Znaci u Darkwood-u po 1700 dindzi u najboljem slucaju (koliko su i prethodna 3)... Saljete li uskoro?
Ne znam koja ce biti nabavna, ali tesko da je to ostvarljivo, ja bih voleo, medjutim. 149 kuna je 1925 dinara. U HR, naravno, porez na knjigu je 0%, kod nas je, naravno 8%. I oni nemaju prevoz, spediciju, nevedeni porez i carinu. Dobro tacno je da vecina knjizara radi sa 40, do 50% rabata, striparnice kako koja uglavnom sa 20 do 30% i moroni sa 3 do 9%(u to spadaju 3 striparnice), ali cak i sa tom ugradnjom, malo verovatno da moze na 1700. Videcemo kada stignu
Stoje na mekom kauču i najviše su utonuli oni najdalje od naslona.
U pitanju je fotelja i to jako tvrda i ravna. Moja je pa znam. Nemam pojma zašto na slici izgledaju nejednako, ali vjerujte mi na riječ, svi su iste visine. Ono što je najvažnije je da je izdanje stvarno prekrasno urađeno, kupite ovaj Corto i nikada vam neće trebati drugi. Upravo čitam i uživam (Corto ima neku posebnu čaroliju - tko razumije shvatiće). Nadam se da će u dogledno vrijeme (godina-dvije), izaći i preostalih 6 albuma i tako se zaokružiti jedna stvarno prekrasna kolekcija.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.