Author |
Topic |
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Member since 14/11/2001 |
|
Cancerman
New Member
106 Posts
Member since 03/05/2009 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Posted - 01/09/2009 : 12:18:06
|
Ima starjih LL Martija, ali ne svih trenutno. Ne znam napamet stanje, najbolje je da okrenes u radnju pa ce ti Goran reci kako stoje stvari. Telefon je 011/2622867. Cena im varira u zavisnosti od obima knjige.
Pouzecem ne saljemo zbog losih iskustava. Narucis preko telefona, saberemo ti iznos, pa onda uplatis postnetom. Mi saljemo Sitijem, koji donosi uglavnom sutradan, u stanju u kom je poslano, a postarina se placa prilikom preuzimanja. Izabrali smo Siti ekspres zbog brzine i sigurnosti, iako je nesto skuplji od Poste. Ipak, ako neko insistira, moze mu biti poslano i Postom. |
http://kamenje.blogspot.com/ https://stalker.rs/
https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
|
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 01/09/2009 : 21:44:22
|
Moja iskustva sa Darkwoodom su vise nego pohvalna...City ex jeste malo skuplji ali izdanja stizu bez greske i ostecenja...iskustva sa Postom su losija i zato izbegavam narudzbe preko njih iako su jeftiniji...Ono sto fali Darkwoodu je dobar sajt,sa svim aktuelnim izdanjima,sa mogucnoscu kontakta i narudzbe mailom,obavestavanje preko sms o novim izdanjima,placanja karticama i mozda jos vaznije formiranje baze svih kupaca.Ovo poslednje je po meni vazna stvar za svakoga ko se bavi ovim poslom,da ne navodim sada razloge,mislim da je vecini jasno zasto.Za dosta od ovih stvari su naravno potrebni ljudski i finansijski resursi,ali po meni je to neminovnost da bi se poslovanje podiglo na jedan visi i vremenu primereniji nivo. |
...BD, c'est la vie... |
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 01/09/2009 : 23:08:40
|
Sto se tice novog sajta, zvuci vise smesno, ali tako je, radimo na tome. Nisam zeleo sa bilo cime novim da krecem, sto ce biti polovicno (jer dovoljno smo se godina prebrukavali sa starim sajtom-doduse sa namerom u znak protesta), pa u toj teznji da se sve sto treba obuhvati, raskilavilo se do besvesti. Kao sto svi znamo, Srbija je cudo od zemlje, pa su u svemu sto pomislis kocnice na svakom koraku, sem kada se treba nekoga oglobiti, tada je efikasnost neprevazidjena. Pre par dana smo, bar mi se tako cini, nasli i konacna resenja za najvece probleme koji su nas usporavali, a to je premoscivanje bankarskih ucena za ono sto je svuda standard, a samo kod nas luksuz -najklasicnijna web prodaja, onakva kakva treba da bude. Cena za sve navedeno je prava sitnica, pa ce to jos malo da uspori celu akciju, ali sta da se radi. Treba i sajt i sve ostalo povezati i sa clanskim karticama koje ce omogucavati popust redovnim kupcima, jer ovaj inace stalni popust koji drzimo u Darkwoodu, ocigledno nema nikakvog smisla. Koliko god da su cene beton niske i nize nego bilo gde drugde, uvek se trazi popust na popust. Ocigledno je vecini vaznije da na odredjenu cifru, nebitno koja je, dobiju popust, nego da shvate da je neka postojeca cena vec svedena na jedan vise nego korektni minimum. Kada, ne znam, ali bice definitivno i to sve kako treba. Naravno ne u sminkerskom smislu, fensi fazonu, jer me ni malo ne interesuju te nepotrebno opterecujuce tricarije, ali funkcionalno i pregledno i sve sto je potrebno, koliko je moguce.
Za sajm knjiga se sprema nova nebuloza u reziji monopolista. Premestanja knjizara sa svojih standardnih pozicija u cilju prezentacije ozbiljnih poslovnih cika koji se kao novi organizatori sajma igraju biznismena i pametnih ljudi sa cvrstim odlukama, tako da ocekujem mogucnost da necemo ni nastupiti, budu li nas stavili u neki zapecak. Kada se bavis stripom, ili placas milione, pa dobijes dobru poziciju, ili se tretiras kao nebitni deo ovakve manifestacije.
Budemo li tamo, bice popusta na svim stripovima gde se to moze, a procenat ce varirati u skladu sa nabavnom cenom odredjenih izdanja koju dobijamo od izdavaca, osim ako neki izdavaci ne odluce, kao sto je Beli put to cinio prethodnih godina, da i oni daju svoj doprinos u vidu bolje promocije svojih izdanja, te nam na standardne cene, omoguce dodatni rabat za sajam, da ne bi samo mi bili na steti, vec po pola.
Jos ovo povodom sajma. Ove godine je sve neizvesno zbog nove organizacije, ali ako prodje sve iole ok, dogodine(ako nas novi grip nakon ocekivanih mutacija ne desetkuje), bice iznenadjenja sto se tice ucesca i popusta na neka izdanja od popularnih izdavaca.
Kako me jako mrzi da stavljam smajlije dok pisem, evo ih sada, pa kome neki deo teksta zavzuci preozbiljno, ili kako vec, vi ih tu smestite, jer mi nije bila namera da delujem ozbiljno, a nekako tako ispade
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40260 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/09/2009 : 00:00:51
|
Slobo, vidimo se mi na sajmu.. Obrij Milana i neka povede ribe od prosle godine, i eto me!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1949 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/09/2009 : 00:11:50
|
Što se tiče cena Sloba je zaista u pravu. Na osnovu moje kupovine u Darkwoodu pre jedno mesec dana rekao bih da su cene izdanja Veselog Četvrtka gotovo iste kao kad ih kupiš sa karticom uz popust u samom VČ-u, tek neki dinar više. Ako se ne varam 160 dindži su redovna izdanja. Ni Beli Put nije mnogo različit po ovome, cena jako blizu one koju dobiješ u BP kao član. Uzimao sam neke integrale pa znam.
Teško da to može niže. |
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 08/09/2009 : 09:00:31
|
@Sloba @Dzimi Gitara
hoce li Darkvud raditi u nedelju 27.09 za vreme Sajma? Da ne bi cimali vecinu lagera na Sajam(pretpostavljam da cete imati stand na Sajmu u SKC)pa ko dodje u SKC doci ce i do zelenjaka(npr.JA:) a mozda i jos neko)da pazari nesto od stripova? Pozdrav |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 08/09/2009 : 11:39:24
|
A hoce li Darkvud imati stand na Sajmu stripa,kako bi posetioci koji dodju u nedelju 27.09 u SKC mogli nesto da kupe? Ili da se telefonom naruci pa da se ta narudzbina peuzme na u SKC-u(ovo pod uslovom da ce Darkvud imati tamo stand)? |
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
Posted - 08/09/2009 : 17:05:14
|
I jos jedno pitanje:)
Zna li se kada stize Fibra ova zadnja tura(Alvar Mayor br,3,br.4,Fulu,...)u Darkvud?Hoce li biti u prodaji prvog dana Sajma stripa? |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 08/09/2009 : 21:03:37
|
quote: Originally posted by shommy
I jos jedno pitanje:)
Zna li se kada stize Fibra ova zadnja tura(Alvar Mayor br,3,br.4,Fulu,...)u Darkvud?Hoce li biti u prodaji prvog dana Sajma stripa?
Na salonu verovatno necemo biti, osim ako ne dodje do nekih promena u organizaciji, primarno vezanoj za berzu, zvacu Mikija koliko sutra, pa cu javiti ako ucestvujemo.
Videcu da nekako radimo u nedelju u slucaju da ne izlazimo na salon stripa, ali ce ulaz biti sa parkinga, pored obezbedjenja, jer je glavni ulaz nedeljom zatvoren.
Ako sve bude kako treba, sledeceg cetvrtka ocekujemo da stigne uvoz. |
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
Posted - 08/09/2009 : 23:19:03
|
Kada i da li ce u Darkwood stici strip agentovi Mister No specijal 3 i 4 u tvrdom izdanju? Odavno su izasli, ali koliko ja znam nisu se pojavili do sada u Darkwoodu. Takodje me zanima Marvel Knights Spider-Man bookglobov, nema ga vise a ja baksuz jedino njega ne kupih od svih. Nema ni Negime 10 a ni vecernjakove mange do sada nisu dolazile. Ima li sanse da ih vidimo u Darkwoodu? |
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6185 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 22/09/2009 : 13:16:09
|
Sorry na off-topicu,ali samo da pozdravim starog Deliju,Dzimija Gitaru.Ajde navrati na Mafest da se vidimo ko ljudi i ispričamo,prošlo je milijun godina od kako smo navijali na utakmici protiv Reala i na Diamond Ballu.Baš sam se zaželio druženja! |
Bond.James Bond. |
|
|
shommy
Average Member
Serbia
586 Posts
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
Posted - 22/09/2009 : 18:29:14
|
quote: Originally posted by Aco
Sorry na off-topicu,ali samo da pozdravim starog Deliju,Dzimija Gitaru.Ajde navrati na Mafest da se vidimo ko ljudi i ispričamo,prošlo je milijun godina od kako smo navijali na utakmici protiv Reala i na Diamond Ballu.Baš sam se zaželio druženja!
Puno pozdrava i za starog Grobara. :) Stvarno se dugo nismo videli. Ja sam se nadao da ce Partizan spucati Apoelu neki gol vise, pa da konacno ponovo dodjes na JNA. ;) Pazi, ja bih voleo na MaFest, ali sam do sada svaki put planirao okvirno i na kraju se izjalovilo iz razlicitih razloga. Sledeci MaFest mi je najprimamljiviji do sada, ali sada cu mudro cutati. |
http://kamenje.blogspot.com/ https://stalker.rs/
https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
|
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1920 Posts
|
tumen
Advanced Member