Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/09/2017 : 17:08:37
|
quote: Originally posted by Shaner
Eto i novih najava. Markiz me bas iznenadio, a bogami i Macan. Je li to premijerno izdanje?
glede novih najava,Markiz,koji nije bio ranije spominjan je baš lepo izenenađenje - čitao sam prvi album,koji je izdao BG,i moram reći da je sasvim dobar,a kažu da tek dolazi ono pravo.A i Velmana nikad dosta + Matju Bonom koji me je kupio s Estebanom i Čovekom koji je ubio Taličnog.
Super za nove Same i Alvina!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 09/09/2017 : 17:49:56
|
quote: Originally posted by anto
Kolorka 93?
S obzirom da je ostalo ili ostalo nedovršeno u Francuskoj, ili je već rečeno da je prebačeno u narednu godinu, nekom logikom gledajući plan za 2016/2017. kao Kolorka 93 ide jedan od ova tri naslova:
TYLER CROSS LE GRAND MORT GRANDE ODALISQUE
Od ostalih najava ja se kladim na Enigmu, novu Satrapi, Top Ten, novog GIPIja i Gluhe Laste 3 i 4 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Posted - 09/09/2017 : 17:52:15
|
quote: Originally posted by Markos
Punisher dogodine, Top 10 isto nećemo stići, dogodine.
barem sam pogodio Hokaj i Sagu 2.
quote: Originally posted by Davor2403
Kolorka 93?
S obzirom da je ostalo ili ostalo nedovršeno u Francuskoj, ili je već rečeno da je prebačeno u narednu godinu, nekom logikom gledajući plan za 2016/2017. kao Kolorka 93 ide jedan od ova tri naslova:
Od ostalih najava ja se kladim na Enigmu, novu Satrapi, Top Ten, novog GIPIja i Gluhe Laste 3 i 4
misliš da će Kolorka 93 biti izdata sledeće godine? Hmm,nešto ne verujem.Pre mislim da će je u ovoj godini popuniti.
|
Edited by - anto on 09/09/2017 17:55:04 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Posted - 09/09/2017 : 18:42:31
|
Punisher dogodine, Top 10 isto nećemo stići, dogodine.
barem sam pogodio Hokaj i Sagu 2.
quote: Originally posted by Davor2403
Kolorka 93?
Od ostalih najava ja se kladim na Enigmu, novu Satrapi, Top Ten, novog GIPIja i Gluhe Laste 3 i 4
misliš da će Kolorka 93 biti izdata sledeće godine? Hmm,nešto ne verujem.Pre mislim da će je u ovoj godini popuniti.
Ne, sve ovo sam mislio za ovu godinu, ali evo i Kolorka 93 ide nešto nenajavljeno.. |
|
|
www2
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Member since 11/02/2009 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
|
vukozec
Advanced Member
4966 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
www2
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Member since 11/02/2009 |
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 11/09/2017 : 21:44:11
|
Trenutno su najavljena 23 stripa, od toga mi je barem 15 jako zanimljivo. Da do kraja godine ne izađe ništa drugo, stripovska jesen bi bila jako dobra. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Posted - 11/09/2017 : 22:33:38
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Trenutno su najavljena 23 stripa, od toga mi je barem 15 jako zanimljivo. Da do kraja godine ne izađe ništa drugo, stripovska jesen bi bila jako dobra.
kod mene je 13/23;ali dve masthevuše već imam u srpskom izdanju (5000 km/s i Šninkela) + bih morao videti kakav je taj Lisac. |
Edited by - anto on 11/09/2017 22:34:57 |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 11/09/2017 : 22:58:35
|
Lisac je dospio na vrh liste već na osnovu naslovnice. Come prima mi je potpuno nepoznat, a opis i onih nekoliko stranica na bedetheque ukazuju na moguće ugodno iznenađenje. |
|
|
kifi
Junior Member
440 Posts
Member since 30/10/2005 |
|
hagal
Starting Member
53 Posts
Member since 15/09/2015 |
|
Manny
Average Member
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 12/09/2017 : 17:08:08
|
quote: Originally posted by Markos Mi mrtvi, Brodeck i Gospodari ječma ove godine.
Zar nije bilo reči i o "Bilo jednom u Francuskoj"? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Posted - 12/09/2017 : 18:14:37
|
Ove godine ne. Evo par generalnih crta oko reprinta. Sve stripove koje sam objavio sam objavio jer ih sam želim imati i jer su meni bitni/dragi/dobri... E sad, kad se/ako se neki strip rasproda, onda se postavlja pitanje reprinta. Problem je što sam ja objavljivanjeg prvog izdanja zadovoljio svoje motive - strip je objavljen u izdanju koje mene u potpunosti zadovoljava, imam svoj primjerak u svojoj kolekciji - samim tim, nemam potrebu za novim izdanjem, pogotovo što to financijski donosi određeni, nemali rizik.
Ja razmišljam ovako: reprint ću raditi a) kada je u pitanju neki strip koji meni osobno jaaako puno znači (Eternaut, Maus, Svagdanja borba, Brodeckov izvještaj...) i želim da bude stalno dostupan b) kada je u pitanju neki klasik od izuzetnog značaja za strip (Pakao, danas-sutra Čuvari, Vendetta...) i želim da bude stalno dostupan c) kada je nužan kod velikih serijala, gdje ako nema prvih brojeva, neće se prodavati ni kasniji (Rip Kirby, Ken...) d) kada, ruku na srce, procijenim da će taj reprint donijeti zaradu
Idealno je kad se poklopi nekoliko tih kriterija, pogotovo prva dva:) Opcija d je nerijetko kocka, pa je izbjegavam osim ako nisam baš uvjeren u ishod. |
Trouble will find me |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/09/2017 : 19:07:41
|
Reprinti su mene spasili, jer zadnjih godina i nisam baš bio aktivan u kupnji Fibrinih izdanja, tako da sam nedavno ugrabio i Mausa i Alvara Mayora (onaj nedostatak jedne stranice mi uopće ne smeta), i to u njihovim, ako se ne varam, 3. reizdanjima. Za to, svaka pohvala. Brodecka ću tako isto čekati u reizdanju. |
And like that... he's gone. |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2321 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 12/09/2017 : 20:29:30
|
Ove godine ne. Evo par generalnih crta oko reprinta. Sve stripove koje sam objavio sam objavio jer ih sam želim imati i jer su meni bitni/dragi/dobri... E sad, kad se/ako se neki strip rasproda, onda se postavlja pitanje reprinta. Problem je što sam ja objavljivanjeg prvog izdanja zadovoljio svoje motive - strip je objavljen u izdanju koje mene u potpunosti zadovoljava, imam svoj primjerak u svojoj kolekciji - samim tim, nemam potrebu za novim izdanjem, pogotovo što to financijski donosi određeni, nemali rizik.
Ja razmišljam ovako: reprint ću raditi a) kada je u pitanju neki strip koji meni osobno jaaako puno znači (Eternaut, Maus, Svagdanja borba, Brodeckov izvještaj...) i želim da bude stalno dostupan b) kada je u pitanju neki klasik od izuzetnog značaja za strip (Pakao, danas-sutra Čuvari, Vendetta...) i želim da bude stalno dostupan c) kada je nužan kod velikih serijala, gdje ako nema prvih brojeva, neće se prodavati ni kasniji (Rip Kirby, Ken...) d) kada, ruku na srce, procijenim da će taj reprint donijeti zaradu
Idealno je kad se poklopi nekoliko tih kriterija, pogotovo prva dva:) Opcija d je nerijetko kocka, pa je izbjegavam osim ako nisam baš uvjeren u ishod.
E da barem Libellus tako razmišlja,neke njihove brojeve nisam kupio na vrijeme jer mi je bilo previše i baš tada nisam imao novca,a kasnije su postali rasprodani,još skuplji i nedostupniji,nažalost već sada vidim da ću od nekih serijala jednostavno morati odustati jer sam prilično siguran da to nikada neću moći kompletirati. |
#!?? |
Edited by - bvagner3 on 12/09/2017 21:01:01 |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 15/09/2017 : 02:22:34
|
Idealno je kad se poklopi nekoliko tih kriterija, pogotovo prva dva:) Opcija d je nerijetko kocka, pa je izbjegavam osim ako nisam baš uvjeren u ishod.
Da li postoji neka sansa za reprint rasprodatih brojeva Blasta? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 15/09/2017 : 11:25:04
|
quote: Originally posted by going going
Da li postoji neka sansa za reprint rasprodatih brojeva Blasta?
To ti ide sto posto u orku specijal, ne brini. Samo je pitanje vremena... |
|
|
Manny
Average Member
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 15/09/2017 : 13:57:37
|
quote: Originally posted by Markos c) kada je nužan kod velikih serijala, gdje ako nema prvih brojeva, neće se prodavati ni kasniji (Rip Kirby, Ken...)
Drago mi je da neko razmišlja o ovome. Ja bih hteo započeti čitanje Blasta i Adolfa, ali nema prvih brojeva nigde da se kupe. Ne bi bilo loše da se kod takvih serijala ustanovi praksa da se prvi broj štampa u 15-20% većem tiražu od narednih brojeva, da dohakamo praksi.
|
Edited by - Manny on 15/09/2017 13:58:37 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
|
Topic |
|