Author |
Topic  |
Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 18/12/2011 : 00:34:38
|
quote: Originally posted by mcn
> A ova ideja o nižoj cijeni stripova da bi se dokazalo da neće biti puno veća prodaja je naravno pogresna
Zar to nije već Ratman dokazao?
Mislim, poznato je da još samo Jaki čita stripove (i Mord, u knjižnici). Za druge je to statusni simbol poput automobila pa kad se troši onda se kupuje najskuplji, a ne neki Lavirinti, Mentori, Ratmani i sl.
mcn
Vidim da ce uskoro i la bete noire u knjiznicu. 
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/12/2011 : 01:50:57
|
quote: Originally posted by Markos
Prozvan sam jer insinuiras da radim HC jer mi je isplativiji. Drugim riječima, najvažniji je novac. To me strašno, strašno vrijeđa. Pogotovo u situaciji u kojoj se trenutno nalazim.
Tako si shvatio moje rijeći? Ja znam da radiš takva izdanja zbog toga šta voliš takvo kvalitetna izdanja a šta ćeš više uložit i više zaradit ili eventualno izgubit... Nisam te ima namjeru prozvat gramzivim. Samo bih želio što jeftinija izdanja stripova. Normalno,ti ćeš dalje radit po svom a ja po svom i oba zadovoljna. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
feniks
Senior Member

1926 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 18/12/2011 : 15:28:33
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by ponki
Jaki, debelo grijesis i vidi se da sigurno ne radis nista vezano za ekonomiju 
Trebam li biti ekonomist da izračunam da mi jeftinije platiti sc od npr.65 kuna ili hc od 80 kuna,bez obzira šta izdavač ima istu zaradu ili isti gubitak u postotcima? [/quote]
Jeftinije je platiti 55 kuna HC, |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/12/2011 : 20:46:09
|
Pitanje u vezi Trgovine: Markose, rekao si da je Loazelov plan da se sa sedmim albumom završi serija,osim ako ne bude neke potrebe da se ide i dalje.Vidim da je sedma epizoda objavljena, ali serija još nije završena.Da nemaš neke nove informacije oko serijala, kad bi trebalo da se završi, da li sa osmim brojem ili ni tu nije kraj ? I još jedno - Bilo jednom u Francuskoj je plan da se izda još jedan album u Francuskoj(sad ih je pet) i ti tu uskačeš da odradiš to u dva integrala,tako nešto?
|
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/12/2011 : 20:57:55
|
8. album Trgovine je zadnji, kao i 6. album Bilo jednom u Frnacuskoj (izaći će u jednom integralu svih 6). |
Trouble will find me |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/12/2011 : 22:01:58
|
quote: Originally posted by Markos
8. album Trgovine je zadnji, kao i 6. album Bilo jednom u Frnacuskoj (izaći će u jednom integralu svih 6).

Edit:da pojasnim smajlije - narednih 12 meseci, trebali bi da se pojave albumi kojim se zaokružuju određene celine, a koje će Fibra objaviti u svojim integralima ili albumima. zadnji (peti) album Leovog Antaresa, 10 broj Ubojice, šesti album Bilo jednom u Francuskoj,osmi broj Trgovine,treći Blasta. Od svih ovih stvari očekujem jako dobre uradke, a nadam se da će ih Fibra objaviti u narednih par godina. |
Odbrojavanje: još 28 dana |
Edited by - anto on 19/12/2011 11:47:59 |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
|
feniks
Senior Member

1926 Posts
Posted - 19/12/2011 : 20:02:38
|
quote: Originally posted by feniks
[quote] Jeftinije je platiti 55 kuna HC,
Priznaj sad svima da kupujes samo HC
Nemam sta da priznam, kupujem SC rado a HC nerado. Doduse 90 % svega sto kupim je HC  ALI NIJE DO MENE VEĆ DO IZDAVAČA |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 19/12/2011 : 20:05:30
|
Nemam sta da priznam, kupujem SC rado a HC nerado. Doduse 90 % svega sto kupim je HC  ALI NIJE DO MENE VEĆ DO IZDAVAČA
Znaci kupit' ces ove LL od BG SC 
I ne kupujes Tinove HC Modesty 
Lazovcino
|
 |
|
feniks
Senior Member

1926 Posts
Posted - 19/12/2011 : 20:20:29
|
Nemam sta da priznam, kupujem SC rado a HC nerado. Doduse 90 % svega sto kupim je HC  ALI NIJE DO MENE VEĆ DO IZDAVAČA
Znaci kupit' ces ove LL od BG SC 
I ne kupujes Tinove HC Modesty 
Lazovcino
Oni spadaju u "neradu" kupovinu. Kao sto sam već i napisao nije do mene već do izdavača. Traba ljudi da rade samo SC i gotovo! Ovako zbunjuju ljude  |
 |
|
ziki
New Member

279 Posts
Member since 22/08/2010 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 23/12/2011 : 22:58:26
|
Sutra bi trebao ići Rat-man na kioske, a albume sam rekao da ne žure, nego da ih naprave nakon praznika, tako da će izaći tamo negdje 15.1. |
Trouble will find me |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Member since 09/09/2010 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 25/12/2011 : 12:16:40
|
Ja mislin da bi bilo najbolje da od Markosa za Božić svi mi dobijemo jedan preview Daredevila, ili ako ništa, bar par naslovnica  |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 25/12/2011 : 12:18:26
|
quote: Originally posted by Paka01
Ja mislin da bi bilo najbolje da od Markosa za Božić svi mi dobijemo jedan preview Daredevila, ili ako ništa, bar par naslovnica 
bilo bi lipo za Daredevila..a ja bi volia kad bi se pocelo razmisljati i o Mooreovom Swampiju.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
feniks
Senior Member

1926 Posts
Posted - 25/12/2011 : 14:17:09
|
quote: Originally posted by Paka01
Ja mislin da bi bilo najbolje da od Markosa za Božić svi mi dobijemo jedan preview Daredevila, ili ako ništa, bar par naslovnica 
 |
 |
|
Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 25/12/2011 : 14:23:17
|
quote: Originally posted by brni a ja bi volia kad bi se pocelo razmisljati i o Mooreovom Swampiju..
Mislis da bi se to prodavalo?
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/12/2011 : 15:01:55
|
quote: Originally posted by Mord
quote: Originally posted by brni a ja bi volia kad bi se pocelo razmisljati i o Mooreovom Swampiju..
Mislis da bi se to prodavalo?
a slusaj..Alan Moore je veliko ime i iskreno mislim da bi se jako dobro prodavalo..nisam bas upucen ali vjerujem da Watchmen, From Hell, Balada o Halo Jones, Batman: The Killing Joke (ono sta je u izdanju bilo hrv. ili srpskih izdavackih kuca) imaju odlicnu prodaju..ako nije tako neka me netko ispravi..a znamo da ti stripovi nisu bas jeftini..ljudi su svjesni kakav kvalitet dobivaju sa Mooreom pa cak i oni koji imaju ogromne predrasude prema americkom stripu (evo npr. Zlotvor )..Markos ti si na potezu..  |
Edited by - brni on 25/12/2011 15:02:38 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 25/12/2011 : 15:19:27
|
quote: Originally posted by brni
a slusaj..Alan Moore je veliko ime i iskreno mislim da bi se jako dobro prodavalo..nisam bas upucen ali vjerujem da Watchmen, From Hell, Balada o Halo Jones, Batman: The Killing Joke (ono sta je u izdanju bilo hrv. ili srpskih izdavackih kuca) imaju odlicnu prodaju..ako nije tako neka me netko ispravi..a znamo da ti stripovi nisu bas jeftini..ljudi su svjesni kakav kvalitet dobivaju sa Mooreom pa cak i oni koji imaju ogromne predrasude prema americkom stripu (evo npr. Zlotvor )..Markos ti si na potezu.. 
Ti ja dan Zlotvora po zubima, panceto vodička!    Čisto da znaš, čita san ja From Hell ali nisan tvog milog Lampiona  Watchmen nisan uspijeva naći po knjižnicama I da, čita san i neke amričke stripove stoga - ne brabonjaj!    |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/12/2011 : 15:24:59
|
quote: Originally posted by Zlotvor
a slusaj..Alan Moore je veliko ime i iskreno mislim da bi se jako dobro prodavalo..nisam bas upucen ali vjerujem da Watchmen, From Hell, Balada o Halo Jones, Batman: The Killing Joke (ono sta je u izdanju bilo hrv. ili srpskih izdavackih kuca) imaju odlicnu prodaju..ako nije tako neka me netko ispravi..a znamo da ti stripovi nisu bas jeftini..ljudi su svjesni kakav kvalitet dobivaju sa Mooreom pa cak i oni koji imaju ogromne predrasude prema americkom stripu (evo npr. Zlotvor )..Markos ti si na potezu.. 
Ti ja dan Zlotvora po zubima, panceto vodička!    Čisto da znaš, čita san ja From Hell ali nisan tvog milog Lampiona  Watchmen nisan uspijeva naći po knjižnicama I da, čita san i neke amričke stripove stoga - ne brabonjaj!   
pa kad ga nisi cita sta lupetas bzvz..to je bas zlotvorski od tebe..  ok uvjeria si me..tvoje poznavanje americkog stripa je zaista enormno veliko..  |
Edited by - brni on 25/12/2011 15:25:15 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 25/12/2011 : 15:31:34
|
pa kad ga nisi cita sta lupetas bzvz..to je bas zlotvorski od tebe..  ok uvjeria si me..tvoje poznavanje americkog stripa je zaista enormno veliko.. 
Pancetaru, budi dobar  
Gle, nisan čita masu stvari (a tia bi) mada to ne znači da u budućnosti neću. Ja san liberalan po pitanju stripa - iako je Bonelli No1, stvarno dajen šansu svima. Pa na Tonkinom topicu san napisa da mi je Hellboy dobar, a i Hellblazer mi je isto super Ne kažen da san neki poznavaoc, ali da san stvarno čita svašta. Jedino nikad nisan ima priliku čitat mange, a ni to neće na tome ostat. Zato ne brabonjaj, nego skači na sport i idemo pljuvat po Monstrumu iz Maksimira  |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 25/12/2011 : 15:43:46
|
quote: Originally posted by Zlotvor
pa kad ga nisi cita sta lupetas bzvz..to je bas zlotvorski od tebe..  ok uvjeria si me..tvoje poznavanje americkog stripa je zaista enormno veliko.. 
Pancetaru, budi dobar  
Gle, nisan čita masu stvari (a tia bi) mada to ne znači da u budućnosti neću. Ja san liberalan po pitanju stripa - iako je Bonelli No1, stvarno dajen šansu svima. Pa na Tonkinom topicu san napisa da mi je Hellboy dobar, a i Hellblazer mi je isto super Ne kažen da san neki poznavaoc, ali da san stvarno čita svašta. Jedino nikad nisan ima priliku čitat mange, a ni to neće na tome ostat. Zato ne brabonjaj, nego skači na sport i idemo pljuvat po Monstrumu iz Maksimira 
to sam i ja mislia prije 5-6 godina..polako ima vrimena.. evo sta se tice mangi odma preporuka: Death Note..ja iman englesko izdanje (12 vol.) ali mislim da je algoritam krenia nedavno tako da to vec mozes vatati.. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 25/12/2011 : 15:50:58
|
to sam i ja mislia prije 5-6 godina..polako ima vrimena.. evo sta se tice mangi odma preporuka: Death Note..ja iman englesko izdanje (12 vol.) ali mislim da je algoritam krenia nedavno tako da to vec mozes vatati..
Ako ima veze s onim crtićem što san gleda prije dosta vrimena, moglo bi biti dobro  |
Trljam ruke. |
 |
|
Topic  |
|