forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/04/2012 : 17:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

nije stvar u tome da li mi se svidja ili ne vec mi je bezveze duplati stvari. a 350 kn nije malo jer za to mogu kupiti druge stvari.

Znaš da se oko toga slažem sa tobom, ali ruku na srce ono Bookglobe izdanje Gospodara ječma je totalni promašaj.
Tako da se veselim što će Fibra to odraditi kako treba.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2012 : 17:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax
ali ruku na srce ono Bookglobe izdanje Gospodara ječma je totalni promašaj.

kako za koga.za mene je to najbolje izdanje(svi bestseleri).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/04/2012 : 17:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
ali ruku na srce ono Bookglobe izdanje Gospodara ječma je totalni promašaj.

kako za koga.za mene je to najbolje izdanje(svi bestseleri).

Baš mi je drago da si sretan sa tim izdanjima.
Siguran sam da uživaš već 7 godina čekajući da nastave
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2012 : 18:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Žalostan sam da nisu dobro prošli ali sve priče osim Snježnog su završene.
3/4 ili 75%
Ali zato ću štediti 380 kuna

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/04/2012 : 18:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Žalostan sam da nisu dobro prošli ali sve priče osim Snježnog su završene.
3/4 ili 75%
Ali zato ću štediti 380 kuna

Nećeš uštediti ako nisi planirao kupiti
Imat ćemo jedno luksuzno izdanje za 350 kn i jedno jeftino za 50 kn.
Neka svatko kupi što želi i voli.
To je meni idealna kombinacija
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 19:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nije stvar u tome da li mi se svidja ili ne vec mi je bezveze duplati stvari. a 350 kn nije malo jer za to mogu kupiti druge stvari.

Znaš da se oko toga slažem sa tobom, ali ruku na srce ono Bookglobe izdanje Gospodara ječma je totalni promašaj.
Tako da se veselim što će Fibra to odraditi kako treba.

ja se ne veselim. radje bi neko novo izdanje neizdano kod nas nego ekstra dobro luksuzno ponavljanje nekog (po meni) osrednjeg izdanja koje se nije uspjelo rasprodati ni u vrlo jeftinom izdanju.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 19:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ja bi radje osam albuma tvrdji u takvom inegralu nego ove pivare. a mislim da bi ih se tako i vise prodalo nego ovo izdanje.

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 13/04/2012 19:45:54
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21841 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/04/2012 : 19:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja bi radje osam albuma tvrdji u takvom inegralu nego ove pivare. a mislim da bi ih se tako i vise prodalo nego ovo izdanje.

ali zato će nam uskoro izaći Trondhajmovi i Larseneovi Kosmonauti budućnosti.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 19:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

ali zato će nam uskoro izaći Trondhajmovi i Larseneovi Kosmonauti budućnosti.

ma nije u tome bit vec mozda sto se neko izdanje dupla. i to izdanje koje nije toliko zanimljivo nasoj publici. a moglo se nesto novo napraviti.
ps. i naravno da cu kupiti i ovo izdanje ali bi iskreno taj novac dao na nesto drugo sto jos nije objavljeno na nasim prostorima.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 19:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
npr. princ noci i snjezni su me vise privukli i radje bi te nastavke:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/04/2012 : 19:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Pobogu, ne shvaćam u čemu je problem? Vi koji hoćete jeftino izdanje, imate ga. Oni koji hoće izdanje dostojno takvog stripa kakav su Gospodari ječma, imat će ga.

I svi sretni i zadovoljni.

Čemu jadikovke i kolutanje očima?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 20:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pa nisu jadikovke vec mislim da se moglo uloziti novac u neko drugo izdanje umjesto u ovo. jbg, koliko kuzim strip prodaja je losa i zato sam izrazio svoje misljenje da se miglo za taj novac nesto drugo izdati a ne duplirati.
cemu ovoliki napadi kao da sam vas uvrijedio?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/04/2012 : 20:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa nisu jadikovke vec mislim da se moglo uloziti novac u neko drugo izdanje umjesto u ovo. jbg, koliko kuzim strip prodaja je losa i zato sam izrazio svoje misljenje da se miglo za taj novac nesto drugo izdati a ne duplirati.

Kako da to kažem, nekako mi se ne čini fer.

Ti ne želiš dupliranje izdanja, a ja sam ovakvo izdanje čekao otkad sam vidio onaj crno-bijeli mini-integral. Po meni je to bio kriminalni tretman jednog odličnog stripa.

Samo sam čekao da netko izda taj strip kako spada, a vjerojatno nisam jedini.

Mislim da prema nekima nisu fer takvi komentari tipa: čemu to izdanje?

Kao što mi nije bilo jasno zašto je petar.pan išao govoriti: čemu izdanja Amerikanaca?

Pa radi čitatelja koji ih žele. Ja ih želim, na kraju krajeva. Ne kupujem strana izdanja, pa mi je ovo jedina šansa da ih dobijem na papiru.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21841 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/04/2012 : 20:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Kako da to kažem, nekako mi se ne čini fer.

Ti ne želiš dupliranje izdanja, a ja sam ovakvo izdanje čekao otkad sam vidio onaj crno-bijeli mini-integral. Po meni je to bio kriminalni tretman jednog odličnog stripa.

Samo sam čekao da netko izda taj strip kako spada, a vjerojatno nisam jedini.

Mislim da prema nekima nisu fer takvi komentari tipa: čemu to izdanje?

Kao što mi nije bilo jasno zašto je petar.pan išao govoriti: čemu izdanja Amerikanaca?

Pa radi čitatelja koji ih žele. Ja ih želim, na kraju krajeva. Ne kupujem strana izdanja, pa mi je ovo jedina šansa da ih dobijem na papiru.

+1

Odbrojavanje: još 28 dana

Edited by - anto on 13/04/2012 20:29:50
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 20:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Takođe. Imam Princa noći i užasno mi je onakav crtež u onom formatu. Zato nisam ni hteo da nabavljam gospodare ječma iako me strip interesuje..
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 20:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ma sve ja to shvacam. ali sam pokusavao razmisljati na malo drugaciji nacin. u doba kada se smanjuju tirazi i kada prodaja ide slabo nije mi se cinilo pametno ovo izdanje. ja nisam od onih koji zele nove naslovnice i po jedno izdanje od nekoga junaka vec bi volio da svi izdavaci dobro rade i prodaju. mozda ce me demantirati prodaja ovog izdanja ali se meni cini kao TRENUTno izdanje koje nema neku perspektivu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 20:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ps. koji vrag se ja uopce pravim pametan? nit sam izdavac nit imam od toga para nit na tome nesto gubim. Markosova firma i valjda on zna procijeniti stanje trzista.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/04/2012 : 20:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma sve ja to shvacam. ali sam pokusavao razmisljati na malo drugaciji nacin. u doba kada se smanjuju tirazi i kada prodaja ide slabo nije mi se cinilo pametno ovo izdanje. ja nisam od onih koji zele nove naslovnice i po jedno izdanje od nekoga junaka vec bi volio da svi izdavaci dobro rade i prodaju. mozda ce me demantirati prodaja ovog izdanja ali se meni cini kao TRENUTno izdanje koje nema neku perspektivu.

Dobra prodaja? Dobru prodaju garantira jedino reprint Zagora.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/04/2012 : 20:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pa gle mene su iznenadile neke stvari tipa rip kirbija, mort cindera koje su imale dobru prodju pa se necu mijesati vise u ovo.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 13/04/2012 : 22:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

a ja sam ovakvo izdanje čekao otkad sam vidio onaj crno-bijeli mini-integral. Po meni je to bio kriminalni tretman jednog odličnog stripa.

Potpisujem!
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 13/04/2012 : 23:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:

npr. princ noci i snjezni su me vise privukli i radje bi te nastavke:)

Princ noči je izašao u kompletu u boji u kvalitetnom izdanju u Strip bumerang extra ediciji.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/04/2012 : 00:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Kakav kraj, mozda nekada i docekamo nastavak. ;) Princ je odlicni Swolfs.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 14/04/2012 : 00:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
Slazem se Antom,odlican strip unisten u izdanju bookglobea,treba im pokazati kako se radi posao. Kupujem kao i sva druga fibrina izdanja,ocito da je kriza ubrala danak prodaje izvrsnih albuma,masa ljudi ne radi ili su im smanjena primanja dok neki koji imaju love(neki arhitekti i pravnici)gomilaju Zagore po policama i slazu tko zna koji komplet ZS i LMS.Svi smo razliciti..
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/04/2012 : 00:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Argus
strip unisten u izdanju bookglobea

U kom smislu ga je BG uništio?tako da nam je omogučio da za 100 kuna dobijemo 6 albuma?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 14/04/2012 : 08:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Argus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Argus
strip unisten u izdanju bookglobea

U kom smislu ga je BG uništio?tako da nam je omogučio da za 100 kuna dobijemo 6 albuma?

Za 50 kn tocnije Gospodare jecma na interliberu,unistio ga je smanjivanjem formata iako mi netko rekao da su oni sljedili originalni format? Vise volim kvalitet neko kvantitet,bolje jednu stvar koja valja nego njih 5 koje su tako-tako
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.84 seconds. Snitz Forums 2000