kad se vec hvalimo - ja sam ih sve preveo :-)))))))))
i to ćemo riješiti skoro...dinamovac pa još i prevodi ti si trula jabuka u hajdučkoj korpi
ma ne mozete vi sastavit momcad bez purgera. pa i pokojni bajdo vukas je bio purgercina teska :-)))))))))))))
zaboravio si i niku-hajdučku diku ali takva dvojica,pogotovo najveći svih vremena-bajdo vukas-se rode svako sto godina...moraš ti još puno utakmica odigrat da bi se mogao smatrati hajdukovcem
al vas je posro ovaj tjedan kad su ga pitali za koga navija :-)))))
pa ja bih mu prvi sve po spisku da je rekao da navija za hajduka... normalno je da navija za klub koji ga je potjerao šalu na stranu,o niki se sve zna,tko je i šta je...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
I ja san skupija do sad sve knjige, al šta je,je, malo je skupo, zato sam napravija selekciju...neki san se stvari ka npr "texa" rješija da bi ovo i striku martija libellus uzima. Jebi ga, nemoš i ovce i novce. Bar ja. Zasad.
kad se vec hvalimo - ja sam ih sve preveo :-)))))))))
i ne samo to, ti imas 24 knjige, a ja sam vec preveo 33 :-))))))))))))))))))))))))))))))
Ja ne bi imao volje da ih citam posle Tu i tamo prevedem poneku epizodu neke serije ili neki film i onda ih sa zadovoljstvom odgleda moj burazer
pa ko kaze da ih citam poslije :-))))
da, nazalost. a ne bi bilo lose da ih procitas u konacnom obliku. narocito zadnjih 6-7
Kada sam tek počeo raditi u novinarstvu, stariji i iskusniji kolege su mi rekli:
- Nikada ne čitaj svoje tekstove u novinama!
A razlog? Nakon što novinar napiše tekst, on dođe u ruke lektoru koji, s razlogom ili, što je češće, bez razloga, mora nešto promijeniti (to se zove profesionalna deformacija) i time vrlo često promijeni čitav smisao teksta. Kad ga autor pročita u konačnom obliku, hvata se za glavu i viče:
- To nije ono što sam ja napisao!!!!
Ali, popravka više nema, to je objavljeno u novinama, autor je ispao ili glupan ili lažljivac ili nešto treće, a krivac je ostao u sjeni.
Zato, bolje da autori ne čitaju svoje tekstove, jer bi se moglo dogoditi da polude i - ubiju lektora.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.