forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

Shaner
Advanced Member

Croatia
7652 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/03/2021 : 19:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Inače, imali smo osam varijanti naslovnice, to je bila živa muka za izabrati i na kraju sam ja prelomio za ovaj motiv. Bio sam se mislio staviti čak i glasanje, ali sam se, srećom, brzo pribrao:)

Šteta.

quote:
Originally posted by Deers

Slazem se s Pakom, Orka i Orka spec su mi najdraze edicije.

I meni.

quote:
Originally posted by Paka01

Slabije je od Skalpiranih. Zapravo, sve što je Aaron ikad napisao je slabije od Skalpiranih.

Hvala na ovome, jedan autor manje na spisku.

Nego, i ja sam malo proučio najave, prespavao, razmislio i slično, i zaključak je slijedeći:

Od reprinta uzimam Alvara i Morta, otac i sin Breccia su mi među najdražim crtačima, Alvara ionako imam samo u onom malom formatu, a Markov trud oko novog izdanja Morta svakako treba nagraditi. Vrh bogova, Blast i Drakula su mi sasvim u redu i u prvotnom izdanju, dok mi Djeca kapetana Granta nisu ništa posebno, lijepom crtežu usprkos, i još jednom ih preskačem.

Što se tiče noviteta, sigurno uzimam Taniguchija, Brecciu i Bunjevac. Arapin i Aya mi nisu u potpunosti legli pa preskačem i nastavke, a za Bombu, Ubij ili umri i Postavke sustava će odluka pasti nakon čitanja, s tim da mi potonji djeluje najzanimljivije.

U svakom slučaju, svibanjska tura jedna od najboljih do sada, a to puno govori.

P.S.
Zlatno doba, naravno, uzimam kad god da izađe.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21837 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/03/2021 : 20:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
jel komentiraso neko Bombu;ubeđen sam da sam video da je neko nešto spominjao,ali nemam pojma gde? Ili sam se istripovao.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7652 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/03/2021 : 20:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

jel komentiraso neko Bombu;ubeđen sam da sam video da je neko nešto spominjao,ali nemam pojma gde? Ili sam se istripovao.

Meni se čini da je izivko komentirao na pročitao i (ne)preporučujem, ali ne mogu nikako naći.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/03/2021 : 20:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nisam čitao a nisam ni vidio da je neko komentirao.

Sad sam pogledao, objavili su i Nijemci prošle godine pa ću i ja uskoro pogledati.

Have mercy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/03/2021 : 20:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bomba je izvrstan strip. Skoro pa dokumentarac, jer sve je činjenično točno i vjerno, a čita se kao triler. I lijepo, klasično nacrtano.

Trouble will find me
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/03/2021 : 21:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Rodier je dobar crtač, sjećam ga se malo iz Arale. Samo tu nije valjala priča pa se onda ni crtež ne istakne.

Have mercy
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7652 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 28/03/2021 : 21:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Nisam čitao a nisam ni vidio da je neko komentirao.

Eto koliko je pouzdano moje sjećanje. Ali i dalje mislim da je netko spominjao taj strip na forumu.

quote:
Originally posted by Markos

Bomba je izvrstan strip. Skoro pa dokumentarac, jer sve je činjenično točno i vjerno, a čita se kao triler. I lijepo, klasično nacrtano.

Ti se ne računaš. Tebi je sve što Fibra objavi dobro.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/03/2021 : 21:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Bomba bi mi mogla u slijedecoj turi biti bas 'bomba'...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10667 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/03/2021 : 22:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Da, Bomba sjajno izgleda:

https://www.bdgest.com/preview-2905-BD-bombe-la-alcante-bollee-rodier-recit-historique.html

Baš me zanima da li će Aya biti dobra kao u prvoj knjizi.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/03/2021 : 22:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Da, Bomba sjajno izgleda:

https://www.bdgest.com/preview-2905-BD-bombe-la-alcante-bollee-rodier-recit-historique.html

Baš me zanima da li će Aya biti dobra kao u prvoj knjizi.

I bolja.

Have mercy
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10667 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 28/03/2021 : 22:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Super, prva mi je bila baš gušt za čitanje i veliko ugodno iznenađenje.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 28/03/2021 : 22:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slabije je od Skalpiranih. Zapravo, sve što je Aaron ikad napisao je slabije od Skalpiranih.

"Slabije od Skalpiranih" i odmah masovno odustajanje kao da je biti slabiji od Skalpiranih neka velika uvreda :)

Skalpirani su odlični, pa i ono što je slabije od njih još uvijek može biti jako dobro, kao što Bastardi (sudim na temelju 2 pročitana trejda) jesu.

Skalpirani su epska saga, Bastardi su više pulp. No i Kum i Rezervoarski psi su svaki na svoj način odlični krimići, je li tako? ;)

Edited by - vukozec on 28/03/2021 22:59:16
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/03/2021 : 23:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Bravo vukozec. Aaron je bomba.

Taylor.
Go to Top of Page

koze123
Average Member

983 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 28/03/2021 : 23:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Southern Bastards (prva dva trejda) su meni omiljeni stripovi. Druga dva još nisam nabavio (tj. poslednji), ali dajem apsolutnu preporuku za serijal. Neverovatno je koliko se u svega 4 sveske možemo vezati za likove i "osetiti" ih, njihove strahove i ambicije, motivaciju i kako se Aron dobro igra se očekivanjima čitalaca. Ceo ambijent je za 10, a ako se Markos odluči da objavi ovaj serijal uzimam ga 1000%.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/03/2021 : 23:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

"Slabije od Skalpiranih" i odmah masovno odustajanje kao da je biti slabiji od Skalpiranih neka velika uvreda :)

Pa to reci ovima šta odustaju Ja nigdje nisam rekao da su Bastardsi loš strip. Čak naprotiv, prvi trejd je stvarno super! Nije u rangu Skalpiranih, no baš mi je dobro legao. Nažalost, što je išao dalje to mi se sve više razvodnio, tako da sam stao nakon trećeg trejda i nisam išao dalje. Doduše, puno tu pridonosi i odličan Latourov crtež koji mi se baš sviđa.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 28/03/2021 23:38:29
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 28/03/2021 : 23:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Pa njima i govorim, lakše mi je bilo citirat izvor (tebe) nego odgovore :)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/03/2021 : 23:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pošteno

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/03/2021 : 23:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam, meni su njegovi Wolverine i Thor bili baš baš dobri.

Isto tako, njegov Black Panther, jedna sjajna, jebačka priča.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/03/2021 : 23:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Wolverinea i Black Panthera nisam čitao, a Thora sam jedno vrijeme aktivno pratio i ovo nakon Godbutcher/Godbomb mi nije baš sjelo. Mislim, bilo je okej, ali ne u rangu prve priče. Nakon nekog sam vremena izgubio interes i odustao. Od njegovog The Other Side sam očekivao dosta, a ispao mi je baš prosječan, dok mi se ni Star Wars nisu svidjeli. The Goddamned me isto nije oduševio, a ovaj nastavak (Virgin Brides) koji trenutno izlazi je baš loš.

Kad sam gledao nešto bio na wikipediji za njegovog Black Pantera, pisalo je da je to dio Secret Invasion crossovera koji me iskreno ne zanima, pa nisam ni istraživao dalje. Može li se Black Panther čitati nezavisno od toga?

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2434 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 28/03/2021 : 23:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Predstavljeno 6 reprinta tek... Od 19 najavljenih...

Izašli Mrtvaci 1 reprint.

Uskoro idu i
-Neznalice (neočekivano,lepo iznenađenje)
-Maus (koji još nije rasprodat?)

Najavljeno-
Tri sene (verovatno identičan, nema se tu šta menjati, možda eventualno papir kao u Zabranjenoj luci)
Inkal u ne znam kakvom obliku, to bi Marko mogao da nam kaže kako je to odlučio da reprintuje, pošto pretpostavljam da je to jedini "skupi" reprint koji se još očekuje posle ovih najavljenih.
Svagdanja borba (ove ili sledeće godine?)

Znači još ostaje svega 5-6 "običnih" reprinta, (mogu da pretpostavim bar 3 od tih).
A želja je punoooo :)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/03/2021 : 00:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad sam gledao nešto bio na wikipediji za njegovog Black Pantera, pisalo je da je to dio Secret Invasion crossovera koji me iskreno ne zanima, pa nisam ni istraživao dalje. Može li se Black Panther čitati nezavisno od toga?

Može, naravno.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7652 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 29/03/2021 : 00:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Kakvo masovno odustajanje? Pa samo ja sam odustao, a znamo da ja nisam nikakvo mjerilo.

A i prije nego što je Paka išta napisao šanse da čitam još nešto Aaronovo su bile minimalne. Skalpirani su mi bili ok, ali ništa više od toga.

Go to Top of Page

koze123
Average Member

983 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 29/03/2021 : 00:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da propustiš Bastardse - daj šansu prvom trejdu (4 sveske). Ako ti se to ne svidi ne moraš ići dalje (iako je drugi trejd totalni zaokret).
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/03/2021 : 00:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, prvi trejd je donekle zaokružen tako da možeš komotno samo njega pročitati.

Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 29/03/2021 : 07:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Auh, sta me doceka!!
Takodje necu uzeti Mausa jer imam Komiko izdanje i Neznalice jer imam prvo izdanje. Pored toliko rasprodatih stripova, ne znam zasto su Neznalice zasluzile reprint... Nisam jos procitao strip ali mi ne deluje toliko vrhunski da se radi reprint. Bolje da je reprintovan Tom's Bar. Mislim da je to jedan od najtrazenijih rasprodatih Fibri a izasao je pre 100 godina.

Neznalice su odlican strip, meni bolji od Tom’s Bar. Ali ne sumnjam da ce i ovaj drugi docekati reprint
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.61 seconds. Snitz Forums 2000