forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 crteži strip fanova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/09/2009 : 23:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
poza koja je mozda dobra referenca za Zagijevo "zbacivanje" sa ledja
samo bi onda Tigar trebao da bude okrenut naprijed

Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 09/09/2009 : 15:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Uz punu liniju koja će oblikovati Zagorovo telo i odvojiti ga od mačkinog, biće to sasvim druga priča t.j. slika.

Detaljisanjem šume u pozadini pridaje joj se ista važnost kao i Zagoru i mački, čini mi se da bi malo gušća i visoka trava, uz telo jadnika koje viri iz nje, bolje odradili posao.

Inače, pokreti i Zagora i tigra dobro odradjeni.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Simao
Starting Member

Slovenia
76 Posts

Member since 27/03/2009

Posted - 10/09/2009 : 00:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Simao's Homepage  Send Simao a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

Simao daj odgovori mi imas li zelje postati crtac Zagora kod Bonellija? Da li si nesto preduzeo u vezi toga? Ako nisi,zasto? Ja mislim da crtas Zagora bolje od 70% crtaca Zagora iz zadnjih generacija (mislim na generaciju posle Torricellija). Jedino bi ti preporucio da mu malo skratis kosu. A imas sanse da budes i bolji jer moj sud se bazira na ovome sta sam tu video. Sada neznam koliko ti okolis i Chico idu od ruke ali stvarno bilo bi steta barem ne pokusati.
Mislim da mnoge od nas interesuje odgovor na ova pitanja, pa molim te odgovori nam.

P>S> Koliko imas godina?

Hvala svima na interesu i podrški na mom radu. To mi puno znači i dajete mi veliku motivaciju za dalnje stavranje. A pošto tako dobro pratite moj rad i držite palčeve za mene, zaslužujete i da saznate ponešto o meni.
Naravno da mi je največi san postati crtač Zagora u Bonelliju. Več od maloga to mi je največi san.
Krajem septembra navršit ču 35 godina.
U početku 90ih godina dostigao sam več zavidljiv kvalitet crteža i spremao prve kratke stripove da jih šaljem u Bonellija. Ali rat i onda nekoliko godina neizlaženja Bonellijevih stripova u Sloveniji uzrokovali su da je ta želja potunula. U tim godinama sam otišao i studirat u Maribor za inžinira strojarstva. To su bile lude godine i uz studij, igranja fudbala, pijanic i lovljenja djevojka nije bilo vremena za crtanje. A onda sam 2004te godine čuo, da u Zagreb na CRŠ dolazi moj največi idol Ferri. Kad vidoh njega u živo i stisnuo mu ruku, sve se promjenilo. Opet sam u sebi probudio stare osječaje i počeo ponovno otkrivati ovaj fantastični svijet stripova. Tako sam nakon više od 10 godina ponovno počeo crtat i od 2005-e dalje nastojim da dostignem nivo, na kojem bih mogao profesionalno crtat stripove.
Naravno, kao svugdje danas, sam bio potpuno opterečen na poslu i to me sprečavalo da nisam više vremena posvetio crtanju. Zato sam u prolječe napustio posao i osnovao sobstveno poduzeče za grafički dizajn, izradnju web stranica, multimediju i crtanje. I sve su to stvari, koje idu uz crtanje stripova i mogu ih uključiti u svoj posao. Možete proveriti moju web stranicu www.sanda.si i moj blog http://simonsanda.blogspot.com/. Nadam se da moderatorima neče smetat malo moje reklame

A u kuču Bonelli slao sam moj strip o Zagoru na 20 stranica (vidjeli ste ga na ovim stranicama)krajem prošle godine i dobio odgovor poslije 3 mjeseca od Buratinnija, koji je glasio:
"Izvinjavam se za kasni odgovor, pogledao sam tvoj material i pokazao ga svojim nadrejenim u firmi. Drago mi je, da i u Sloveniji ima ljudi, koji žele surađivati i uči u Zagorov staff. Vidi se da crtaš sa velikom strastčom i ljubavlju ali još nisi na nivoju standarda ostalih profesionalnih crtača kod nas. Ali mislimo da možeš još puno napredovati. Trenutačno imamo popunjen Zagorov staff i več radimo serije, koje če izači za 3 godine unaprijed. A pošto se recesija dotakla i nas, i mi jedva održavamo posao svim crtačima i scenaristima, koji su sada u staff-u. Zbog krize nimamo potrebe po novim autorima ali se nadamo, da če se situacija u budučnosti popraviti. Scenarij se mi vrlo dopada i sve čestitke Mateju Frece. Puno pozdrava, Moreno."

Iz bližnjih Bonellijevih krugova sam saznao, da možda pokušam sa Dampyrom. Tako sada radim na nekoliko stranicama tog stripa. Scenarij priprema ponovno Matej frece ( Xsabaras). Poslat čemo ponovno Bonelliju i vidjet šta če bit.

Poznat sam po tome, da ne odustajem

Nadam se da sam uspio odgovoriti na vaša pitanja i ako još ima koje, samo navali.
Hvala još jednom na podršči i pozdrav svima.
A sigurno se vidimo na CRŠ-ju :)
PS: izvinjavam se ako sam malo loš na hrvatskom, ali sve sam to naučio iz stripova, vrlo malo iz škole

We march! For honor and glory!
www.simonsanda.com
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/09/2009 : 09:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Udruga Durica pokreče magazin s autorskim stripovima, pa ako ima zainteresiranih...

Topic:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35211

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/09/2009 : 20:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/URL]

Simao,Buratinni je magarac.Možeš za doručak stući 90% njegovog staff-a.

Wtf?

Edited by - bagi on 10/09/2009 20:42:45
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/09/2009 : 22:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Evo, da stavim i ovdje, pošto je na crtežu ipak Dylan:

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/09/2009 : 22:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Beva, daj neki rad olovkom
kad ovako dobro crtas paintom, kako li tek izgleda na papiru
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/09/2009 : 22:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Beva, daj neki rad olovkom
kad ovako dobro crtas paintom, kako li tek izgleda na papiru

Ovo je tuš :)

Skenirano je u ogromnoj rezoluciji, pa sam morao smanjiti, a onda ispadne ovako... Ako netko zna neki program za smanjivanje crteža bez ovog pixel efekta, rado ću ga tako smanjiti i ponovno okačiti...

Edited by - Beva on 10/09/2009 22:35:53
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/09/2009 : 22:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ops
linije mi licile na paint
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/09/2009 : 22:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Valjda je sad bolje smanjeno, primijeti li se razlika?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/09/2009 : 23:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
da,linije su sad "finije"
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 10/09/2009 : 23:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam vidjeti tvoga Dampyra

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 14/09/2009 : 17:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message  Reply with Quote
Nije moj rad,nisam znao gde da okacim pa evo ovde
Jako mi se svidja slika!

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message  Reply with Quote
Heh, to sam na ekranu mobitela imao duže vrijeme.

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/09/2009 : 18:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
stavio ja na grupne fotke u Facebook grupi

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/09/2009 : 18:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:

[/URL]

Simao,Buratinni je magarac.Možeš za doručak stući 90% njegovog staff-a.

Slazhem se, chak je i Magarac preblaga rech.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/09/2009 : 20:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Ako te neće Bonelli, probaj s Amerima. Mislim, imaš talenta, a šteta je to neiskoristiti.

No sikiriki
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 14/09/2009 : 22:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message  Reply with Quote
simao
d,arkanđeo ti nije ni do koljena....i još poneki...
te nej ti je jak do egsa...go 4 it...pokaži im kako se to radi ;)

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/09/2009 : 00:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Škrky

Heh, to sam na ekranu mobitela imao duže vrijeme.

također

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Simao
Starting Member

Slovenia
76 Posts

Member since 27/03/2009

Posted - 15/09/2009 : 23:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Simao's Homepage  Send Simao a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, ako ste ovo več videla, ako ne, onda evo pokušaj stvaranja table:

We march! For honor and glory!
www.simonsanda.com
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 16/09/2009 : 00:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Simao

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/09/2009 : 10:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
sjajna stvar, bas sam se dobro nasmejao :D
inace, vec je bilo, pre desetak stranica, ali nije na odmet da sto vise ljudi vidi :)))

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 20/09/2009 : 12:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je sad mnogo bolji crtez.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 20/09/2009 : 12:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Slazhem se.
Drvece je lepshe, a i zagorove linije nogu su izrazhenije.
Svaka cast zeljko!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 20/09/2009 : 13:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Zagor protiv Micka, mačka sa stavom.

www.stripgen.com
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000