forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Oh my gosh...Eurosong!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

alexts
Advanced Member

Serbia
8000 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 12/05/2024 : 00:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Pobednička pesma ima 30 godina svež drum'n'base ritam.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/05/2024 : 01:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Koja djevojcica, sta nisam vidio?

Nego, zanimljivi ovi bodovi, mislim nacin... A znamo da je politika oduvijek dio Evrovizije, te susjedi, simpatije i antipatije. Da bi nas zanimala samo strucna strana pjesama onda ne bismo trebali znati odakle netko dolazi.
Evo, ovdje moze svatko primjerivati bodove strucnih zirija i publike i tko je dobio koliko. Najveca diskrepanca se vidi npr. kod Izraela, a onda i kod Ukrajine. A i Svedska je sa druge strane dobila dosta manje bodova od publike nego od zirije.
https://eurovisionworld.com/eurovision/2024

I dalje mislim da kad Rusija nije smjela sudjelovati ni Izrael ne bi smio. Sve ostalo je hipokrizija.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/05/2024 : 01:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 12/05/2024 : 01:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Koja djevojcica, sta nisam vidio?

Nego, zanimljivi ovi bodovi, mislim nacin... A znamo da je politika oduvijek dio Evrovizije, te susjedi, simpatije i antipatije. Da bi nas zanimala samo strucna strana pjesama onda ne bismo trebali znati odakle netko dolazi.
Evo, ovdje moze svatko primjerivati bodove strucnih zirija i publike i tko je dobio koliko. Najveca diskrepanca se vidi npr. kod Izraela, a onda i kod Ukrajine. A i Svedska je sa druge strane dobila dosta manje bodova od publike nego od zirije.
https://eurovisionworld.com/eurovision/2024

I dalje mislim da kad Rusija nije smjela sudjelovati ni Izrael ne bi smio. Sve ostalo je hipokrizija.

Pa jesi li vidija Švicarskog pjevača/pjevačicu ili već šta je u suknji
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/05/2024 : 02:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ah to. Nisam vidio djevojcicu pa rekoh sta sam propustio. A dobro, oduvijek (ili davno vec) se zna tko vodi Evroviziju i tko tamo kolo vodi, pa ako se dobro prodas pod tom etikekom onda ces dobiti i mnogo glasova. :D

Ali njegova pjesma ide u uho.

Edited by - Poli on 12/05/2024 02:12:24
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2024 : 06:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ide u uho? Pokusa san je jutros poslusat nije islo.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2024 : 06:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Inace Lasagna odlican plasman,vidin da je zavrsia 2.
Za nebinarnog negaya najbolji moguci plasman.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2142 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/05/2024 : 07:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
zanimljiva tema

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25297 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/05/2024 : 11:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/predstavnica-irske-jees-ebu-nebinarni-su-pobijedili-strasne-stvari-su-se-dogadjale/2564422.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m

Buahaha, kako bi meni ova skupljala seno na planini, čitav dan na 38c. Da nauči razliku između poskoka i šarke. A uveče na tečaj vlaške magije, čisto da vidi kako je stvarno baviti se tim stvarima. Barem da ima razloga za kuknjavu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 12/05/2024 11:27:43
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5293 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 12/05/2024 : 12:53:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Kažu danas na kavi da su nakon glasanja žirija Srbi poručili Hrvatima
“Netko vas sabotira, ali nisu Srbi”
…a Bosanci kažu:
“Igrali ste dobro, al’ zajebo vas sudija”
😂😂😂
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2024 : 14:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/predstavnica-irske-jees-ebu-nebinarni-su-pobijedili-strasne-stvari-su-se-dogadjale/2564422.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m

Buahaha, kako bi meni ova skupljala seno na planini, čitav dan na 38c. Da nauči razliku između poskoka i šarke. A uveče na tečaj vlaške magije, čisto da vidi kako je stvarno baviti se tim stvarima. Barem da ima razloga za kuknjavu.

Taj/to/nešto je bar ima/la dobar perfomans,Nema i dalje ne mogu pogledat duže od 5 sekundi.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/05/2024 : 14:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Taj/to/nešto je bar ima/la dobar perfomans,Nema i dalje ne mogu pogledat duže od 5 sekundi.

da, nemo je dosadna pjesmica, a irska je rasturila
meni najbolja bila, pa sam čak i glasao za nju
to je treći put da sam uopće glasao, a do sada sam uvijek 'ubo' pobjednika - prvo šerifovićka, pa ona mala njemica i sad vještica

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8299 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/05/2024 : 15:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Moj redosljed bi bio: Italija, Irska, Hrvatska... pobjednicka mi je njesra.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2024 : 15:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Palo mi napamet kad smo (nekad davno ) bili klinci s kojin smo gušton gledali ovo natjecanje.
Sad je čista politika,al ono baš pretjerano.
Jebate , da iman dicu ne bi in da ovo gledaju.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 12/05/2024 : 15:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
Irska je pokušala nekim shock value nastupom nadoknadit nedostatak talenta i originalnosti.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/05/2024 : 16:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

Irska je pokušala nekim shock value nastupom nadoknadit nedostatak talenta i originalnosti.

i onda napravili nešto originalno i savršeno izvedeno

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 12/05/2024 : 17:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Jebiga, EBU se uplašio, da ne daj bože Izrael ne pobjedi po glasovima, pa su "osvješteni" nacionalni žiriji nabaceli bodove Švajcarcu ko da je novi Mišo Džekson, a Lasgana je posljedičn onajebao kao kolateralna šteta. Inače, meni su najbolji bili, od "prvotimaca" Ukrajina, Izrael i Francuska (Slimane je daleko najbolji izvođač, ali pjesma generična, ko da ju je chatGPT napisao...), a od ekipa sitnog zuba najviše su mi sjeli baltičari - Estonija, Litva i Finska te ona Luksemburžanka sa pletenicama.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8166 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/05/2024 : 18:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ne vidim logiku da su se uplašili pobjede izraela, pa nabildali žiri glasove švicarskoj, pa im se opet stekao dojam nepravde, kao i prošle godine
ako su se stvarno uplašili da cirkus ode u izrael, onda im je valjda 100puta lakše bilo 'namjestit' pobjedu lazanji
ovo je očito bilo namještanje isključivo za njega, a ne protiv moguće pobjede izraela
inače, i bolje da to ne dolazi ovdje, gdje bi se prosvjedovalo protiv pederluka, sotonizma i čega sve ne, a klečavci bi zatvorili prilaze areni
sve još u vrijeme lokalnih izbora, pa bi to pretvorili u glavnu temu

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8299 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/05/2024 : 18:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

inače, i bolje da to ne dolazi ovdje, gdje bi se prosvjedovalo protiv pederluka, sotonizma i čega sve ne, a klečavci bi zatvorili prilaze areni
sve još u vrijeme lokalnih izbora, pa bi to pretvorili u glavnu temu

pih, tome sam se jedino veselio.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2024 : 18:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/oprostite-mi-plesao-sam-sa-zidovkom/2564362.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m

Bolesno. Izvinjavat se zbog plesa,ej.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/05/2024 : 20:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

nego, kako tacno bi to ziri ovoliko drzava uspio nesto namjestiti? ne zelite valjda reci da su u svaku drzavu namjestili svoje ljude koje je potvrdila i drzava, kako tacno? zar ne idu na prijedlog nacionalne televizije ili tako nesto? zar su dobili pismenu naredbu, mozda samo telefonski poziv?

ja toliko daleko ne bi isao, ali zna se da je to vec desetljecima politika, nekada se cak i pjevalo i ako si imao dobru pjesmu znao bi pobjediti, saj je samo (freak) show ili nesto blizu toga
opet, nemam problema s tim, ali nalijmo si cistoga vina, i recimo bobu bob

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25297 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/05/2024 : 20:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Performans je bio ok, ali svejedno neukusan. Ali ok.

Više sam mislio na izjavu: Uopće me ne zanimaju, jebeš EBU. Tu je zajednica, ljubav, moć svih nas. Narod je rekao svoje, queersi dolaze, nebinarni su jebeno pobijedili".. Koliko su ti ljudi opčinjeni svojim svetom i ubeđenjima, strašno. I to oni koji su kao neki umetnici i propagiraju jednakost.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8299 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/05/2024 : 20:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ovi sto se zgrazaju nad irskom me podsjecaju na nase babe i njihove reakcije kad se pojavio metal 80-ih.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8299 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/05/2024 : 20:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Performans je bio ok, ali svejedno neukusan. Ali ok.

Više sam mislio na izjavu: Uopće me ne zanimaju, jebeš EBU. Tu je zajednica, ljubav, moć svih nas. Narod je rekao svoje, queersi dolaze, nebinarni su jebeno pobijedili".. Koliko su ti ljudi opčinjeni svojim svetom i ubeđenjima, strašno. I to oni koji su kao neki umetnici i propagiraju jednakost.

A sto te tu cudi? Konstantno omalovazavani i diskriminirani od konzervativnog dijela populacije... reakcija potpuno u skladu sa ljudskom prirodom. Jednakost ne postoji, iluzija. Svako svoga konja gura i jedva se ceka protivniku krvi napit. To se ne mijenja.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25297 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/05/2024 : 21:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Boy George, David Bowie, Freddy, Michael Jackson, Grace Jones... Svi su oni bili više queer nego ovi današnji. Da ne pričamo o metalu osamdesetih, kada su uske helanke i animal print bili obavezni, a svaki od tih muškaraca je nosio više šminke od današnjih devojaka. Tako da nećemo o omalovažavanju u show businessu(mada je i toga bilo, a ima ga i danas). Muzičari su bili u većini slučajeva pošteđeni toga.

Ova spodoba mi je jednostavno neuverljiva, jaše na woke talasu i leči svoje komplekse ovakvim izjavama. Za nekoliko dana većina nas više neće ni čuti za nju.

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000