Papir koji se najcesce koristi za digitalnu stampu nije isti kao kod obicne stampe i slabije prima lepak pa je vrlo verovatno da ce se sve brzo raspasti. Resenje je stampati u blokovima pa prosivati bas kao i prave knjige. Izadje nesto skuplje ali je mnooogo bolje. Ja nisam zavrsio stomatologiju. Dao sam dva ispita iz trece godine i ostavio faks radi crtanja. Resenje sa spiralom je jednostavno i jeftino ali samo za one koji bi da imaju odredjeni strip zbog stripa. Posto ti zelis da imas strip ''kao sa kioska'', spirala naravno ne dolazi u obzir.
Posto sam pozajmio template sa jednog americkog sajta, uzeo sam tri vrste naslovnica, gde je hrbat 20, 25, i 30. Ovako... Preporucite mi koj papir da uzmem za stampu, zuti ili beli, posto je strip crno-beli, koji nikad nije imao ekskluzivni papir... Mozete slobodno i firmu da stavite da znam sta da trazim, i da, da bude tolike debljine da se ne vidi strana sa druge strane... I kazite mi, posto ce strip imati 150 strana, koliki hrbat treba onda da bude?
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Ajmo ovako da postavimo pitanje. Imam Lexmark e352dn laser stampac i dobar sken, koji papir je za preporuku? Da li je doubleA suvise beo za strip? Predlog? Neki...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Bane, koji papir da koristim, da ne bude fotokopir, a da se stampa, u boji, i da to drzi? Pricam o kucnoj varijanti, mozda mozes da mi pomognes oko izbora, za studentski dzep