U Darkwoodu radi i Misha iz Darkwooda. I Džimi Gitara.
Imao sam izuzetno prijatan razgovor sa Goranom letos u radnji. Ima li i on neki nick na netu, čisto da znam gde da ga postavim u grupi ljudi koje znam a ne poznajem?
U Darkwoodu radi i Misha iz Darkwooda. I Džimi Gitara.
Imao sam izuzetno prijatan razgovor sa Goranom letos u radnji. Ima li i on neki nick na netu, čisto da znam gde da ga postavim u grupi ljudi koje znam a ne poznajem?
Nema, boli ga uvce. On iovako samo skuplja sva izdanja Zagora i Plejboj. :)
Slobodan Jovic-to je bio valjda urednik VC[zbunjen smajli] Mene uvek sramota kad sam u Darkvudu da pridjem onim ljudima i da se upoznam,jer uvek pricaju sa nekim koga znaju odranije,a ja se osecam glupo
Dok te malo upoznaju. Stvarno su svi super momci. Ja uvek malo posedim. Goksi je legenda, Milana sam skoro upoznao i on je sjajan momak. Prosli put je bio i stari radnik Igor. I on je prva liga.
Slobodan Jovic-to je bio valjda urednik VC[zbunjen smajli] Mene uvek sramota kad sam u Darkvudu da pridjem onim ljudima i da se upoznam,jer uvek pricaju sa nekim koga znaju odranije,a ja se osecam glupo
Bas tako, BIO urednik . Slobodno pridji, upoznaj se, pa sta ima da te bude sramota. Jedino kada je guzva, a Goxi sam u radnji, mozda tada nije bas preterano oran za caskanje, ali cim nas je vise, nema problema .
Bas tako, BIO urednik . Slobodno pridji, upoznaj se, pa sta ima da te bude sramota. Jedino kada je guzva, a Goxi sam u radnji, mozda tada nije bas preterano oran za caskanje, ali cim nas je vise, nema problema .
Hahaha, ziva istina! Doziveo vise puta! Darkvud najjaca radnja od svih, i uvek sam rado svracao tamo!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
@Sloba Da li si ikad razmisljao da otvoris neku "podruznicu" u Nisu (recimo) da ne zavisimo sve od nasih dilera? Dajte nesto i na jug Srbije!
To bi bila super stvar, siguran sam da bi se svakako isplatilo, prodaja ne bi bila možda kao u BG, ali bi svakako bila odlična i još više doprinela afirmaciji stripa
zasto na web stranici darkwood knjizare nema nista o njihovoj ponudi vec samo spisak izaslih stripova u raznim edicijama. trebalo bi da ima i cena i koje stripovi imaju, a ovako nista.
@Sloba Da li si ikad razmisljao da otvoris neku "podruznicu" u Nisu (recimo) da ne zavisimo sve od nasih dilera? Dajte nesto i na jug Srbije!
Razmisljao jesam, ali ne isplati se ni u Beogradu otvoriti trecu, eto bilo je dva, tri pokusaja i dva, tri zatvaranja . Na zalost i postojece dve striparnice su oslonjene dobrim delom na celi Srbiju i sire, pa cak i tako, jedva da ima lufta za te dve. Kada bi se otvorilo i po drugim vecim gradovima, samo bi se postojeca cirkulacija, raspodelila, te bi ucinak bio isti, ili neznatno veci, a troskovi znatno veci, pa bi doslo do gasenja i postojecih. Mada ono sto mogu da kazem, dobicete uskoro nesto slicno, ne bas pravu striparnicu(za sada, ali mozda bude i to), ali bice barem nesto za pocetak. Inace slazem se da bi trebalo pokusati, jer bi se na taj nacin sirila popularnost stripa, koji bi tako postao prihvatljiviji i onima koji nisu aktivni u pracenju istog.
zasto na web stranici darkwood knjizare nema nista o njihovoj ponudi vec samo spisak izaslih stripova u raznim edicijama. trebalo bi da ima i cena i koje stripovi imaju, a ovako nista.
Stvarno, trebalo bi da to postoji. Pa sto IH ne pitas, trebalo bi da ONI to znaju bolje nego ljudi na ovom forumu