Author |
Topic  |
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 18/01/2010 : 11:00:18
|
Ako hoćeš mogu ja pitati neke svoje poznanike koji skupljaju i prodaju serije da li imaju (i to eng ili naški) i koliko bi to koštalo. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 18/01/2010 : 11:08:25
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Ako hoćeš mogu ja pitati neke svoje poznanike koji skupljaju i prodaju serije da li imaju (i to eng ili naški) i koliko bi to koštalo.
Ajde, hvala, ako ti nije problem.. |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 18/01/2010 : 18:28:46
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by dr strangelove
Ako hoćeš mogu ja pitati neke svoje poznanike koji skupljaju i prodaju serije da li imaju (i to eng ili naški) i koliko bi to koštalo.
Ajde, hvala, ako ti nije problem..
ja ti imam obje engleske i moš ih dobit |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 18/01/2010 : 18:41:13
|
Sta ce ti sinkronizirano kad je pripovjedac JOHN HURT?  Ima fenomenalan glas za takve bajke! A sjecam se kako je bilo prije 10,15 godina i kod nas to, al nije bilo sinkronizacije. Bas mi onaj njegov glas najvise ostao u sjecanju.
|
Edited by - ordell on 18/01/2010 18:43:51 |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 18/01/2010 : 19:17:24
|
quote: Originally posted by ordell
Pored Johna Hurta, najbolji narrator mi je James Earl Jones, a i Vincent Price je imao bas jeziv glas.
nitko nema glas kao vincent - on je the voice - kakav sinatra |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Posted - 18/01/2010 : 20:48:15
|
quote: Originally posted by rommel
Pored Johna Hurta, najbolji narrator mi je James Earl Jones, a i Vincent Price je imao bas jeziv glas.
nitko nema glas kao vincent - on je the voice - kakav sinatra
Vincent je strava, jedan i jedini. U kojem filmu ti je najbolje odglumio? Witchfinder general bio je smisljen za njega, u Theatre of blood sjajno recitira Shakespeara, House of Usher - odlican kao bolestan i osjetljiv Roderick Usher, Pa Dragonwyck, The Masque of the Red Death... Cak i u Dr.Phibesu nije los, a citav film ne progovori ni jedne rijeci:) Ma ima dobrih gluma, a nisam jos puno njegovih filmova gledao. Imam one u ediciji MGM midnite movies, a ne da mi se trenutno, jos me cekaju: Tales of terror, Twice told tales, the last man on earth i war gods of the deep. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Posted - 18/01/2010 : 23:37:40
|
nitko nema glas kao vincent - on je the voice - kakav sinatra
Vincent je strava, jedan i jedini. U kojem filmu ti je najbolje odglumio? Witchfinder general bio je smisljen za njega, u Theatre of blood sjajno recitira Shakespeara, House of Usher - odlican kao bolestan i osjetljiv Roderick Usher, Pa Dragonwyck, The Masque of the Red Death... Cak i u Dr.Phibesu nije los, a citav film ne progovori ni jedne rijeci:) Ma ima dobrih gluma, a nisam jos puno njegovih filmova gledao. Imam one u ediciji MGM midnite movies, a ne da mi se trenutno, jos me cekaju: Tales of terror, Twice told tales, the last man on earth i war gods of the deep.
vincent je nezamjenjiv čak i u crtiću tima burtona :) teško je reći di on nije -prije će biti da je svaki film bolji radi njega ali pomenimo još i noir his kind of woman - dje se nisu mogli odluciti rade li komediju ili ne ali je ispalo super - cormanove filmove si nabrojao pa necu ponavljati - ali recimo bio je genijalni ratigan u basilu - u thrilleru michaela jacksona - u last man on earth - vincent je legenda (gotovo da je preoteo naslov knjizi) - i to samo takva |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 19/01/2010 : 00:39:06
|
Sta ce ti sinkronizirano kad je pripovjedac JOHN HURT?  Ima fenomenalan glas za takve bajke! A sjecam se kako je bilo prije 10,15 godina i kod nas to, al nije bilo sinkronizacije. Bas mi onaj njegov glas najvise ostao u sjecanju.
Moguće da sam ja ipak onda "zabrijo".. Baš si skidam sa torrenta neke epizode a ima i na youtube poneka http://www.youtube.com/watch?v=XK_ejtuD8eo |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Posted - 19/01/2010 : 02:06:13
|
ali pomenimo još i noir his kind of woman - dje se nisu mogli odluciti rade li komediju ili ne ali je ispalo super - cormanove filmove si nabrojao pa necu ponavljati - ali recimo bio je genijalni ratigan u basilu - u thrilleru michaela jacksona - u last man on earth - vincent je legenda (gotovo da je preoteo naslov knjizi) - i to samo takva
Kad vec pricamo o noir, onda si vjerovatno gledao i Lauru sa Gene Tierney? Dobar! A ne znam zasto je kasnije vise-manje dobivao uloge samo u b-horrorima, nikad nije odigrao u nekom velikom filmu (izuzev 10 zapovjedi, mada je tu sporedni lik). Meni je on briljantan u svim ovim adaptacijama Edgar A.Poa, al svejedno se pitam sto mu nisu pruzili neke velike uloge. Mozda se i nije smatrao kao neki dobar glumac, ili su vec tad svi uocili da je rodjen "master of horror and suspense":) |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 10/02/2013 : 13:53:51
|
Evo, mene već dugo muči jedna (američka?) komedija (za tinejdžere?), mislim da je snimljena negdje u kasnim sedamdesetima (ili ranim osamdesetima?). Ima jedna scena koja mi se posebno usjekla u pamćenje. Dva prijatelja - mršavi i debeli - ulaze u trgovinu dati boce za pare. Dok prodavač nosi boce iza trgovine, debeli trpa slatkiše pod majicu. Prodavač shvati da mu nedostaju boce, odnosno da mu ovi kradu boce i onda mu te iste boce donose za kauciju. Vraća se u trgovinu, uzima remen i mlati debelog. Slatkiši (bomboni?) padaju... |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 11/02/2013 : 11:38:24
|
Sjetio sam se neki dan jednog fantasy filma kojeg sam gledao na televiziji u drugoj polovici 80-tih. Ne sjećam se zapleta, ali znam da je u toj družbi bio neki vilenjak (ili tako neštko) koji je nekom ludom brzinom frkao strijele na protivnike. Taj sam dio zapamtio jer smo drugi dan u školi samo o tome pričali :).
Jest da je informacija minimum, ali tih fantasy filmova naš i nema ko salate. Ovaj je vjerovatno bio neki derivat nakon Willowa.
Jel zvoni kome o kojem se filmu radi? |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 11/02/2013 : 11:46:48
|
quote: Originally posted by alen
Sjetio sam se neki dan jednog fantasy filma kojeg sam gledao na televiziji u drugoj polovici 80-tih. Ne sjećam se zapleta, ali znam da je u toj družbi bio neki vilenjak (ili tako neštko) koji je nekom ludom brzinom frkao strijele na protivnike. Taj sam dio zapamtio jer smo drugi dan u školi samo o tome pričali :).
Jest da je informacija minimum, ali tih fantasy filmova naš i nema ko salate. Ovaj je vjerovatno bio neki derivat nakon Willowa.
Jel zvoni kome o kojem se filmu radi?
Hawk the Slayer  http://www.imdb.com/title/tt0080846/ ? |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 11/02/2013 : 11:50:50
|
quote: Originally posted by ordell Vincent je strava, jedan i jedini. U kojem filmu ti je najbolje odglumio? Witchfinder general bio je smisljen za njega, u Theatre of blood sjajno recitira Shakespeara, House of Usher - odlican kao bolestan i osjetljiv Roderick Usher, Pa Dragonwyck, The Masque of the Red Death... Cak i u Dr.Phibesu nije los, a citav film ne progovori ni jedne rijeci:) Ma ima dobrih gluma, a nisam jos puno njegovih filmova gledao. Imam one u ediciji MGM midnite movies, a ne da mi se trenutno, jos me cekaju: Tales of terror, Twice told tales, the last man on earth i war gods of the deep.

Pad kuće Usher sam pogledao kao klinac i toliko mi se urezao u memoriju da ga neću do kraja života zaboraviti. 
Vidim da niste spomenuli "Njihalo strave" (http://www.imdb.com/title/tt0055304/), meni jedan od dražih. 
Eh tek sad vidim da odgovaram na post iz 2010. ali nema veze, tema je i dalje aktivna.  |
Edited by - stripofil on 11/02/2013 11:59:50 |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 11/02/2013 : 12:07:15
|
quote: Originally posted by stripofil
quote: Originally posted by alen
Jel zvoni kome o kojem se filmu radi?
Hawk the Slayer  http://www.imdb.com/title/tt0080846/ ?
Haha, to je to.
Gledam klipove na jutubu, mila majko koji trash... hehe, bit će užitak to ponovno pogledati :).
Hvala! |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 11/02/2013 : 18:39:09
|
Mene još uvijek ( ) muči jedna (američka?) komedija (za tinejdžere?), mislim da je snimljena negdje u kasnim sedamdesetima (ili ranim osamdesetima?). Ima jedna scena koja mi se posebno usjekla u pamćenje. Dva prijatelja - mršavi i debeli - ulaze u trgovinu dati boce za pare. Dok prodavač nosi boce iza trgovine, debeli trpa slatkiše pod majicu. Prodavač shvati da mu nedostaju boce, odnosno da mu ovi kradu boce i onda mu te iste boce donose za kauciju. Vraća se u trgovinu, uzima remen i mlati debelog. Slatkiši (bomboni?) padaju... |
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/02/2013 : 20:52:36
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
Mene još uvijek ( ) muči jedna (američka?) komedija (za tinejdžere?), mislim da je snimljena negdje u kasnim sedamdesetima (ili ranim osamdesetima?). Ima jedna scena koja mi se posebno usjekla u pamćenje. Dva prijatelja - mršavi i debeli - ulaze u trgovinu dati boce za pare. Dok prodavač nosi boce iza trgovine, debeli trpa slatkiše pod majicu. Prodavač shvati da mu nedostaju boce, odnosno da mu ovi kradu boce i onda mu te iste boce donose za kauciju. Vraća se u trgovinu, uzima remen i mlati debelog. Slatkiši (bomboni?) padaju...
Jesi siguran da je americka produkcija? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2370 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 11/02/2013 : 22:06:45
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Mene još uvijek ( ) muči jedna (američka?) komedija (za tinejdžere?), mislim da je snimljena negdje u kasnim sedamdesetima (ili ranim osamdesetima?). Ima jedna scena koja mi se posebno usjekla u pamćenje. Dva prijatelja - mršavi i debeli - ulaze u trgovinu dati boce za pare. Dok prodavač nosi boce iza trgovine, debeli trpa slatkiše pod majicu. Prodavač shvati da mu nedostaju boce, odnosno da mu ovi kradu boce i onda mu te iste boce donose za kauciju. Vraća se u trgovinu, uzima remen i mlati debelog. Slatkiši (bomboni?) padaju...
Jesi siguran da je americka produkcija?
to ti je iz serijala vruća žvaka - izraelska produkcija ako se ne varam (sinkro na engleski) Lemon Popsicle 1-6 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/02/2013 : 22:09:04
|
quote: Originally posted by ivan_micic
to ti je iz serijala vruća žvaka - izraelska produkcija ako se ne varam (sinkro na engleski) Lemon Popsicle 1-6
Yeep .. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Posted - 12/02/2013 : 16:13:36
|
quote: Originally posted by ivan_micic
to ti je iz serijala vruća žvaka - izraelska produkcija ako se ne varam (sinkro na engleski) Lemon Popsicle 1-6
Yeep ..
Aha, to je to, ljudovi! Fala Ivek!!! |
|
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/02/2013 : 20:49:13
|
Serijal Lemon Popsicle se kod nas prikazivao pod naslovom Sladoled od limuna.
A možda je ovo što tražiš iz petodijelnog serijala Osveta šmokljana (Revenge of the Nerds) snimanog od 1984. do 2006. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Topic  |
|