forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Mijenjam hardver za stripove....
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ivan_perak
Starting Member

6 Posts

Member since 09/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 11:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_perak a Private Message  Reply with Quote
Ono što tražim je komplet stare Družine od Vješala u stanju 4 pa nadalje te isto u takvom stanju komplet MaxMagnus (isto staro izdanje)...

A Hardver recite sto vam treba... imam rama, stikova, mem. kartica, svasta... dosta toga novo... evo trenutno pred menom je 14 modula DDR2 667 od 512 MB.... moze na PM...

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 24/04/2009 : 13:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_perak

Ono što tražim je komplet stare Družine od Vješala u stanju 4 pa nadalje te isto u takvom stanju komplet MaxMagnus (isto staro izdanje)...

A Hardver recite sto vam treba... imam rama, stikova, mem. kartica, svasta... dosta toga novo... evo trenutno pred menom je 14 modula DDR2 667 od 512 MB.... moze na PM...

Da li samo komplet ili i pojedinacne brojeve??
Meni treba rama ali ddr 1, po mogucnosti plocice od 1gb ali moze i 512

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page

ivan_perak
Starting Member

6 Posts

Member since 09/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 21:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_perak a Private Message  Reply with Quote
moze i pojedinacne brojeve al nemam kod sebe popis do ponedjeljka onog sto mi fali... e sad, problem je to kaj nemam ddr1... al mozda bi ti mogao skombinirat kakvu MSI plocu sa ddr2, samo mi treba info o tome koji cpu imas... ploce su nove, ali bez bundlea...
Go to Top of Page

ivan_perak
Starting Member

6 Posts

Member since 09/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 21:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_perak a Private Message  Reply with Quote
Evo dodajem da u kombinaciju ulaze i sljedeca albumi:

From Hell
Svagdanja borba 1 i 2
Potocici
Autocesta Sunca
Svebor i plamena
Machu Picchu Integral
Price iz baze Drugdje
Kukic - Nista novo
Hogar Strasni Integral

eto to se zasad mogu sjetit...
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 25/04/2009 : 15:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_perak

moze i pojedinacne brojeve al nemam kod sebe popis do ponedjeljka onog sto mi fali... e sad, problem je to kaj nemam ddr1... al mozda bi ti mogao skombinirat kakvu MSI plocu sa ddr2, samo mi treba info o tome koji cpu imas... ploce su nove, ali bez bundlea...

javi popis na mail pa cemo nekaj iskemijati

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page

ivan_perak
Starting Member

6 Posts

Member since 09/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 12:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_perak a Private Message  Reply with Quote
evo detaljnije sto mi treba osim gore nabrojanih albuma:

MaxMagnus (stari): 1, 3, 16
Druzina od vjesala: 5, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000