Ovo je dobro.... u polufinalu je Srbija bila 10,medjutim specijalni ziri je izbacio i poslali dalje Hrvatsku koja je bila na 13 mjestu.Kako se zna prvih deset je proslo. I u prvom polufinalu je udario specijalnu ziri pa nisu dali 10toj Makedoniji da prodje,kao ni sljedecoj na listi 11toj Crnoj Gori,vec su poslali 12tu Finsku koja je osvojila u finalu vrlo zadovoljavajuce zadnje mjesto. To su jedine iozmjene zirija u odnosu na poredak i poene zemalja koje su prosle.Nesto mi se cini da taj ziri ima nesto protiv balkanaca
Hm, da... Da se sutra organizuju izbori u nas i da je glavni kandidat zvezda granda kladim se da bi odneo pobedu u prvom krugu. Svako ko nije cuo pesmu, ne preporucujem ni da je cuje, Alan Ford sa Minuet je visoooooooooooka umetnost za ovo njesra
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Hm, da... Da se sutra organizuju izbori u nas i da je glavni kandidat zvezda granda kladim se da bi odneo pobedu u prvom krugu. Svako ko nije cuo pesmu, ne preporucujem ni da je cuje, Alan Ford sa Minuet je visoooooooooooka umetnost za ovo njesra
Koliko sam shvatio Bregović je napravio par pjesama pa je onda publika izabrala koja će da vas predstavlja. Pogledao sam ovu pjesmu i ne razumjem zašto se Bregović ovako blamira. Muzika OK, pjevač ima dobar glas, ali brate mili tekst je toliko retardiran kao i Severinina štikla, a i ova pjesma koja je bila isto u konkurenciji "ljubav je musaka" Pa zar mu netko ne može objasnit da su mu tekstovi gluplji od najglupljih stihova u povijesti turbo folka.
Bregovic je samo pokazao da je ostao "u carsiji", 90% muzike koju sada pravi je obrada hitova Bijelog dugmeta, gde samo turne trubu i onda misli da je car. Davno je on govorio da ce u penziju, ali ne zna kada je dosta...
Kad mi dajes savet, avet, na krevet, u onaj svet... Let, let, let, sve u pet... Op, op, op, lele, hop, hop, pa op... Onda tvoje cik, moji rik, moji rik, rik, rik, sve to trik... Op, op, op, lele, hop, hop, hop, pa op... Ti mi dajes savet, pamet, lele Hamlet... Kad mi dodji, pa me prodji, dji, dji, dji, op, op, op... Sve na trop.
Eto, sad sam i ja napravio tekst, ko ce muziku, pa da idemo na Evroviziju do godine
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Joj,kud sam sad bas naisao na eurosong. Da li jos netko ovdje zali sto ce one jebinemke predstavljati Hrvatsku ? Uza sve one dobre p--ke koje su nastupale na Dori...
Bregovic je samo pokazao da je ostao "u carsiji", 90% muzike koju sada pravi je obrada hitova Bijelog dugmeta, gde samo turne trubu i onda misli da je car. Davno je on govorio da ce u penziju, ali ne zna kada je dosta...
Kad mi dajes savet, avet, na krevet, u onaj svet... Let, let, let, sve u pet... Op, op, op, lele, hop, hop, pa op... Onda tvoje cik, moji rik, moji rik, rik, rik, sve to trik... Op, op, op, lele, hop, hop, hop, pa op... Ti mi dajes savet, pamet, lele Hamlet... Kad mi dodji, pa me prodji, dji, dji, dji, op, op, op... Sve na trop.
Eto, sad sam i ja napravio tekst, ko ce muziku, pa da idemo na Evroviziju do godine
Smatram da je Emina MORALA da pobedi. Ali da ne uplicemo sada politiku, koja je odlucila. Na zalost... Pre svega zbog lika, pesma je u ovakvoj konkurenciji jos i najbolja... Sto bi rekao Broj 1 u Ilijadi "Ti si najgluplji od svih mojih sinova, a konkurencija je tu strasna"
Smatram da je Emina MORALA da pobedi. Ali da ne uplicemo sada politiku, koja je odlucila. Na zalost... Pre svega zbog lika, pesma je u ovakvoj konkurenciji jos i najbolja... Sto bi rekao Broj 1 u Ilijadi "Ti si najgluplji od svih mojih sinova, a konkurencija je tu strasna"
ma dobro, ali Ljubice - haubice
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero