forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1084

Shaner
Advanced Member

Croatia
7623 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 13/02/2020 : 10:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Shaner

kaspere, ne znam otkud si izvukao ovo Mirzino jato, ali gledam, ne vjerujem i plačem.

Što se nadolazeće ture tiče, privjue nisam gledao, ali ću svakako pročitati sve osim Brunschwiga. Ipak, meni ovdje nema niti jednog zicera. Dosta light tura, ali neka je tako, treba nadoknaditi zaostatke.

Brunschwig izvrstan.

Da misliš drugačije, ne bi ga objavio. Meni je pak Moć nevinih jedan od najslabijih naslova u Fibrinom katalogu. Ali dobro je da je tako, da nam se ukusi više poklapaju odavno bih bankrotirao.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/02/2020 : 12:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni je pak Moć nevinih jedan od najslabijih naslova u Fibrinom katalogu. Ali dobro je da je tako, da nam se ukusi više poklapaju odavno bih bankrotirao.

Ne slažem se da je to jedan od najslabijih naslova u Fibrinom katalogu.

Prva knjiga je većim dijelom vrlo dobra ili izvrsna, malo mi je rasplet zaštekao, ali uprkos tome visoka ocjena od mene.

Što te je kod ovog naslova tako razočaralo?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/02/2020 : 14:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što se nadolazeće ture tiče, privjue nisam gledao, ali ću svakako pročitati sve osim Brunschwiga. Ipak, meni ovdje nema niti jednog zicera. Dosta light tura, ali neka je tako, treba nadoknaditi zaostatke.

Pa kakve zaostatke ti mozes imati!?
Sta, 3 stripa nisi procitao?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2985 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 13/02/2020 : 21:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Iako zadnji Lax nije baš ispunio očekivanja, Anam mi se čini najzanimljiviji u ovoj turi.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 13/02/2020 : 21:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Iako zadnji Lax nije baš ispunio očekivanja, Anam mi se čini najzanimljiviji u ovoj turi.

Ukusi su bas razliciti. Meni je Gorak okus domovine vrh
dok sam Azrayena jedva dovrsio koliko me smorio.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7623 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 13/02/2020 : 22:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
@Peyo
Meni je to bilo kao trećerazredna verzija Watchmen-a. Nažalost ne mogu sad baš u detalje jer mi je strip bio toliko (ne)impresivan da ga se jedva sjećam, ali znam da mi se gotovo ništa u njemu nije svidjelo.

@Poli

Kamo sreće. Što se čitanja tiče, čeka me većina amera i još poneki serijal za dovršiti, a što se tiče kupovine tu je još i 12 Kolorki.

@Ernie Pike
Gorak okus domovine je Lax napisao, dok je ovdje samo u ulozi crtača (koja mu puno bolje leži), tako da mislim da nema straha.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 14/02/2020 : 12:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa Shanerom, forsirani Watchmen rip-off.

Western je zato top-shelf vestern.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21745 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/02/2020 : 15:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da misliš drugačije, ne bi ga objavio. Meni je pak Moć nevinih jedan od najslabijih naslova u Fibrinom katalogu. Ali dobro je da je tako, da nam se ukusi više poklapaju odavno bih bankrotirao.

eh šaneru,debelo preteruješ - Moć nevinih je meni jedna od najdražih Kolorki,jedan od najboljih stripova objavljenih u 2017-oj,a Brunsvig je nesumnjivo tip sa velikim spisateljskim talentom,te ovo "jedan od najslabijih naslova u Fibrinom katalogu" je u rangu izjava tipa "Gerin crtež na Skalpiranima dobar,ali ne i na nivou pratećih crtača" (misleći se ovde na Davida Furnoa;izjava sa dw foruma,bajdvej).

Gledaj,ako bi samo posmatrali prvi album,koji je zaista razočaravajući,pa možda i deo drugog,koji je tek solidan,možda bih te i razumeo - ali od treće epizode pa do kraja,Moć nevinih k-i-d-a!!
quote:
Originally posted by vukozec

Slažem se sa Shanerom, forsirani Watchmen rip-off.

Western je zato top-shelf vestern.

vukozeče ne tupi!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 14/02/2020 15:32:15
Go to Top of Page

zarmix
New Member

254 Posts

Member since 30/05/2012

Posted - 14/02/2020 : 16:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zarmix a Private Message  Reply with Quote
Hvalio sam u zadnje vrijeme par Fibrinih izdanja, pa je red i da malo popljuvam. Ja sam započeo čitati "Moć nevinih" i jedva da sam odmakao koju stranicu povrh onoga što je bilo objavljeno kroz preview, ali nisam mogao nastaviti dalje. Izgledalo mi je prejeftino za moj ukus. Još onoliki integral. Crtež kao neki neuredniji i neprecizniji klon Hermana, a teme i motivi prežvakani i sklepani od svuda. Ne izgleda mi kao djelo koje bi ušlo na popis onoga što želim još za života pročitati. Čovjek s vremenom jednostavno postaje izbirljiviji. Pogotovo u ovoj bogomdanoj izdavačkoj hiperprodukciji danas. Što ne znači uopće da nekome ovaj strip ne može dobro "leći".

Edited by - zarmix on 14/02/2020 16:13:46
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21745 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/02/2020 : 16:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
šteta što nisi izdržao malo duže (napisah baš gore),siguran sam da bi promenio mišljenje.Siguran 100%.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 14/02/2020 : 17:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vlaadisha

Po čemu je Moć nevinih rip-off Watchmena?

quote:
Originally posted by vukozec

Evo za početak luk i strijela = dnevnik. Onda Vijetnam = Vijetnam. False flag = false flag. Providence = Ozymandias.

A evo i sinopsisa:

Zapetljana priča o zavjeri epskih razmjera u kojoj i najbolji/najpametniji/najpravedniji vođe zaključuju kako je nezamislivo zlo potrebno da se dođe do višeg dobra. U tu svrhu se organizira false flag napad, te igra u kojoj će onih dobrih namjera poslužiti samo kao naivni pijuni. Istina je u rukama psihički neuravnoteženog PTSP-ovca koji će na kraju priče ostaviti jedini mali trag do nje.

To bi dakle bio sinopsis Watchmena, a mogu i Moć nevinih ako treba ;)
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 14/02/2020 : 17:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Da, Watchmeni imaju više dimenzija. Oni su i meta-strip o (ne samo superherojskom) stripu i igranje sa neistraženim narativnim i grafičkim mogućnostima medija.

Moć nevinih nemaju te dodatne ambicije, oni su po svojoj formi klasični BD, a po radnji Watchmen rip-off.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2985 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 14/02/2020 : 17:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Ernie Pike
Gorak okus domovine je Lax napisao, dok je ovdje samo u ulozi crtača (koja mu puno bolje leži), tako da mislim da nema straha.

Giroud & Lax kombinacija je bila dosta dobra u Azrayenu. Očekujem istu razinu.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/02/2020 : 18:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
da nema eksplozije na kraju nevini ne bi licili na nadzirace. tek se na kraju negde spajaju.
Go to Top of Page

zarmix
New Member

254 Posts

Member since 30/05/2012

Posted - 14/02/2020 : 18:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zarmix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

šteta što nisi izdržao malo duže (napisah baš gore),siguran sam da bi promenio mišljenje.Siguran 100%.

Za sada ću radije sačuvati čitalačku energiju za "Plašt i očnjake", gdje me fantasy dimenzija i određena doza sterilnosti u inače lijepom crtežu (pretpostavljam da je uzrok tome pretjerano korištenje računala za kolor) na prvu odbila, no između ostalih i tvoji komentari o tom stripu mi noću, već neko vrijeme, ne daju da zaspem mirne savjesti dok barem ne probam.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21745 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/02/2020 : 18:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
samo napred onda

Edited by - anto on 14/02/2020 18:57:45
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7623 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 14/02/2020 : 21:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
vukozec sve objasnio za Moć nevinih.

@zarmix
Plašt i očnjaci su puno bolji izbor, vjerujem da će ti se svidjeti.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27633 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/02/2020 : 18:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9275 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 16/02/2020 : 19:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro kad bi Fibra na povećanom formatu objavila neke izabrane table originalnog Malog Nema u jednom izdanju.

Običan A4 na kome ga je objavio Makondo se pokazao premalim (sitni crteži, ali i nečitak tekst).
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 16/02/2020 : 19:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam prvi od ova dva iz videa, Little Nemo: Return to Slumberland, iznenađujuće solidan nastavak uz naravno sjajan crtež.
@alexts
Nemam Makondovo već englesko izdanje (Evergreen, 24x32) ali zar nije Makondovo veće od A4?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/02/2020 : 20:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Maresca je to objavio u izdanju 42 x 55 cm, 128 stranica, po cijeni od 175$. Da ja objavim izdanje koje će koštati 175$ za 128 stranica, rastrgali biste me.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 16/02/2020 : 20:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Ne, nego bismo ga kupili na rasprodaji

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3152 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 16/02/2020 : 20:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
je li izvedivo nešto poput Taschenovog izdanja, 34x44 cm, 360 str. 500 kn?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27633 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/02/2020 : 20:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ovo ko na pazaru cijenkanje:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29704 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/02/2020 : 20:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

je li izvedivo nešto poput Taschenovog izdanja, 34x44 cm, 360 str. 500 kn?

Ne znam, trebalo bi provjeriti cijenu tiska za taj format, nikad nisam tiskao tako veliko, to je problem i uvezati, mislim da se to ne može u HR strojno uvezati tvrdi uvez u tako velikom formatu, nego da mora ručno ili negdje vani.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1084 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.22 seconds. Snitz Forums 2000