Evo na red su konacno dosle i neke najave, pa da ih za pocetak otvorimo s Mister Noovim knjigama.
Knjiga 25 - SMRTONOSNI TERET B-24 - ukupno 230 stranica - 3 naslovnice unutra, cijena 115 kuna Knjiga 26 - MISTER NO IDE U RAT - ukupno 236 stranica - 2 naslovnice unutra, cijena 115 kuna Knjiga 27 - KRSTARENJE IZ NOCNE MORE - ukupno 144 stranice - nema naslovnica unutra, cijena 85 kuna Knjiga 28 - NESTALI ZRAKOPLOV - ukupno 160 stranica - 2 naslovnice unutra, cijena 100 kuna
Naravno, cijene se odnose na prodaju u ducanu Libellus.
Gaston i ja se od srca zahvaljujemo Melini, Mirni, Doku, Curuniru, Dekari, Zlaji, Vedranu i Tomislavu na njihovu predanu radu kako bi ova izdanja bila na najvisoj mogucoj razini!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
suze mi idu na oči,neke epizode od ovih mi je kupila baba nakon šta bi prodala kapulicu na pazaru...od te crkavice dala bi mi da kupim roman...fala ti baba bravo tovare,samo naprid!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Ala napokon najave ... vidin da je samo jedna Castelli-eva priča.Valjda će i ove ostale biti na visini Živo me zanima ta 26. koju svi toliko dižete u zrak. P.S.čekam najave MM
suze mi idu na oči,neke epizode od ovih mi je kupila baba nakon šta bi prodala kapulicu na pazaru...od te crkavice dala bi mi da kupim roman...fala ti baba bravo tovare,samo naprid!
To su neki specijalni trenutci zivota koji ostaju u sjecanju do 100 i neke godine. Vec sta je kapulica?
To su neki specijalni trenutci zivota koji ostaju u sjecanju do 100 i neke godine.
I meni se probudila neka nostalgija kad sam vidio ove naslovnice, to su mi bili neki od prvih stripova koje sam pročitao...ah ta mladost
Vec sta je kapulica?
Crveni luk po dalmatinski. Imam prijatelja kojem je nadimak kapula jer kad je bio dite i kad bi ga stariji zaheb... govorio bi im da prestanu jer će biti ljut ko kapula