forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2011 : 15:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, možda neke mange da. Rat-man je bio samo primjer da pokažem da se ne može.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 15:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Rat-man je bio samo primjer da pokažem da se ne može.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/10/2011 : 16:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da ce Rat-Man da osvoji publiku. Ne moze se doneti nikakav zakljucak na samo tri izdata broja. Strip je nov i drugaciji. Stvorice se tu lepa kolicina zaljubljenika. Samo ne bi valjalo da se odustane od prodaje na kioscima kao Sistem sa Magicnim.
Ja cenim da ce Rat-Man brzo biti kultni strip. Onaj humor ne moze da promasi.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2011 : 16:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Lijepo je biti idealist, znam.

Trouble will find me
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekaj, pa nije vrag da odustaješ od Rat-Mana??

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Ma ne odustaje. Rekao je da Rat-Man ide dalje, ako ne na kioscima, onda u striparnicama.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

quote:

Ma ne odustaje. Rekao je da Rat-Man ide dalje, ako ne na kioscima, onda u striparnicama.

Otkad Bushido postade Markosova tajnica?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otkad mu ljudi postavljaju glupa pitanja.

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 17/10/2011 : 16:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Ja mislim da ce Rat-Man da osvoji publiku. Ne moze se doneti nikakav zakljucak na samo tri izdata broja. Strip je nov i drugaciji. Stvorice se tu lepa kolicina zaljubljenika. Samo ne bi valjalo da se odustane od prodaje na kioscima kao Sistem sa Magicnim.
Ja cenim da ce Rat-Man brzo biti kultni strip. Onaj humor ne moze da promasi.

Jok nema sanse. ratman je ok za procitati u autobusu il dok se ceka u redu. mogla je fibra i bez toga.
odustajanje bi bila najbolja opcija

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Otkad mu ljudi postavljaju glupa pitanja.

You got me there
Ma ok, malo sam se uspaničario

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/10/2011 : 16:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

You got me there
Ma ok, malo sam se uspaničario

Ma sve u redu. Samo ti kažem, Marko je to već bio nekoliko puta ponovio, kako na ovoj temi, tako i na onima u izlogu.

I uvijek se javi neki padobranac sa istim pitanjem.

Edited by - Mr. Bushido on 17/10/2011 16:53:26
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 17/10/2011 : 16:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Odlično! Tezuka u "Fibrinom" izdanju će biti prava poslastica. :)

Nego, ako u ovoj fazi možeš konkretno da odgovoriš, da li si mislio da počneš sa nekim od njegovih serijala, poput "Feniksa", "Bude" i "Adolfa", ili sa nekim kraćim stripovima (tipa "MW", "Apolova pjesma" itd.)?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2011 : 17:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Još je rano.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/10/2011 : 17:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run
Jok nema sanse. ratman je ok za procitati u autobusu il dok se ceka u redu. mogla je fibra i bez toga.

nema odustajanja. meni je to super strip i veliki mi ga je izazov prevoditi, tako da ću svakako nastaviti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 17/10/2011 : 17:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nema odustajanja. meni je to super strip i veliki mi ga je izazov prevoditi, tako da ću svakako nastaviti.

Samo naprijed, ja sam fan
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 17/10/2011 : 18:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svaka cast, samo tako dalje, meni je Ratman isto super i drago mi je da mogu svaka dva mjeseca ocekivat da ce doc.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

mali zmaj
Starting Member

Serbia
11 Posts

Member since 15/08/2010

Posted - 18/10/2011 : 00:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mali zmaj a Private Message  Reply with Quote
Markose hoce li biti Fibrinih izdanja na predstojecem Sajmu knjiga u Beogradu i da li ce biti tj. koliki ce biti popust?
Posebno sam zainteresovan za poslednju turu, Magasin Generale, Rip Kirby... da l ice i oni biti po nekoj nizoj ceni?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/10/2011 : 08:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, uskoro ćemo staviti vijest, kad uvoz prođe.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21095 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/10/2011 : 22:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, uskoro ćemo staviti vijest, kad uvoz prođe.

Uvoz je danas prošao.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/10/2011 : 19:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Markose nas nasusni, u novembru sam u Belgiji, na tebi je da me odgovoris od kupovine Betelgeusea i Antaresa time sto ces mi reci da tvoj barem ovaj prvi izlazi skoro.

...mada, znajuci samog sebe, kupicu i jare i pare..."a fool and his money..."

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 30/10/2011 : 20:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
zar se završio ciklus antares?

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21095 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/10/2011 : 20:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Antares je na 4-om albumu koji je upravo izašao;znači završni broj za nekih godinu dana.
A Betelgez je Marko najavio za sledeću godinu!

evo ti markosovih reči:
Ono što ti mogu reći je da su Betelgeuse i Nedirka 1 (ide zasebno kao serijal, jer ima više ciklusa) skoro gotovi, još samo dizajn, tako da to sigurno idu u narednih 6-9 mjeseci. Osim toga, ići će relativno brzo i Astronauti budućnosti. Orhideja, Sajgon i Bilo jednom u Francuskoj će ići kasnije. Od Coseya mi je prioritet Jonathan kojeg završavam prva dva integrala, a ionako Dupuis kasni s digitalizacijom Orhideje i Sajgona. Bilo jednom... treba izaći još dva albuma u Francuskoj, peti izlazi za mjesec dana, šesti, zadnji, dogodine, pa sigurno neće moći ići prije.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 30/10/2011 20:55:39
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2011 : 23:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Betelgeuse je gotov, bit ce objavljen skoro, u narednih 6 mjeseci sigurno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/11/2011 : 14:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Marko, dal će Fibra imat štand na CRŠ-u????

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 02/11/2011 : 15:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Marko, dal će Fibra imat štand na CRŠ-u????

Sigurno hoće, a mene u Zagrebu biti sigurno neće!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.37 seconds. Snitz Forums 2000