Author |
Topic |
verab
Senior Member
Croatia
2744 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 15/11/2016 : 19:26:41
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by verab
Je li Zlatko definitivno zatvorio butigu? Zna li netko? Koliko vidim stranica www.babilon-strip.com više nije u funkciji. Šteta:(
Odakle ti sad to Pa prije 4-5 dana sam ga zva i pita za neke stripove. Prime misec dana sam ga pita za oca i reka je da je sve u redu ,da mu se otac izvuka.
Pitam za striparnicu, jer stranice www.babilon-strip.com više nema, a na FB (Strip knjižara Babilon) sve vezano za striparnicu je izbrisano. Jel tebi otvara gornji link? Meni ne.
Evo sam zva prije 5 minuti Zlatka ,greška mu je na serveru te će kvar biti otklonjen za dan - dva. Zlatko kaže da nije u striparnici nikad više ima stripova te da je stiga uvoz , kao i da vas sve voli i pozdravlja. Otac mu je dobro, fala Bogu .
Nemojte odma širit dezinformacije i pizdekat , da izvinete
Drago mi je zbog Zlatka, neka nama Babilona. Fala na informaciji.
Pitanje nije dezinformacija....pogotovo ne "pizdekanje" |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5001 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2744 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 16/11/2016 : 11:46:48
|
Poštovani prijatelji s foruma
Evo i mene nakon devet mjeseci, da napišem koju... Prvo se ispričavam ako u međuvremenu nisam odgovorio na koju poruku, bilo da je upućena putuem foruma, maila, sms-a ili na bilo koji drugi način. Ako je, molim vas, pošaljite ponovo, javite se. Drugo, želim zahvaliti na podršci, a treće, pozdraviti sve vas. Posebno pozdravljam one koji su me ovih mjeseci privatno kontaktirali i bili velika potpora, puni strpljenja i razumijevanja. I četvrto, od ponedjeljka, 21.11.2016. idu nove najave po ovom i drugim forumima, a možda i prije.
Gdje sam bio? Na istom mjestu kao i sad, samo s više obaveza i manje vremena, pa je nešto moralo otpasti (forum, ažuriranje web ponude). Kao što je već na forumu spomenuto, moj otac se razbolio. Bilo je kritično, bilo je dugo, ali oporavio se. Ne znam da li sam na forumu spominjao da radim i kao fotograf. Kod nas u Slavoniji sezona svatova krena od Uskrsa i traje do kraja ovog mjeseca. Naravno, bude svadbi i po zimi, ali uglavnom, "ako je sila" Ove godine je bilo puno svadbi, tako da sam bio zauzet petkom i subotom po svatovima, a dodatna slikanja i snimanja spotova radimo četvrtkom i ponedjeljkom, pa su se dani u tjednu naglo topili. Nedjeljom je trebalo i odspavati. Uz to, imam i svojih "hirova".... trčim na duge staze, a za dobru utrku treba odraditi i nekoliko treninga tjedno. I tako dalje, da se ne opravdavam više.... mogu reći da se nakon mjesec ili dva ne pisanja po forumu izgubi ta navika i teško se natjerati početi opet. Ali, svemu jednom dođe kraj, pa tako i forumskoj apstinenciji.
Osim foruma, i web stranica je ostala bez upisa novih artikala, već devet mjeseci. Robe ima, prodaje se u striparnici, naručuje se putem maila, sms-a, fb, viber-a, WhatsApp-a... ili pozivom. Tako da, radilo se, radi se i sad, radit će se i dalje.
I sve ovo napisano nije neko opravdanje za nepisanje po forumu ili ažuriranje web stranice, jer uvijek se može bolje, pa smatram da sam mogao bolje uz prikladniju organizaciju posla i obaveza.
Jučer konačno uhvatim vremena (čitaj bolje se organiziram) i pokušam upisati novu turu Libelusa i Fibre u web ponudu. Kad ono, ne radi stranica! Greška na serveru. Eh, tako mi i treba, smijao sam se sam sebi.
Dočekala me ovakva poruka: Poštovani, U ranim jutarnjim satima je napravljena automatska nadogradnja linux operativnog sustava koja je prouzrokovala grešku na tri različita servera, dok je na ostalima prošla uredno. Istina bio je veći kvar nego što smo prepostavili. Administrator cijelo jutro sanira štetu, podaci su zaštićeni i mailovi će svi biti dostavljeni pri pokretanju servera. Čim proradi javimo Vam na mail.
Srdačan pozdrav, totohost.hr
Uglavnom, proradilo je .... pa simbolično to smatrajmo novim nastavkom ugodnog druženja.
Pozdrav iz Babilona!
|
Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766 |
Edited by - Babilon on 16/11/2016 11:49:38 |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 16/11/2016 : 12:40:31
|
Dobrodosao Zlatko, mada, iskreno receno, nisi mi na forumu ni nedostajao. Sigurno zato sto nismo ni izgubili kontakt i sto sam redovno dobivao od tebe sve moje omiljene stripove. Salu na stranu, lijepo je vidjeti tvoj topic na prvoj strani, navratim redovno. Svako dobro i hvala na najnovijoj posiljci. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 16/11/2016 : 19:27:09
|
Ma dobro da si se ti i nas, ovdje u našem kutku izolacije, sjetio. Ja se već zabrinuo što te nema... Welcome back! |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 16/11/2016 : 20:23:26
|
Zlatko Babilone, otkako si ti s foruma nestao, ja sam se pojavila, pa hajde da ti i ja pozelim dobrodošlicu natrag. Jako dobro iz iskustva znam koliko si izvrstan svatovski fotograf pa lakše prihvaćam tvoje odsustvo zbog tako vazne stvari ;) Pozdrav od najbolje kume u svemiru :) |
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Posted - 17/11/2016 : 08:05:28
|
quote: Originally posted by ZoranC
Dobrodosao Zlatko, mada, iskreno receno, nisi mi na forumu ni nedostajao. Sigurno zato sto nismo ni izgubili kontakt i sto sam redovno dobivao od tebe sve moje omiljene stripove. Salu na stranu, lijepo je vidjeti tvoj topic na prvoj strani, navratim redovno. Svako dobro i hvala na najnovijoj posiljci.
Hvala, također svako dobro i brz oporavak.
Pozdrav iz Babilona! |
Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766 |
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
Posted - 17/11/2016 : 08:09:45
|
quote: Originally posted by Mrkva
Zlatko Babilone, otkako si ti s foruma nestao, ja sam se pojavila, pa hajde da ti i ja pozelim dobrodošlicu natrag. Jako dobro iz iskustva znam koliko si izvrstan svatovski fotograf pa lakše prihvaćam tvoje odsustvo zbog tako vazne stvari ;) Pozdrav od najbolje kume u svemiru :)
Hvala, Mrkvice!
Pozdrav iz Babilona! |
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 16/01/2017 : 21:45:56
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Opa, ovo izgleda jako dobro. Ime mi je odmah bilo nekako poznato, ali ih nazalost jos nisam citao. Imam ih u vidu za Interliber ili nes drugo ako budu na popustu
Neće ih biti na popustu, a do Interlibera možda i nikako. Dakle, budi pametan i naruči ih odmah u Babilonu, dok još možeš. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Babilon
Advanced Member
Croatia
3083 Posts
|
Babilon
Advanced Member
Croatia