forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Dampyr
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/03/2009 : 16:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zkne

Mislim da su SA knjige jeftine i puno bolji izbor od VC! Dobijete 2 epizode za 75 kn, sto je 20ak kn skuplje po epizodi od jednog Dampyra od VC, tisak ne moramo spominjati, jer je i Ludensov puno kvalitetniji i ne moze se usporediti sa VC. Jedina prihvatljiva stvar koja ide u korist VC je ritam od 13 brojeva godisnje, ali tko zna hoce li dogurati do 30-tog broja.

Ovo sve stoji i samo da neko iz SA kaze idemo sa 8 knjiga godisnje i ev.jednim specijalcem - meni bi bilo dovoljno.
Ali niko nista ne govori
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/03/2009 : 16:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Znam da se ponavljam,ali da se ovo ne bi svelo na pricu o konkurentskim izdanjima iz razlicitih drzava i na ono ciji je duzi - moram opet da kazem - nije mi bitan izdavac,manje vise mi je svejedno SC-HC,bitan mi je ritam izlazenja i poverenje u izdavaca - najbolji primeri su upravo Libellus i Fibra koji ce izgurati zacrtano bez obzira na finansije.
I zato cu ja da uzmem i neka njihova izdanja koja mozda nisam planirao pre nego izdanja nekog drugog izdavaca.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/03/2009 : 19:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax

Dovoljni je dokaz kada mi cura koja je samo citatelj svako toliko napomene da je tisak koma u usporedbi sa Ludensom.

Neverovatno, i meni moja prigovara! Ja joj dam SA stripove kad ona meni "šta si mi ovo dao, ovo kao da je prevodio neko sa 8 razreda škole, daj mi stripove od onih veseljaka"

I sad ti reci da je dobro imati devojku koja čita stripove

Da ne govorim o tome kad krene sa prigovorima o ceni

Edited by - goksi on 17/03/2009 19:29:54
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/03/2009 : 21:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Dovoljni je dokaz kada mi cura koja je samo citatelj svako toliko napomene da je tisak koma u usporedbi sa Ludensom.

Neverovatno, i meni moja prigovara! Ja joj dam SA stripove kad ona meni "šta si mi ovo dao, ovo kao da je prevodio neko sa 8 razreda škole, daj mi stripove od onih veseljaka"

bar imas sopstvenog prevodioca koji odmah uvidja greske.
tesko nama koji neznamo zabarski ,i dok citamo ponesto nam je cudno,a nemamo pojma.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/03/2009 : 07:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ha ha ha.
Tako si duhovit.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 08:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Molim te ako ne znas normalno argumentirati i raspravljati da ne pises ovdje sranja!

Zagusili ste forum sa ovakvim nesuvislim recenicama!

Hvala

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

DZOMBA
Starting Member

33 Posts

Member since 26/11/2008

Posted - 18/03/2009 : 09:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DZOMBA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:

quote:

Molim te ako ne znas normalno argumentirati i raspravljati da ne pises ovdje sranja!

Hvala

Ne, nego treba josh da gushe forum i svrshavaju na to kakve su korice u nekom HC Bonelli-u u par stotina komada a konachno se pojavio pravi strip izdavach koji stampa stripove svaki drugi dan u desetinama hiljada i normalno da su stripofili odushevljeni i nemoj ispadati takav.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/03/2009 : 09:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DZOMBA

Ne, nego treba josh da gushe forum i svrshavaju na to kakve su korice u nekom HC Bonelli-u u par stotina komada a konachno se pojavio pravi strip izdavach koji stampa stripove svaki drugi dan u desetinama hiljada i normalno da su stripofili odushevljeni i nemoj ispadati takav.

Ajme koje gluposti ovdje citam
Tko je uopce spominjao HC ili redovitost izlazenja?
Citavo vrijeme se prica o kvaliteti tiska koji je kod VČ doista loš.
Osim toga već kada se doticemo HC-a i knjiga kao takvih onda bi trebalo spomenuti da sva VČ izdanja imaju ISBN, dakle prodaju se kao knjige i oslobodjene su placanja poreza. Vec kada napravis ustedu na porezu daj nagradi svoje vjerne citatelje i popravi kvalitetu tiska jer im je to najslabija točka
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/03/2009 : 10:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kad bih imao para, kupio bih odmah ovih 8 knjiga od SA, a pošto nemam, sačekaću da to sve izda VČ!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 10:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Hvala

Skrati jezicinu da ti je ja ne skratim.

Pojma nemas o cemu pises!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 10:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osim toga već kada se doticemo HC-a i knjiga kao takvih onda bi trebalo spomenuti da sva VČ izdanja imaju ISBN, dakle prodaju se kao knjige i oslobodjene su placanja poreza. Vec kada napravis ustedu na porezu daj nagradi svoje vjerne citatelje i popravi kvalitetu tiska jer im je to najslabija točka

Ma kakvi.

To možda u Hrvatskoj. U Srbiji i serijske i monografske publikacije podležu istom PDVu od 8%.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.

Edited by - Djole on 18/03/2009 10:40:02
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/03/2009 : 10:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Ma kakvi.

To možda u Hrvatskoj. U Srbiji i serijske i monografske publikacije podležu istom PDVu od 8%.

E ovo nisam znao.
To mi onda nema neke logike
Go to Top of Page

DZOMBA
Starting Member

33 Posts

Member since 26/11/2008

Posted - 18/03/2009 : 10:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DZOMBA a Private Message  Reply with Quote
To je odlichna stvar za strip da ga drzava tretira jednako kao literaturu a ne kao shit.
Go to Top of Page

DZOMBA
Starting Member

33 Posts

Member since 26/11/2008

Posted - 18/03/2009 : 10:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DZOMBA a Private Message  Reply with Quote
quote:
[Skrati jezicinu da ti je ja ne skratim.

Hahahahahahahaahahahahaahahahahahahahahahaha
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 10:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti si stvarno retardiran!

Go to Top of Page

DZOMBA
Starting Member

33 Posts

Member since 26/11/2008

Posted - 18/03/2009 : 10:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DZOMBA a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

SMRT FASIZMU i FASISTIMA!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 10:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

SMRT FASIZMU i FASISTIMA!

Micek, letis van uskoro!

PA PA

Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 18/03/2009 : 11:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Potpuno glupo prepucavanje.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 11:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ja se ne prepucavam, samo mi je vise pun kurac hrpetine ljudi koji su dosli na ovaj forum i sistemski ga unistavaju glupim i ispraznim postovima koji ne sluze nicemu i tjeraju ono malo kvalitetnih clanova kojih je jos ostalo!

Kako Tex Willer, Sejo i da ne nabrajem sve ostale mogu lijepo, kulturno i argumentirano pricati na temu Dampyra i ostalih stvari, a neki drugi ne!?

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 12:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se ne prepucavam, samo mi je vise pun kurac hrpetine ljudi koji su dosli na ovaj forum i sistemski ga unistavaju glupim i ispraznim postovima koji ne sluze nicemu i tjeraju ono malo kvalitetnih clanova kojih je jos ostalo!

Kako Tex Willer, Sejo i da ne nabrajem sve ostale mogu lijepo, kulturno i argumentirano pricati na temu Dampyra i ostalih stvari, a neki drugi ne!?

Ti si ovde prvi pocheo da pretish i govorish ljudima da "skrate jezichinu." Mozhe da se to sve isto kazhe na drugachiji nachin. Ovako samo ispadnesh prostachina.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 12:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Ti si ovde prvi pocheo da pretish i govorish ljudima da "skrate jezichinu." Mozhe da se to sve isto kazhe na drugachiji nachin. Ovako samo ispadnesh prostachina.

Ajme prostote!

Hoces jos da im cvijece zamotam i predam?

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 12:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
A to su jedine dve opcije? Ili da im pretish, ili da im motash cvece? Nema ona opcija "Nisi u pravu iz ovog i ovog razloga?" Ili ona opcija da ih ignorishesh?

Nije prostak samo neko ko eksplicitno psuje. Dovoljno je da se ponashash, kao shto i sama rech kazhe, prosto. Koliko god neko rekao neshto shto je po tvom mishljenju glupo, niko ti ne daje pravo da mu govorish da "skrati jezichinu da mu je ti ne skratish" (iliti, drugim rechima, cuti da te ne bih prebio) ili da je "retardiran." Takve stvari govore o tome da si slabashnog i nemocnog intelekta, te bi, i ovim virtualnim putem, najradije problem razreshio pesnicama i uvredama jer si na rechima ochigledno tanak.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 12:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to su jedine dve opcije? Ili da im pretish, ili da im motash cvece? Nema ona opcija "Nisi u pravu iz ovog i ovog razloga?" Ili ona opcija da ih ignorishesh?

Nije prostak samo neko ko eksplicitno psuje. Dovoljno je da se ponashash, kao shto i sama rech kazhe, prosto. Koliko god neko rekao neshto shto je po tvom mishljenju glupo, niko ti ne daje pravo da mu govorish da "skrati jezichinu da mu je ti ne skratish" (iliti, drugim rechima, cuti da te ne bih prebio) ili da je "retardiran." Takve stvari govore o tome da si slabashnog i nemocnog intelekta, te bi, i ovim virtualnim putem, najradije problem razreshio pesnicama i uvredama jer si na rechima ochigledno tanak.

Ajd prestani trkeljati i procitaj od pocetka sve moje postove i kojim tonusom su isli!

Pun mi je kurac kretena ovdje, ako ti nije to jasno jako mi je zao!

Otvorit cu jedan topic kad cu biti rasplozen da se izjasni velika vecina clanova koji suvislo pisu ili su pisali zasto ne dolaze vise ovdje!

I molim te gdje sam ja to spominjao sake!?

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 13:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Slazhem se da ima ljudi po forumu koji prichaju gluposti (ne znash koliko ljudi imam na Ignorelistu), ali ne postoji izgovor za neke stvari koje si napisao. To je sve.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 13:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slazhem se da ima ljudi po forumu koji prichaju gluposti (ne znash koliko ljudi imam na Ignorelistu), ali ne postoji izgovor za neke stvari koje si napisao. To je sve.

Gle, ja cvrsto stojim iza svojih rijeci! Nisam od onih koji ce pisati brze od svog mozga, znaci razmislim sto cu napisati/reci.

Nemam se za sto opravdavati niti ispricavati ovdje i da imam vise slobodnog vremena vjeruj da bih ponovno uzeo ulogu moderatora i pomogao Markosu i deckima da se rascisti ovdje koncentracija smeca.

BTW nisi mi odgovorio gdje sam ja to spominjao sake!?

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000