forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2016 : 10:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Moguće da sam već pitao prije par mjeseci al zaboravih - Za kad je Magnus u planu?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/02/2016 : 10:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
krajem godine.

Trouble will find me
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/02/2016 : 10:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Super, fala.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 10:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Markose, samo kratko pitanje. Imam Fibrine Potocice i Mali ducan smijeha. Da uzimam Ibikus i Zlu berbu c/b ili ima nade ya Fibrino izdanje?
Hvala
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/02/2016 : 10:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U iduće dvije godine sigurno ne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 10:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

U iduće dvije godine sigurno ne.

Nebitno ako je posle da, znaci bice?
Hvala na odgovoru
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/02/2016 : 10:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nisam to rekao!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 10:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam to rekao!

Ne, napisao si
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/02/2016 : 10:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Najozbiljnije, za iduće dvije godine Fibra ima već popunjen raspored i u te dvije godine te naslove sigurno nećemo objaviti, a za poslije, nemam pojma. Nisam pročitao nijedan od ta dva stripa. Kad ih pročitam i ako mi se svidi, onda vjerojatno da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 12:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najozbiljnije, za iduće dvije godine Fibra ima već popunjen raspored i u te dvije godine te naslove sigurno nećemo objaviti, a za poslije, nemam pojma. Nisam pročitao nijedan od ta dva stripa. Kad ih pročitam i ako mi se svidi, onda vjerojatno da.

Dobro, strpicu se ipak. A ne verujem da ti se nece svideti ako ti se svidjaju ova dva koje si izbacio. Barem po komentarima ljudi koji su citali, jos su bolji od Potocica i Malog ducana smijeha, a meni su i oni odlicni.
Hvala u svakom slucaju, pitacu opet sledece godine
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7645 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/02/2016 : 12:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Imam i ja jedno pitanje. Gospođica Nedirka, Gospodin Jean, Ljubav i rakete - ima li smisla da se nadamo nastavcima?
Unaprijed hvala!

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/02/2016 : 13:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U ove iduće dvije godine ne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/02/2016 : 13:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iako su mi Nedirka i Jean odlični stripovi njih ću ti oprostit.
Ali ako LjiR ne misliš izbacit u naredne dvi godine, bit će nereda.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/02/2016 : 13:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
tja, ovo su sve neka podpitanja, pravo pitanje bi bilo imal nade za scalped i 100 metaka
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7645 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/02/2016 : 14:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šteta, ali dobro, ne može se sve.

Možda da nam za utjehu daš mali hint što možemo očekivati u slijedećoj turi?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 14:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

]

Iako su mi Nedirka i Jean odlični stripovi njih ću ti oprostit.

Nadam se da samo nagadjas, taman posla da ne izadju u naredne dve godine Vec sam i zaboravio kad je Jean izasao
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/02/2016 : 14:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Fascinantno mi je kako ljudi pričaju gluposti, "fibra propada", "nema novih najava", "nisu objavili ništa 4 mjeseca", "rasprodaju se izdanja za siću", pa nek se još malo vesele:)
Kad dođu najave, onda će se jadni razočarati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 15:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fascinantno mi je kako ljudi pričaju gluposti, "fibra propada", "nema novih najava", "nisu objavili ništa 4 mjeseca", "rasprodaju se izdanja za siću", pa nek se još malo vesele:)

Gde to?
Nemas onda razloga za brigu. I Libellus propada vec deceniju
A zajedno ste izdali vise stripova nego sve ostale izdavacke kuce zajedno
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7645 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/02/2016 : 16:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neka ti bude. Kad me nećeš usrećiti s novim najavama, morat ću to napraviti sam popunjavanjem rupa u kolekciji.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/02/2016 : 17:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Sta bi trebalo da sadrzi peta knjiga Sandmana od Fibre?
Je l ima sanse mozda za Sandman Mistery Theatre, serijal o originalnom Sandmanu iz 30ih i 40ih to mi deluje vrlo interesantno zbog noir atmosfere, i je l ce se izdati Overture i onaj Death spin off?
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1139 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 22/02/2016 : 18:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Je l ima sanse mozda za Sandman Mistery Theatre, serijal o originalnom Sandmanu iz 30ih i 40ih to mi deluje vrlo interesantno zbog noir atmosfere, i je l ce se izdati Overture i onaj Death spin off?

Absolute Sandman 5 u izdanju DC-a sadrzi The Endless Nights i Dream Hunters, ako je to neka indicija...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 22/02/2016 : 18:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Unutra bi trebali biti Endless Nights, Sandman Midnight Theatre, roman The Dream Hunters i njegova stripovska adaptacija, te Overture.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1139 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 22/02/2016 : 18:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Unutra bi trebali biti Endless Nights, Sandman Midnight Theatre, roman The Dream Hunters i njegova stripovska adaptacija, te Overture.

Eh da, Midnight Theatre sam zaboravio :) Super za Overture
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/02/2016 : 18:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Sjajno! Moracu da nabavim tu petu knjigu u izdanju Fibre iako sam ostale trejdove kupio u izdanju Belog puta/Darkvuda.
A u Midnight Theatreu se pojavljuje Wesley Dods tako da, ko zna, mozda nekad i dobijemo Sandman Mistery Theatre.
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 29/02/2016 : 21:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:

A bre, ajde više te najave, ne možemo više da izdržimo!

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000