Mi se vec oprostili od vas i prezalili. Dobro je da ipak niste propali. Nadamo se da cete biti redovniji ili nam bar navesti razloge ukoliko brojevi kasne.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
.... auuuu... pa ova naslovna strana je pravo remek delo... dugo nisam video nesto bolje odradjeno... na ovome bi pozadvideli Ferri i Blazina u tandemu...
Jebo te, na jednoj slici Bleky mlati s balvanom, a na drugoj s topom. Ove slike, zajedno sa naslovnicom Saratoge čine tzv. "Nenadjebiva životinja" trilogiju
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Naslovnica je super mada podsjeća na jednu ( koliko se sjećam, traljavo odrađenu ) iz LMS-a dok je ilustracija na poleđini očito inspirirana Banetovim ( komada dva ) iz SZ.
No opet, Pavel je jak... Jači i od Bleka
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Jebo te, na jednoj slici Bleky mlati s balvanom, a na drugoj s topom. Ove slike, zajedno sa naslovnicom Saratoge čine tzv. "Nenadjebiva životinja" trilogiju
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Poskupece, ali plasim se da ce poskupljenje kostati i VC a kamoli Wizard (u pogledu ukidanja najslabije prodavanih edicija). Sto se mene tice, mogu komotno da ukinu Dampyra i Mister Noa, nece me to potresti bas ni malo
Poskupece, ali plasim se da ce poskupljenje kostati i VC a kamoli Wizard (u pogledu ukidanja najslabije prodavanih edicija). Sto se mene tice, mogu komotno da ukinu Dampyra i Mister Noa, nece me to potresti bas ni malo
Mene bi bas to potreslo najvise od svih junaka. Ja bi najprije izabrao da se ukine zagor i DD (naravno oni su najprodavaniji i bili bi zadnji z ukidanje) jer njih pogotovo zagora imamo kod LU.