forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1092

panzer
Advanced Member

12801 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 03/09/2025 : 18:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by axle munshine

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by axle munshine

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Red Marquis

Sad kad smo videli najave, red bi bio i previewse da vidimo, barem za ovu prvu turu.

Čim malo dođem do zraka.

Ti još koristiš vazduh za disanje!?! Ja mislio da si prešao na verziju Markos 2.0, i da si se potpuno robotizovao...

Još malo pa punim pedesetu, dakle, taman na pola puta, pravo vrijeme za prelazak na 2.0:)

Evo, postavio privjue.

Ja već uveliko na 2.0 verziji...dogodine, šest banke brale...

Ja sam sa sedam banki na verziji 3.0

Version 3.0 - too many bugs and too expensive maintenance. Please downgrade to version 2.0 ASAP.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/09/2025 : 19:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma jel ovaj naslov dobar no ipak vjerujem da ce Batman The Long Halloween: The Last Halloween za iduci Interliber? Uspio sam nabaviti svih dosad izaslih 8/10 sveski, pa negde pritom nacuo da se radi o jako jako dobrom stripu. A valjda ces sam najboje znati.

Inace poslednjih 5 godina kupuje se manje vise komplet Fibra. Kao izdavac imas najbolji i najkvalitetniji katalog stripova na svijetu. Za tebe vec dugo ni nebo nije granica. Svaka cast.

Taylor.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1260 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 03/09/2025 : 19:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Od ovih novih previewa Soledad mi izgleda za koplje debelo ispred svega, prava masthevuša, a Habemus Bastard miriše na ugodno light zabavno iznenađenje. Ralph mi je fora al me već umorio prije kraja previewa, bit će prvo knjižnica kao i ostale kolorke iz ove preview ture.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29726 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/09/2025 : 19:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Nemam pojma jel ovaj naslov dobar no ipak vjerujem da ce Batman The Long Halloween: The Last Halloween za iduci Interliber? Uspio sam nabaviti svih dosad izaslih 8/10 sveski, pa negde pritom nacuo da se radi o jako jako dobrom stripu. A valjda ces sam najboje znati.

Naravno da će ići. I Hush 2. Ne treba biti posebno pametan za to pretpostaviti:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21871 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/09/2025 : 20:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

Ralph mi je fora al me već umorio prije kraja previewa

Odbrojavanje: još 16 dana
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1260 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 03/09/2025 : 20:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Chui

Ralph mi je fora al me već umorio prije kraja previewa

Hahaha samo sam čekao al nije baš zabavno čitati takav strip na mobitelu. Umara oči. Vjerujem u big beautiful fizičko izdanje
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/09/2025 : 21:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Okean ljubavi samo 400 komada tiraz?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29726 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/09/2025 : 21:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nijemi stripovi uvijek lošije prolaze.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1092 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.16 seconds. Snitz Forums 2000