forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 crteži strip fanova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/06/2009 : 16:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Dobar. Malo poraditi na Chicovom licu.

Ovdje vidim puno više sjenčanja, što daje na realističnosti crteža i miče onu "plastičnost"

Zagorovo lice super pogođeno.

No sikiriki
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 01/06/2009 : 20:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Chicove proporcije su solidne, Zagorova glava i ruke su velike u odnosu na ostatak tijela... Također, nije mi baš najjasnije odakle dolazi svijetlo... Po sjeni na Zagorovim leđima, koja bi trebala biti Chicova, zaključuje se da je svijetlo u ravnini ispred Chica... No, kako je onda Chicova noga u sjeni? Tu bi se reklo da je svijetlo negdje gore, što donekle potvrđuju sjene ispod ruku... Možda se ovo neima čini kao cjepidlačenje, no ako čovjek već cilja na Bonellija, to su stvari na koje mora obraćati pažnju...

Tuš dobar, to si svladao...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 01/06/2009 : 22:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Momci, pa kud nisam prije vidio ovaj topic??!!! Crteži su vam FENOMENALNI, svima po redu!!! Svaka čast...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/06/2009 : 23:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovo jedan od najboljih topica. Stvarno, kako nisi prije vidio???

No sikiriki
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/06/2009 : 11:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Chicove proporcije su solidne, Zagorova glava i ruke su velike u odnosu na ostatak tijela... Također, nije mi baš najjasnije odakle dolazi svijetlo... Po sjeni na Zagorovim leđima, koja bi trebala biti Chicova, zaključuje se da je svijetlo u ravnini ispred Chica... No, kako je onda Chicova noga u sjeni? Tu bi se reklo da je svijetlo negdje gore, što donekle potvrđuju sjene ispod ruku... Možda se ovo neima čini kao cjepidlačenje, no ako čovjek već cilja na Bonellija, to su stvari na koje mora obraćati pažnju...

Tuš dobar, to si svladao...

Sto se tice proporcija...hmm i ja sam primetio....medjutim, da li su Zagorova glava i ruka zaista jaaaako preveliki da bi ovaj crtez slao na e mail Buratiniju? Forumasi koje je vase misljenje o ovom crtezu? Da li da ga saljem?

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/06/2009 : 12:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
salji!Ovo izgleda super!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 02/06/2009 : 12:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Ja ti mogu reći svoje laičko mišljenje, jer se u crtanje ne kužim baš. Znači, meni proporcije izgledaju u redu, pogotovo glava. Da je manja, ne bi bila dobra, a lice si super pogodio. Šta se ruke tiče, ne primjećujem da je predugačka ili šta već.

Ovaj mi je crtež najbolji od svih dosadašnjih i ne izgleda onako malo umjetno kao onaj di na Zagora puca onaj traper s puškom. Dosta si sjenčao i to je jako podiglo realističnost crteža.

Zaključak: ŠALJI!

No sikiriki
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/06/2009 : 12:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Šalji.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 02/06/2009 : 13:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Sto se tice proporcija...hmm i ja sam primetio....medjutim, da li su Zagorova glava i ruka zaista jaaaako preveliki da bi ovaj crtez slao na e mail Buratiniju? Forumasi koje je vase misljenje o ovom crtezu? Da li da ga saljem?

Pa sad, Zagoru lakat dođe do remena... Ja kad tako stavim ruku, ima barem deset centimetara razmaka... I ako ispravi ruku uz tijelo, doći će mu skoro do koljena, što nije realno... Glava ne bi bila velika da je Zagor visok metar i trideset, ali znamo da je puno viši... Mislim, i Ferri griješi u tome, ali njemu to moraju tolerirati... Tebi ne moraju, a hoće li, ne znam... Jebiga, izabrao si realističan stil crtanja pa onda moraš paziti na te stvari... Da se razumijemo, ni glava ni ruka nisu loše nacrtane, samo su malo veće nego bi trebale biti...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 14:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ne šalji, ne ulazim u komentar i kvalitetu crteža nego ti savjetujem da nacrtaš strip i pošalješ ga. To je pravo mjerilo jer crtanje naslovnice/ilustracije je pizdarija prema crtanju stripa a ti želiš crtati stripove za Bonelli... ako san dobro shvatio? Prijateljski savjet, energiju uloži u crtanje stripa a ovo što kačiš po forumu nek' ti bude zagrijavanje.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/06/2009 : 14:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
A inace, jel to ide tek tako da ti stupis u kontakt sa Buratinijem, Ferijem ili ko zna kime, i samo mu posaljes svoje radove, pa ako mu se svide, prime te u staff

Malo mi to deluje previse pojednostavljeno kad tako pricas po forumu.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 14:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pa zašto ne? Ono, moraš nešto pokazati... mail je najlogičnija opcija. Čudnije bi bilo da dođeš u Bonelli i kažeš "Od malih nogu ( broja stopala 27 ) čitam Zagora, mogu li u crtački/scenaristički staff"? To je tržište kao i svako drugo, valjda je moguće...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/06/2009 : 15:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

A inace, jel to ide tek tako da ti stupis u kontakt sa Buratinijem, Ferijem ili ko zna kime, i samo mu posaljes svoje radove, pa ako mu se svide, prime te u staff

Malo mi to deluje previse pojednostavljeno kad tako pricas po forumu.

Burattini mi je licno dao svoj e mail da mu posaljem crteze kada ih zavrsim.

Naravno, unutrasnje strane su mnogo bitnije da bi te primili za crtaca..ove ilustracije su samo pride....poslacu im 4-5 unutrasnjih strana koje su mnogo vaznije od ovih...radim sad na unutrasnjim stranama....kad ih istusiram onda mu saljem na mail zajedno sa par ovih...to sam i rekao Burattiniju....par ilustracija i par unutrasnjih strana..tad cu biti kompletan.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 15:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pod unutrašnjim stranama se misli na table stripa?

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/06/2009 : 15:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Pod unutrašnjim stranama se misli na table stripa?

Da, da naravno....4-5 tabli stripa plus ove ilustracije.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 15:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Daj onda table ovdje, pusti pizdarije

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/06/2009 : 15:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Daj onda table ovdje, pusti pizdarije

Bice za koji dan..radim na njima sad.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 02/06/2009 : 15:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Fenomenalna tema, malo je reći da je uživanje gledati vaše crteže. I ja ću za neko vrijeme imati više vremena pa ću napraviti i postaviti neke svoje crteže ako se budem osjetio doraslim ovoj crtačkoj eliti.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 02/06/2009 : 15:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Ja sam budući glavni Boneli crtač!

Znam, šokirani ste detaljnošću moga crteža....
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 02/06/2009 : 15:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Bojim se da tvoja umjetnost neće biti shvaćena kod Bonelija

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 02/06/2009 : 15:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Poradi malo na sjenčanju i pazi da su ti noge jednake duljine i možeš proći u Bonelliju

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 02/06/2009 : 15:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message  Reply with Quote
Vidim utjecaj Rodolfa Tortija iz MM staffa kod tebe, Mhejl :D

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/06/2009 : 15:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Evo 13 tabli u olovci koje sam radio pre oko godinu dana...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 16:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
I ovako, samo skicirano i nedovršeno je bolje od svih onih crteža do sada. Čak ima manje disproporcija, boljeg pokreta, dinamike, prirodnije je... Sve ti je to falilo na onim ranijim ilustracijama. Bar po mom laičkom mišljenju. Ovo šalji, jebeš poziranje

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
meni se dopada! s obzirom da nisam poznavalac Zagora, reci mi jel ovo nesto sto si ti smislio, ili si obradio neku postojecu pricu

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000