forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2021 : 08:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

quote:
Originally posted by ŠAŠ

serenu sam pročitao kao knjigu.eto je sad neočekivano i u strip izdanju

a je li last of the atlases dovršen?na bd ima upisano tek 10 izdanja ,a europe comics već na 16tom?

Ti Europe comics su po pola albuma, nešto po oko 20 i par strana. Tako ispada je tih 16 EC 8 “regularnih” albuma. Mada, ne znam kako je u originalu, jer su te strane više neki format kao Kriminal, odnosno standardni Bobelli: uglavnom šest kadrova po strani.

bit će 30 poglavlja skupljenih u 3 knjige po 10 poglavlja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15868 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/01/2021 : 09:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panda

quote:
Originally posted by Markos
Jerome Bloche je na 50% popusta od prvog dana, 125 kuna integral od 250 stranica. Savršeno izdanje, dobar strip, super cijena. Kad takvu cijenu da Čarobna knjiga ili DW ili netko treći onda je to fenomenalno jeftino, svi režu žile, ali Fibra je skupa. Deset godina su u prodaji. Deset godina. I sad bih ja trebao ići dokazivati se nekome i objaviti nastavke uz siguran gubitak? Kome da išta dokazujem i zašto?

Jerome #5 u Kolorku po punoj (ili malo jacoj ceni), pa ce kompletisti morati da kupe, a zatim ko vec nije - i ona 4 prethodna :)

I da se rugas, ovo je skroz dobro zamisljeno.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

463 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 11/01/2021 : 09:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Ima li šanse za reprint Vječnog rata, vidim u najavama nastavak.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 11/01/2021 : 09:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Forever Free, D i Medvjeđa koža za mene. Za ostalo moram pogledati previewe.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2021 : 09:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Toplo svima preporučam Vuka.

Neću raditi reprint Vječnog rata.

Trouble will find me
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5079 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 11/01/2021 : 10:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Koliko vidim Markos nije rekao ništa, ni DA ni NE za Love & Rockets. To je znači bar 60% DA :)

Šalu na stranu, siguran sam da bi se L&R sad bolje prodavale. Kao što netko reče, stasala je nova publika. Evo prvi ja: 2006. kad ih je Fibra objavila nisam ni čuo za njih, sad su mi jedan od najdražih stripova...

A još recimo da se malo pimpa izdanje, recimo umjesto onog sjajnog papira ovaj u kojem u zadnje vrijeme idu C/B stripovi tipa Drakula - tko bi mu odolio?

Ili obrnuto, L&R su ionako pankerski strip, luksuz je najmanje bitan, pa može i price over performance izdanje a la Stranci u raju.

Edited by - vukozec on 11/01/2021 16:25:29
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 11/01/2021 : 11:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

chaboute OMNIBUS ???

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 11/01/2021 : 11:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Koliko vidim Markos nije rekao ništa, ni DA ni NE za Love & Rockets. To je znači bar 60% DA :)

Ili obrnuto, L&R su ionako pankerski strip, luksuz je najmanje bitan, pa može i price over performance izdanje a la Stranci u raju.

Imam dojam da pankeri sa ovog foruma preferiraju luksuzna HC izdanja, po mogućnosti u kutiji ;)

www.rdv.ba
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2021 : 11:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

quote:

chaboute OMNIBUS ???

Ne znam. Ove godine ne.

Trouble will find me
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 11/01/2021 : 11:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Marko jel ima šanse da vidimo nešto od Urasawe u Fibrinom katalogu? Monster, 20th century boys, Pluto.

Pročitao sam na manga topicu što si pisao o njima pa me čudi da već nisi objavio nešto od toga.
O čemu se tu radi. Ne mogu se dobiti prava ili su preskupa? Možda dužina serijala?

Ili je žar splasnula😁
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13113 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/01/2021 : 11:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sukob čovjeka i prirode. Mene je podsjetio na Starac i more od Hemingwaya.
Preporuka i od mene.

Have mercy
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/01/2021 : 12:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RaoulDuke

Marko jel ima šanse da vidimo nešto od Urasawe u Fibrinom katalogu? Monster, 20th century boys, Pluto.

Pročitao sam na manga topicu što si pisao o njima pa me čudi da već nisi objavio nešto od toga.
O čemu se tu radi. Ne mogu se dobiti prava ili su preskupa? Možda dužina serijala?

Ili je žar splasnula😁

Neki japanski izdavači ne žele poslovati kada su u pitanju male naklade. Nije im to isplativo. To je glavni razlog zašto Fibra ne može doći do prava za strip Lone Wolf and Cub.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6467 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 11/01/2021 : 12:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RaoulDuke

Ili je žar splasnula😁

EDIT: Bushido me prestigao.

Pisao je već par puta, jako skupa prava, a mislim da im se ne sviđaju ni naši tiraži.

A nove najave, za mene je za sada 100% siguran Sloboda Zauvijek, za ostalo ću vidjet nakon privjua.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 11/01/2021 12:17:06
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2021 : 12:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma ne znam jesu li u pitanju skupa prava ili ne, jednostavno nema odgovora na moje ponude:( Da znam cijenu, možda bih je i platio, ali ne možeš kupiti nešto što prodavač, izgleda, ne želi prodati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 11/01/2021 : 12:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Šteta, ne znaju oni kakvo bi to top izdanje bilo.

Hvala na odgovoru.
Go to Top of Page

nedim__
New Member

Bosnia and Herzegovina
122 Posts

Member since 25/12/2014

Posted - 11/01/2021 : 12:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit nedim__'s Homepage  Send nedim__ a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li se spominjalo, imas li ista u planu od Bryan Lee O'Malley?
I naravno, sanse da idu dalje Ljubav i Rakete?

Comication & Comication fb

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2021 : 12:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vidjet ćemo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/01/2021 : 12:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne znam jesu li u pitanju skupa prava ili ne, jednostavno nema odgovora na moje ponude:( Da znam cijenu, možda bih je i platio, ali ne možeš kupiti nešto što prodavač, izgleda, ne želi prodati.

Triba veza za kupit strip

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/01/2021 : 13:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U ovom slučaju, doslovno. Ja sam pokušao preko raznih kontakata, ali nikako.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 11/01/2021 : 14:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3394 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 11/01/2021 : 14:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim__

Ne znam da li se spominjalo, imas li ista u planu od Bryan Lee O'Malley?

Ja ne znam kako se niko nije dosad odvažio barem Scott Pilgrima da objavi.
Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
403 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 11/01/2021 : 14:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neće biti nastavaka Paula. Neće biti nastavaka Jeromea Blochea. Neće biti nastavaka Zekana.

Jonathan 5 je preveden, možda ga i objavim jednom, usprkos katastrofalnoj prodaji.
Bajke ću završiti, usprkos katastrofalnoj prodaji.
Džin 3 će vjerojatno ići dogodine.
Nedirka vjerojatno neće ići.
Gen ne znam.
Ayu ću završiti.
Taniguchija ću nastaviti.

Hvala na odgovoru. Moram priznati da ponekad uopšte ne razumem logiku kupaca, a to se najviše ogleda u Gen-u. U književnim nekim topicima o žanru ili temi anti-ratnoj gde sam naletao je osim knjiga najčešće su bili navedeni Maus pa onda Gen. I to mnogo pre sam recimo i sam kupio Fibrino izdanje i pročitao ga...

A evo dokaz opet da čovek kaže kako je to za konezervativnu strip publiku ide suportan dokaz gde bi čovek očekivao da se najviše prodaju Saga i Bajke...a ono...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15868 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/01/2021 : 15:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo je koliko zanimljiva, toliko i bizarna informacija. Cudna zasigurno. No vidio sam i osobno po Japanu toliko cudnih stvari, da se vise i ne cudim nicemu sto ima porijeklo iz tog dalekog cudnog otoka. Ali zaista pamtim jednu veliku impresiju od tamo. Kolicina Mangi koje prosjecan stanovnik Japana cita nevjerovatna je. Vozis se recimo metroom i cijeli vagon je; pola na smartphonu, (ne bi uzeli Korejski Samsung da ih mucis, vec su svi na iPhonu), a pola vagona cita mange. I to zadubljeni, skoncentrirani samo tako. Mladi, stari, musko, zensko, djeca. Svi. Sigurno su tirazi Mangi abnormalni.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9285 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 11/01/2021 : 16:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Evo prvi ja: 2006. kad su originalno objavljene nisam ni čuo za njih, sad su mi jedan od najdražih stripova...

Prvi put sam L&R pročitao par epizoda još krajem 80-ih u časopisu Ritam. Iako nije moja šolja čaja, svideo mi se, jer je prilično dobar strip.

Takvom stripu zaista odgovara neko jeftinije izdanje, američki format, SC, običniji papir... Potpuno mi je neodgovarajući u luksuznoj opremi.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2085 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 11/01/2021 : 16:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neće biti nastavaka Paula. Neće biti nastavaka Jeromea Blochea. Neće biti nastavaka Zekana.

Jonathan 5 je preveden, možda ga i objavim jednom, usprkos katastrofalnoj prodaji.
Bajke ću završiti, usprkos katastrofalnoj prodaji.
Džin 3 će vjerojatno ići dogodine.
Nedirka vjerojatno neće ići.
Gen ne znam.
Ayu ću završiti.
Taniguchija ću nastaviti.

Paul jos nije dosao na red za citanje ali mi je uvek zao kad se neki strip nece nastaviti a imam ga u kolekciji i deluje mi zanimljivo. Isto i za Nedirku...
Za Jerome-a mi je najvise zao i kao i svi ostali ne mogu da verujem kako taj strip nije uspeo na ovim prostorima. Iako je nebitno sta ja mislim, ne ljutim se na Marka uopste jer nece objaviti ostatak nego se nadam da ce neki drugi izdavac prepoznati kvalitet ovog stripa i objaviti neobjavljeno barem u 100 primeraka da ispratimo mi koji volimo taj serijal.
Cudno mi je jer se za Gena dvoumis. Prvi broj rasprodat, jako bitan strip, nema jos mnogo da se zavrsi, izdanja su prelepa... Bilo bi lepo da ugledamo ovaj serijal do kraja pa makar i u manjem tirazu.
Za ostalo mi je drago jer ce se nastaviti kad tad.

Iz svega navedenog do sad sam primetio da mnogi ne podrzavaju serijale nego kupuju Kolorke i/ili Orke. Mozda je to samo do mene ali ja najvise volim serijale koji imaju materijala poput Spagetija, Negro Blanco (progutao sam 4 knjige za 3 dana sad za praznike koliko je zanimljivo! Sad ide zadnja.), Alvar Mayor, Y, 100 metaka, Vrh Bogova, Jerome, Adolf, Neznanac, Torpedo i slicno. Par integrala (1000 - 2000 stranica) za duze i dublje uzivanje u stripu. Prosto mi je cudno da pojedini kvalitetni (mini) serijali nemaju bolji odziv kod publike...

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.76 seconds. Snitz Forums 2000