Mislim da ću ga i ja ostaviti. Odlično je napravljen, a osim toga, Ludensov kad izađe sigurno neće imati dodatak o Ramathu. I onaj pirat Zavera Bogova bolji je od Ludensovog.
Ako izbace dodatak o Ramathu, to bi bila jedna od većih gluposti. Bitna je ta pričica jer se nadovezuje na "Crna božica" - "Tigar" - "Thugsi!". Prije nisu to radili, a onda su se sjetili da je bolje izbaciti dodatak, a cijenu ostaviti istu. Po svemu sudeći ovaj spec neće izaći prije kraja godine.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Ben mu jarca... ajde mi otkrijte po čemu procjenite kad će izaći neki strip? Sudeći po svemu... Čemu? Procjena... zbog čega? Mišljenje... zašto? Ajde otkrijte, pliz
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ben mu jarca... ajde mi otkrijte po čemu procjenite kad će izaći neki strip? Sudeći po svemu... Čemu? Procjena... zbog čega? Mišljenje... zašto? Ajde otkrijte, pliz
...i odaberi sljedeće parametre: - Zagor - Ludens specijal - cijela godina - 2008. ...i vidjet ćeš da izlazi 4 specijalca godišnje
A sudeći po popisu http://striparna.com/stripofili/corto/popis_zg.htm , vidljivo je da su nakon mnogih peripetija krenuli iz početka sa specijalcima. Znači, ima još 3 stara, i onda idući neobjavljeni je spec 9-Princ Elfova.
Po svemu sudeći (90% šanse) je da će biti tako.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Ma da? A do jučer ste plakali kako sljedeći ovisi o prevoditeljici i njenoj metodi sličajnog odabira. Fascinantno je kako se na ovom forumu iz ničega brzo napravi "gotova" priča.
No svejedno mi koji je sljedeći nego san mislija da bi možda metoda bila primjenjiva na kladionice, kockarnice i tako to. Jedva pratim ova nova izdanja pa bi se valjalo malo pomoći tatlane.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Strip izuzetan,crtež i priča odlični...kupiću ga u Hc verziji od Ludensa,a dodatak knjižicu Ramath kada ga izda VČ,do tada čuvaću ovaj pirat koji će Ludens najverovatnije izdati krajem godine.
Ako izbace dodatak o Ramathu, to bi bila jedna od većih gluposti. Bitna je ta pričica jer se nadovezuje na "Crna božica" - "Tigar" - "Thugsi!". Prije nisu to radili, a onda su se sjetili da je bolje izbaciti dodatak, a cijenu ostaviti istu. Po svemu sudeći ovaj spec neće izaći prije kraja godine.
Nisam znao da su neki dodaci izbaceni kod "Ludensovih" specijalaca. Koji su to izbaceni i odakle?
Ni ja ne prodajem. Kad malo bolje razmislim, ja nikad nista nisam ni prodao od stripova, cak ni duplikate (njih uglavnom ispoklanjam ili se menjam po principu "daj sta das")
Nisam znao da su neki dodaci izbaceni kod "Ludensovih" specijalaca. Koji su to izbaceni i odakle?
Ludens nije izbacio ni jedan dodatak specijalima, ali nije objavio naslovnice tih dodataka. Dakle objavljeni su svi: i Bat Baterton, i Diging Bil, i Baron Pero, i Džimi Gitara. Pa će i Ramat sigurno biti objavljen. E sad druga je stvar što Ludens ne objavljuje one knjižice koje su išle uz prvih 5 specijala, ali to ionako nisu stripovi, a i objavljuje ih VČ.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Ludens nije izbacio ni jedan dodatak specijalima, ali nije objavio naslovnice tih dodataka. Dakle objavljeni su svi: i Bat Baterton, i Diging Bil, i Baron Pero, i Džimi Gitara. Pa će i Ramat sigurno biti objavljen. E sad druga je stvar što Ludens ne objavljuje one knjižice koje su išle uz prvih 5 specijala, ali to ionako nisu stripovi, a i objavljuje ih VČ.