forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

john connor
Senior Member

Serbia
2992 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 10/10/2020 : 14:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Meni su Pedrosa i Sabute, dva najdraza Fibrina otkrovenja, dva genijalca...ne bi trebalo propustiti nijedno njihovo delo...i meni fali omnibus...a voleo bid da vidim i ostale u nas neobjavljene radove...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7662 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 10/10/2020 : 15:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Meni su Pedrosa i Sabute, dva najdraza Fibrina otkrovenja, dva genijalca...ne bi trebalo propustiti nijedno njihovo delo...i meni fali omnibus...a voleo bid da vidim i ostale u nas neobjavljene radove...

Apsolutno se slažem. Pogotovo za još radova.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2992 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 10/10/2020 : 15:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Blago tebi za omnibus...ali nadam se reprintu...mada pitanje je kako se prodaje Sabute, videcemo sto ce Marko reci...

Ja sam imao Vestice od Besne Kobile i nadao sam se preostalim, ali slaba vajda...ne treba cekati...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7662 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 10/10/2020 : 20:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Izdala je zato Besna kobila neke druge Chabouteove radove, koje ja pak čekam u Fibrinom izdanju. (osim Moby Dicka, njega imam)

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 10/10/2020 20:03:54
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2992 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 10/10/2020 : 20:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Kako resis. Svaka preporuka za Cistiliste, fenomenalna knjiga.
Go to Top of Page

Manny
Average Member

572 Posts

Member since 21/08/2011

Posted - 10/10/2020 : 21:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Manny a Private Message  Reply with Quote
Kad su reprinti u pitanju, rekao bih da je ovo najtraženija i najželjenija ekipa:

Blast 1 - Debela Tjelesina
Portugal
Glista u bijegu
Zvijezde
El Nino 1
Papak

Sve ostalo se još tu i tamo pojavljuje na aukcijama, ali ovih stvari nema ili odu za suludo visoke novce.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2992 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 10/10/2020 : 21:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Glas za Omnibus i Portugal, svako delo Pedrose i Sabutea bi trebalo uvek biti dostupno, plus otkup preko knjiznica, da se ljudi prosvetle i oplemene.
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

463 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 11/10/2020 : 08:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Papak definitivno.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/10/2020 : 13:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Jos jedan glas za Ch. Omnibus, valjda jedini stripi koji mi izmaknuo, a bio je na radaru (sa zakasnjenjem).

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ivke80
New Member

199 Posts

Member since 24/06/2017

Posted - 11/10/2020 : 13:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivke80 a Private Message  Reply with Quote
Priča u Planetariju se nastavlja iz knjige 1 u knjigu 2 ili se mogu čitati svaka za sebe?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/10/2020 : 14:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu. Mora se čitati redom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2020 : 15:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Jos jedan glas za Ch. Omnibus, valjda jedini stripi koji mi izmaknuo, a bio je na radaru (sa zakasnjenjem).

Hm, kako si to sebi dopustio?
Chabute je majstor nad majstorima. Malo ko moze odvoziti pricu bez iti jedne jedine rijeci. Ili sa vrlo malo njih. Za sada Besna kobila ima sve moje simpatije i zahvalnost zbog toga sto je najvise izbacila ovog majstora; Moby Dick-a, Malo drveta i gvozda, Vesticu/Pun mesec, Cistiliste...
A Fibri sam zahvalan na Sam samcat, Omnibusu i Ribarima nove zemlje. Nadam se da ce ici jos Chabutea kod najboljeg izdavaca ovih prostora, pa cu ih polako zamjenjivati. A ako i ne budu, dobro je i ovako. Chabute je jedan od onih autora kojima se non stop vracam na 'procitana' djela. Bolje reci odgledana u pravom
besprijekornom maniru filmske montaze. Covjek prica crtezom. Genijalac.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/10/2020 : 17:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
izgleda da sam jedan od retkih koji nije impresioniran Šabuteom;imam Samog samcatog,ali samo iz razloga da ga jedan dan zavalim ya masne pare,Omnibus mi je sjajan,i tu mu skidam kapu,Mobi Dik mi je korektan,a Čistilište za malo pa odlično.Ribare i Malo drveta nisam imao motivaciju da nabavljam.

Uz Lepaža,jedini na koje ne sečem vene kao dobar deo forumaša.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13086 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2020 : 17:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Režem vene samo na Millera, ovo što si nabrojao, Chabute i Lepage, je kamilica.
E sad, tko voli kamilicu...

Have mercy
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/10/2020 : 18:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A tko je ne voli? Mozda samo oni koji su predugo bili u bolnici.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13086 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2020 : 18:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Vole i moja dica kamilicu, čaj s medom i propolisom...

Have mercy
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 11/10/2020 : 18:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Kamilica su Cosey i Zidrou. Chaboute je pre zeleni čaj. Lepage je pak neki lepi voćni egzotični čaj.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2020 : 18:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Kamilica su Cosey i Zidrou. Chaboute je pre zeleni čaj. Lepage je pak neki lepi voćni egzotični čaj.

A garth ennis je irska kafa.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2020 : 19:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Chaboute je Zlatan plavac barrique, minimum. Ali prije gran cru. Carolija.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10673 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 11/10/2020 : 20:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Anto, ako te to tješi ni ja ne kupujem Chaboutea (iako ga pročitam).

Doduše, moram još vidjeti kakav mu je taj Moby Dick!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/10/2020 : 20:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma ne mogu virovat, da nemas, to jest ne skupljas albume genijalnog Chaboutea...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/10/2020 : 20:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni su i Kozi,a posebno Zidrou puno draži od Kristofa i Emanuela.A ovaj potonji ima i pedersko ime (donekle i logično sa obzirom da je pravi "mućaćo")

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 11/10/2020 : 20:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Anto, ako te to tješi ni ja ne kupujem Chaboutea (iako ga pročitam).

Doduše, moram još vidjeti kakav mu je taj Moby Dick!

Moby Dick je odličan. Doduše ja jako volim i tu knjigu...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6460 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 12/10/2020 : 08:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Meni su i Kozi,a posebno Zidrou puno draži od Kristofa i Emanuela.A ovaj potonji ima i pedersko ime (donekle i logično sa obzirom da je pravi "mućaćo")

Eh kad ga već spominješ. Pročitao sam privju SHI i baš mi se svidjelo.
Priča je napeta, a crtež baš odličan.
Sada moram brzinski pročitat hrpu tih privju da vidim što mi valja a što ne...

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 12/10/2020 : 10:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

izgleda da sam jedan od retkih koji nije impresioniran Šabuteom;imam Samog samcatog,ali samo iz razloga da ga jedan dan zavalim ya masne pare,Omnibus mi je sjajan,i tu mu skidam kapu,Mobi Dik mi je korektan,a Čistilište za malo pa odlično.Ribare i Malo drveta nisam imao motivaciju da nabavljam.

Uz Lepaža,jedini na koje ne sečem vene kao dobar deo forumaša.

Ni meni ne odgovaraju baš Chaboute i Lepage, ali ni Zidrou i Cosey. Od Zidroua imam Posvojenje i Lydie i dobri su to stripovi, ali ne vuku me na ponovno čitanje. Nema tu (meni) slojevitosti i potencijala za više iščitavanja. Od Chaboutea sam imao Omnibus i prodao ga :D Nije išlo, kratke priče, uglavnom o praznovjerjima na francuskom selu, nije me dotaklo. Slična stvar kao sa Comesom, i njegovih sam se omnibusa riješio. Ne paše mi ni taj ugođaj, teme mi nisu zanimljive, a i osjećam se pomalo prevareno kad zbog manjka teksta strip pročitam jako brzo.

Lepageovi stripovi me nimalo ne privlače, a par pročitanih stvari od Coseya me nisu nimalo dotakle. Od modernog BD-a najviše mi leže Trondheim, Larcenet, Lupano i Nury.

P.S. Kad sam već pri ovoj temi, nisu mi nešto ni Gibrat i Prado :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.53 seconds. Snitz Forums 2000