Ovih dana u strip knjižarama naći će se u prodaji i treći dio biblioteke Stranci u raju - Život je lijep koji na sjajan način završava prve dvije cjeline uz pregršt urnebesnih situacija. Ukratko strip koji će vam uljepšati dan. Tehničke karakteristike :) 84 str c/b, SC mat, naklada 500 komada. Cijena: 45,00 kn. I šećer na kraju: Prijevod je sjajno odradila Domenika Nardelli Obrovac, a predgovor je napisao naš dragi kolega i veliki fan ovog serijala, Teo (ken2) kojima se ovom prilikom od srca zahvaljujem.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Od sutra u prodaji u svim strip knjižarama u Zagrebu. Također moguće je naručiti i direktno od izdavača. U ostalim knjižarama u Hrvatskoj kroz koji tjedan.
Od sutra u prodaji u svim strip knjižarama u Zagrebu. Također moguće je naručiti i direktno od izdavača. U ostalim knjižarama u Hrvatskoj kroz koji tjedan.
Drago mi je da ti se sviđa. Ovim putem pozivam što više ljudi da daju šansu ovom genijalnom serijalu. Prvi broj možete kupiti gotovo u svakom gradu za samo 32,00 kn. Pa to je praktički cijena kiosk izdanja, a format je veći, korice matirane.... Probajte nešto drugačije.
Procitao sam treci album i moram reci da je standardno izvrstan. ALi mam jednu primjedbu koja mozda cak i nije izdavaceva krivnja, nego je do nekog drugog, al dobro. Naslovnica. Vidio sam da je i u originalu takva. No kad covjek vidi strip uzivo, zapita se zasto je takva. Naime, na njoj se skoro nista ne vidi. Naslovnica bi ti trebala ugrabit pozornost, bit originalna. A na ovoj ne samo da je crtez relativno uobicajen, nego se i jedva vidi. Ilustracija na straznjoj korici je puno bolja. Da li je naslovnica morala bit takva po ugovoru? Da li jos netko dijeli moje misljenje? Da li, da li... :)
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.