Author |
Topic  |
Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 07/02/2020 : 19:38:00
|
A mene sada seksa Betelgeuse, ali glavno da ide Aldebaran, za drugo ćemo lako. ;) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 08/02/2020 07:32:52 |
 |
|
Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts
Member since 23/02/2015 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts
Member since 07/11/2002 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7620 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3152 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 08/02/2020 : 17:44:16
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by Markos
Davno je Gibo rekao Dobar i glup ista je stvar, tu nista promijenit ne mogu
Kad je već tako, možeš bar nastaviti s L&R. 
to ide odmah nakon reprinta prve dvije knjige. |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 08/02/2020 : 19:21:11
|
quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by Markos
Davno je Gibo rekao Dobar i glup ista je stvar, tu nista promijenit ne mogu
Kad je već tako, možeš bar nastaviti s L&R. 
to ide odmah nakon reprinta prve dvije knjige.
i... Shang Chi... ? |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 08/02/2020 : 19:41:38
|
quote: Originally posted by ivanl
Neshvatljiva mi je naprosto ta situacija oko izvrsnog stripa Jerome K Jerome Bloche. Nije mi jasna ta neprolaznost/nezainteresiranost. Mozda mu i ovako napravimo malo reklame. Dajte ljudi procheckirajte, radi se o leprsavom, zabavnom i nadasve odlicno nacrtanom stripu! Evo i ja bi iskesirao bilo koju cijenu za nastavke.
Meni stoji u košarici za kupovinu već preko godinu dana i uvijek uleti nešto preko reda. Valjda me korice malo odbijaju djeluje mi kao da je više za klince, ali vidim da ga svi hvale tako da se svakako kupuje kroz koji mjesec.
quote: Originally posted by don_draper
Evo za zagovaratelje reprinta Aldebarana jedna zanimljiva objava na FB stranici Fibre
Napokon. Umalo ga kupio nekidan na aukcijama, mislio se bubnuti 500kn i odustao u zadnji tren i stao na malo ispod 400kn. Tako mi se desilo s "Ubojica", pošteno ga platio i sljedeći tjedan stigne reprint. 
Aj jedva čekam da popunim komplet i krenem s čitanjem.
Fibra  |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 08/02/2020 : 20:02:26
|
Markos, objavio si priličan broj stripova koji su išli u Stripoteci(dva Batmana, Aama, Veliki mrtvac, Zeleni klub, Povratak zemlji, Špageti, Torpedo...) Ima li šanse da objaviš i Carthago, sad kad više nema Stripoteke, da vidimo kud vodi ta prekrasno nacrtana i maksimalno zakomplicirana priča ? |
 |
|
Stark
Average Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/02/2020 : 21:26:42
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Markos, objavio si priličan broj stripova koji su išli u Stripoteci(dva Batmana, Aama, Veliki mrtvac, Zeleni klub, Povratak zemlji, Špageti, Torpedo...) Ima li šanse da objaviš i Carthago, sad kad više nema Stripoteke, da vidimo kud vodi ta prekrasno nacrtana i maksimalno zakomplicirana priča ?
To je Zoka iz BL objavio. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 08/02/2020 : 23:39:32
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by IGMAN2
Markos, objavio si priličan broj stripova koji su išli u Stripoteci(dva Batmana, Aama, Veliki mrtvac, Zeleni klub, Povratak zemlji, Špageti, Torpedo...) Ima li šanse da objaviš i Carthago, sad kad više nema Stripoteke, da vidimo kud vodi ta prekrasno nacrtana i maksimalno zakomplicirana priča ?
To je Zoka iz BL objavio.
Carthago adventures od '9. dimenzije' je nešto sasvim peto od onog Carthaga iz Stripoteke, ili si mislio na nešto drugo? |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/02/2020 : 12:44:14
|
Stripofil, samo 'napadaj' Jerome-a. Odlican. I ide sve bolji iz epizode u epizodu. Radnjom i crtezom. |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 09/02/2020 : 14:50:32
|
Stripofil, samo 'napadaj' Jerome-a. Odlican. I ide sve bolji iz epizode u epizodu. Radnjom i crtezom.
Budem svakako, čak mi i tema/žanr odgovara, ali Marko toliko brzo izbacuje nova izdanja da mi je teško uhvatiti ritam.  |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 09/02/2020 : 15:17:28
|
quote: Originally posted by stripofil ... ali Marko toliko brzo izbacuje nova izdanja da mi je teško uhvatiti ritam. 
To je stvarno nevjerojatno koliko toga je objavljeno u Fibri.
Ja sam negdje na oko 80% pročitanog, a u zadnjih godinu dvije sam dosta intenzivno krenuo s ambicijom da pročitam kompletnu Fibru.
Doduše ja nisam mjerilo, jer dnevno pročitam oko stotinjak stranica raznog štiva (ne samo Fibre). Nažalost ne stižem više zbog raznih obaveza. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 09/02/2020 : 15:38:23
|
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by stripofil ... ali Marko toliko brzo izbacuje nova izdanja da mi je teško uhvatiti ritam. 
To je stvarno nevjerojatno koliko toga je objavljeno u Fibri.
Ja sam negdje na oko 80% pročitanog, a u zadnjih godinu dvije sam dosta intenzivno krenuo s ambicijom da pročitam kompletnu Fibru.
Doduše ja nisam mjerilo, jer dnevno pročitam oko stotinjak stranica raznog štiva (ne samo Fibre). Nažalost ne stižem više zbog raznih obaveza.
Ja sam na recimo, oko 97 % procitane Fibre. Sve osim Zekana i Tvrde. A i to cu jednom, valjda... i da, zbilja je vec impozantna ta kolicina objavljenih albuma. Sto, samo prosle godine. Pratim sve uredno, kompletnu Fibrinu produkciju, od pocetka kako izide, a cesto se i vracam, konzultiram, repetiran. Imam doma masu slobodnog vremena, i masu ga koristim na citanje, negdje kao i ti Peyo,(po kolicini stranica, ako ne i jace). Kad se vucem po globusu, onda nema mjesta stripovima, ali uvijek vucem desetak kila knjiga. Da, zamislite, onih pravih papirnatih... pola velikog kufera uvijek. Po carinama me blijedo gledju. Ali tako ce biti i dalje. Fibra je digla svijet devete umjetnosti na nedostozan nivo. I bas kako sam ja to kao mulac zamisljao da treba biti. I evo jest, fala in ! |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 09/02/2020 : 15:54:08
|
Vas dvojica ste odlični, ja nisam pročitao više od 40% kolekcije. 
Slobodnog vremena imam jako malo, ne znam je li to zbog moje loše organizacije ili je nešto drugo u pitanju. 
Evo samo sad dok napišem par postova na par foruma gdje sam aktivan ode mi 2h vremena.
Knjige isto uživam čitati, ali ni približno ne stignem koliko bi želio.
Imam problem sa selekcijom, a danas je to očito bitno jer se jednostavno treba pomiriti da ne stignemo sve pogledati, pročitati, poslušati, odigrati i vidjeti, previše je toga i sve nam je puno dostupnije. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/02/2020 : 16:47:13
|
Ja sam na recimo, oko 97 % procitane Fibre. Sve osim Zekana i Tvrde. A i to cu jednom, valjda... i da, zbilja je vec impozantna ta kolicina objavljenih albuma. Sto, samo prosle godine. Pratim sve uredno, kompletnu Fibrinu produkciju, od pocetka kako izide, a cesto se i vracam, konzultiram, repetiran. Imam doma masu slobodnog vremena, i masu ga koristim na citanje, negdje kao i ti Peyo,(po kolicini stranica, ako ne i jace). Kad se vucem po globusu, onda nema mjesta stripovima, ali uvijek vucem desetak kila knjiga. Da, zamislite, onih pravih papirnatih... pola velikog kufera uvijek. Po carinama me blijedo gledju. Ali tako ce biti i dalje. Fibra je digla svijet devete umjetnosti na nedostozan nivo. I bas kako sam ja to kao mulac zamisljao da treba biti. I evo jest, fala in !
čekaj bre Ivane!! napišeš ovako nešto, "97%Fibre","mnogo čitanja"...a sve to začiniš sa "Sve osim Zekana i Tvrđe"!! pa čoveče ti Zekani i Tvđe su biseri Fibrog celokupnog izdavaštva;mislim,jedni od najdragocenijih bisera.I to će ti reći više njih,i to onih ponajbolje načitanih stripofila odavde (kao recimo Ernie Pike,Peyo,SenG,izivko,corto33,Shaner,combatrock,kuntakinte,mike...)
Zato,NEMOJ DA SE SRAMOTIŠ VIŠE, i pod hitno nabavi kompletnog Zekana (ima ih samo deset) i sve objavljene Tvrđe!!! 
Jbte,i posle se čudimo što je Markos prikočio sa Žeromom Blošom i Tvrđama!! Kad ljudi poput ivana ne uzimaju tvrđe ili poput stripofila Žeroma,kako da se i prodaju dobro  |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 09/02/2020 16:47:41 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 09/02/2020 : 16:56:36
|
To sam cekao. Tu repliku. 😉 Jbg. Tako je kako je, vec sam ti to rekao visekratno. No kako sam prijemciv za savjete i dobrohotne komentare, priznajem to kao propust. I radit cu na ispravku. Imam to zacrtano vec neko vrijeme. Naravno, obavijestit cu te osobno nakon odradenog checkiranja doticnog stripa. Pa makar bio i nevaljao, jel... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts
Posted - 09/02/2020 : 17:43:43
|

napraviću ja tebe žestokog Trondofila,makar mi to bilo poslednje u stripovskoj karijeri.
pa da onda zajedno stežemo markosa za gušu oko Tvrđi i RA! |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 09/02/2020 : 18:32:13
|
quote: Originally posted by anto Zato,NEMOJ DA SE SRAMOTIŠ VIŠE, i pod hitno nabavi kompletnog Zekana (ima ih samo deset) i sve objavljene Tvrđe!!! 
Jbte,i posle se čudimo što je Markos prikočio sa Žeromom Blošom i Tvrđama!! Kad ljudi poput ivana ne uzimaju tvrđe ili poput stripofila Žeroma,kako da se i prodaju dobro 
Mea Culpa. Sreća da nisam spomenuo kako nisam pročitao Zekana i Tvrđu. U moju obranu Zekana sam barem kupio. Jedino mi nije jasno kako ih ima deset, kad ih prema fibri ima šest i te sam nabavio.  Tvrđa mi je isto na popisu, sad se popela malo visočije na listi za nabavku kad kažeš da je tako dobra.  |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts
Posted - 09/02/2020 : 18:36:29
|
   Zekana ima četiri od More comicsa - Slalomi,Blacktown,Frkafuljci i Atomski ubrzivač - svi do jednog sjajni. U principu su rasprodati,ali mislim da ih nije teško naći po aukcijama i raznim internet prodajama.
Držim(o) te za reč za nabavku Žeroma i Tvrđi  |
Edited by - anto on 09/02/2020 18:36:46 |
 |
|
Topic  |
|