Usput, izvinjavam se na "nezgrapnom" formatu pojedinih crteza... nisam neki veliki forumas, tako da mi je ovo prvi post sa slikama... jedva i ovo skontah... :-D
Zeljko Ferri is back! Zaboravite na sve sto sam radio pre neku godinu...Vezbao sam i oni stari crtezi su mi tako smesni da bi molio moderatora da ih ukloni sa foruma ako je ikako moguce..da se ne blamiram :D Nisam odustao od Zagora... Evo vam dve skice Zagora i Cika u olovci...prosudite sami da li je bolji crtez od onog ranije...Kao sto rekoh, vezbao sam i jos vezbam. Naoruzavam se sa materijalom koji ce da gleda Bure i ostali staff...
da li postavljaš osnovne linije kad crtaš krupna lica - liniju sredine lice po vertikali, liniju očiju i usta - to pomaže da elmenti lica budu pravilno postavljeni - simetrično?
da li postavljaš osnovne linije kad crtaš krupna lica - liniju sredine lice po vertikali, liniju očiju i usta - to pomaže da elmenti lica budu pravilno postavljeni - simetrično?