raidera. Bice i Texa,Julie i Dzudasa(mada ne ocekujem njega od Libellusa,mozda pre Fibra jer Markos preferira te krace serijale) |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/04/2009 : 23:04:10
|
Buuu, ti da neces uzimati Raidera, ma ne vjerujem...
Ma vidjet ćemo, jer mi Nick Raider nikada nije bio preomiljeni strip. Šta mogu kad najviše volim SF i Western. Mislim da ću ove godine morati s kombijem na MAFEST, jer mi uz sve druge stvari neće svi stripovi stati u auto.
NR mi je bija ok u svoje vrime.možda bi uzea prvih 30-tak brojeva |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/04/2009 : 12:05:52
|
Vjetar ko' vjetar, nikad ne znas s koje strane ce zapuhati... Ma znam, traje to do besvjesti, predugo, nikad duze... no nadam se krajem iduceg tjedna da bi mozda moglo konacno biti gotovo. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 16/04/2009 : 13:49:15
|
Vjetar ko' vjetar, nikad ne znas s koje strane ce zapuhati... Ma znam, traje to do besvjesti, predugo, nikad duze... no nadam se krajem iduceg tjedna da bi mozda moglo konacno biti gotovo.
Njam, onda od maja u BG (nada) |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 21/04/2009 : 10:37:27
|
no pročitah zasad prve 4 knjige i uopće neloše...
nekako je western lajtmotiv u Magičnom ostavljen po strani,više je prostora ostavljeno horroru i odličnom scenariju... još mi je lik nekako nerazrađen ali vjerujem da če se to popraviti u nadolazećim epizodama... u svakom slučaju u okrilju westerna jedino što mi je čitljivo...dapače odlično daklem imate još jednog sigurnog kupca libellusova Vjetra |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 21/04/2009 : 10:38:55
|
Windigo daleko najbolja epizoda u prvih 12.
vjerujem da ima i još boljih do ove 20te knjige |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7820 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 21/04/2009 : 12:26:45
|
quote: Originally posted by darkraver
no pročitah zasad prve 4 knjige i uopće neloše...
nekako je western lajtmotiv u Magičnom ostavljen po strani,više je prostora ostavljeno horroru i odličnom scenariju... još mi je lik nekako nerazrađen ali vjerujem da če se to popraviti u nadolazećim epizodama... u svakom slučaju u okrilju westerna jedino što mi je čitljivo...dapače odlično daklem imate još jednog sigurnog kupca libellusova Vjetra
U početku je western ostavljen po strani, a kasnije je suprotno. Malo horrora, prevladavaju epizode s indijanskim glupostima i političkim smicalicama i nadmudrivanjima. Ko meksička sapunica. A što se tiče razrađenosti lika i nisan primjetio neki super veliki napredak. Taj odnos između glavna 2 lika je previše usiljen i "umjetan", sve njihovi razgovori su previše dosadni i pre-preozbiljni. A Hogan počinje biti dosadan, svako malo ga vraćaju. S ovim postom sam oduševio obožavatelje. |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 21/04/2009 : 23:41:56
|
Upravo sam pročitao knjige 13-16 i mogu samo reći odlično. Manfredi maestralno vodi priču, a crtači ga isto tako prate. Pogotovo Parlov, Frisenda i Milazzo. Priča u 3 djela Osvajači, Bitka na rijeci i Plaćeni ubojice je što se mene tiče među najboljim stripovima koji su izašli iz Bonellijeve "tvornice"! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7820 Posts
|
zacko
Starting Member
Croatia
20 Posts
Member since 28/12/2007 |
Posted - 22/04/2009 : 00:10:02
|
Sve je dobro u toj trodjelnjoj epizodi,totalni užitak za čitanje,izvrsna radnja,akcija,avantura,sa natruhama drame.Kad sam kupio prvu knjigu bio sam i više nego oduševljen,a svaka druga je bolja i bolja.Jedva čekam da nove iziđu. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/04/2009 : 03:54:51
|
quote: Originally posted by mpavin Malo horrora, prevladavaju epizode s indijanskim glupostima i političkim smicalicama i nadmudrivanjima. Ko meksička sapunica.
Ne gledam sapunice, pa nisam strucnjak za njih kao neki, ali ako su te sapunice poput MVa, sto cutite ljudi, dajte da i ja to gledam!!! Mada, i neukome bi iz ovog tvog posta bilo jasno da to bas i nisu neke teme iz sapunica. A ono malo "ljubavi" koja se provlaci kroz njegove epizode meni osobno daje jos veci dojam stvarnog zivota likova i njihovih medjusobnih odnosa. Da nema poneku zensku, rekli bi zlobnici da je homoseksualac, a ako ima onda je sapunica, nekoga nikad zadovoljiti...
Kao sto sam vec jednom napisao Manfredi je znalacki spojio dva popularna zanra, vestern i horor, uz obilje akcije i drame. No Magicni Vjetar je i sjajan politicki triler koji kroz pricu prati stvarne povijesne dogadjaje i osobe, te kao bitnu, cesto i temeljnu podlogu radnje sadrzi politicke spletke i korumpiranost koji su bili svojevrstan pokretac svih zbivanja na divljem zapadu. Ovakav "koktel" ne mora se svakome svidjeti, jasno, no sa sapunicom to nema veze... |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 22/04/2009 : 09:58:31
|
quote: Originally posted by mpavin Malo horrora, prevladavaju epizode s indijanskim glupostima i političkim smicalicama i nadmudrivanjima. Ko meksička sapunica.
Ne gledam sapunice, pa nisam strucnjak za njih kao neki, ali ako su te sapunice poput MVa, sto cutite ljudi, dajte da i ja to gledam!!! Mada, i neukome bi iz ovog tvog posta bilo jasno da to bas i nisu neke teme iz sapunica. A ono malo "ljubavi" koja se provlaci kroz njegove epizode meni osobno daje jos veci dojam stvarnog zivota likova i njihovih medjusobnih odnosa. Da nema poneku zensku, rekli bi zlobnici da je homoseksualac, a ako ima onda je sapunica, nekoga nikad zadovoljiti...
Kao sto sam vec jednom napisao Manfredi je znalacki spojio dva popularna zanra, vestern i horor, uz obilje akcije i drame. No Magicni Vjetar je i sjajan politicki triler koji kroz pricu prati stvarne povijesne dogadjaje i osobe, te kao bitnu, cesto i temeljnu podlogu radnje sadrzi politicke spletke i korumpiranost koji su bili svojevrstan pokretac svih zbivanja na divljem zapadu. Ovakav "koktel" ne mora se svakome svidjeti, jasno, no sa sapunicom to nema veze...
Sve je to lijepo i utvrđeno u prvih 16 knjiga. Zato je važnija za nas MV džankije obavijest koliko još moramo čekati!!
|
I´m too old for this shit. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7820 Posts
Posted - 22/04/2009 : 10:11:13
|
quote: Originally posted by Dado Ovakav "koktel" ne mora se svakome svidjeti, jasno, no sa sapunicom to nema veze...
Koliko ja znan i u sapunicama gube pamćenje i gnjave se s jednom te istom ženskom u 500 epizoda (Norma, u ovom slučaju). Horror me zanima (samo što ga je u MV sve manje), western me isto tako zanima (vidi Olovno nebo), ali te političke smicalice i nadmudrivanja me ne zanimaju baš puno, nikad nisan volio politiku. |
|
|
Topic |
|