Author |
Topic  |
Peyo
Advanced Member

Croatia
10641 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 20/07/2022 : 22:54:30
|
quote: Originally posted by borg Baci neku sliku Peyo, da vidimo te principe u praksi. 
Ma nije to previše uredna kolekcija.
Knjige su u 2 reda po polici, a dosta njih je i zatvoreno vratima, a samo dio je pod staklom.
Ako bi ih skidao zbog fotkanja drugog reda i slikao ormare puno je to posla.
Ima i revija, gdje sve nisu, morao sam iseliti iz sobe.
A i nekako mi je to stavljanje fotki kolekcija malo i "klinački".
Razmislit ću.
Ima mnogo boljih i većih kolekcija (urednijih svakako!), još pamtim Wolfmanovu, Duletovu i još neke. |
Edited by - Peyo on 21/07/2022 09:42:47 |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2425 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 21/07/2022 : 00:12:32
|
Meni su lepe te prave, do perfekcije isplanirane kolekcionarske police. I cenim kolekcionare i tu strast.
Ali mi draže videti policu nekog ko je pročitao na hiljade stripova a odlučio zadržati svega par stotina.
Mada, i ovi što im stripovi ne traže ni jesti ni piti, mogli bi da bace koje fotke. Zapostaviste Voajersku temu načisto. :)
|
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 21/07/2022 00:13:14 |
 |
|
malimarinko
New Member

198 Posts
Member since 01/01/2021 |
Posted - 21/07/2022 : 09:19:05
|
Mrzin knjižnice. To je frustracija iz djetinjstva. Uvik me bilo sram vraćati knjigu jer bi isto tako uvik kasnija. Pa te onda knjižničarka nešto pila jer jbg kad si mali onda ti svi očitavaju bukvice. To moj ponos nikako nije moga progutati. Tako da nisan jedno 30ak godina posuđiva knjige i ne mislin sada početi. Što koštalo da koštalo. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/07/2022 : 09:23:10
|
quote: Originally posted by borg
Meni su lepe te prave, do perfekcije isplanirane kolekcionarske police. I cenim kolekcionare i tu strast.
Meni su takve kolekcije dosadne. Cijenin i kolekcionare markica i salveta ali me ni njihove kolekcije ne interesiraju. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Kerempir
Senior Member

1634 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 21/07/2022 : 09:38:39
|
Slažem se, meni su sve te kolekcije u djiru "gledaj ali ne diraj". Lijepo sve to izgleda ali jeftinije je staviti neku sliku ili biljku ako hoćeš ukrasni element.
Volim gledati praznine medju knjigama i stripovima jer to znači da se izvlače sa polica ili iz ormara i cirkuliraju u čitanju.
Moja je biblioteka isto sva u neredu, planirao sam uložiti u police početkom godine u police ali splet okolnosti me nagnao da od toga odustanem/odgodim te sačuvam kutije od fibre za skladištenje.
Ali ne rugam se ili omalozavam one koji traže perfekcionizam, samo smo različiti.
|
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10641 Posts
Posted - 21/07/2022 : 09:40:13
|
quote: Originally posted by malimarinko
Mrzin knjižnice. To je frustracija iz djetinjstva. Uvik me bilo sram vraćati knjigu jer bi isto tako uvik kasnija. Pa te onda knjižničarka nešto pila jer jbg kad si mali onda ti svi očitavaju bukvice. To moj ponos nikako nije moga progutati. Tako da nisan jedno 30ak godina posuđiva knjige i ne mislin sada početi. Što koštalo da koštalo.
Sada više nisu tako strašne, čak su i ljubazne. A ta grozna je ionako u mirovini.
Nemoj se naljutiti malo se šalim, ali istina je da se vrlo trude da nađu knjigu koju tražiš, možda zato što ima puno mladih knjižničara. Čak znaju i popričati o stripovima, razmijeniti mišljenja, a u knjižnici u Vukovarskoj u ZG-u su imali čak i neku anketu vezano za stripove. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 21/07/2022 : 09:44:10
|
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by borg Baci neku sliku Peyo, da vidimo te principe u praksi. 
Ma nije to previše uredna kolekcija.
Knjige su u 2 reda po polici, a dosta njih je i zatvoreno vratima, a samo dio je pod staklom.
Ako bi ih skidao zbog fotkanja drugog reda i slikao ormare puno je to posla.
Ima i revija, gdje sve nisu, morao sam iseliti iz sobe.
A i nekako mi je to stavljanje fotki kolekcija malo i "klinački".
Razmislit ću.
Ima mnogo boljih i većih kolekcija (urednijih svakako!), još pamtim Wolfmanovu, Duletovu i još neke.
Wolfman mi je nabija komplekse svojom kolekcijom. Hejtan ga brutalno jer san ljubomorna pizda. |
And like that... he's gone. |
 |
|
malimarinko
New Member

198 Posts
Member since 01/01/2021 |
Posted - 21/07/2022 : 10:44:23
|
quote: Originally posted by Peyo Sada više nisu tako strašne, čak su i ljubazne. A ta grozna je ionako u mirovini.
 Ma nije da su grozni, kužim ja njih. Oni jadni jedva skupe nekoliko primjeraka nekog izdanja pa dođe neki krkan i drži to kod sebe misec-dva. Ali to mi je tada bilo ko smak svita. Iskreno ... i sada mi se sve vrati kad se moran brinuti jel mi je mala vratila knjigu u knjižnicu. Još i gore .. njoj dolazi bibliobus .
S druge strane tada sam ima dosta vrimena a sada odgađam i ono što moran. Tako da mi se knjižnica baš ne uklapa u život ali to me ne čini kolekcionarom.
Mlađa ekipa, ha? Moga bi ja navratit u knjižnicu više zbog ekipe nego zbog knjiga Vraga mlađa ekipa - tada smo mlađi bili mi.
|
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 21/07/2022 : 13:20:10
|
A ja sa knjižnicom ima jako pozitivna iskustva. Išao sam redovno do cca 15e godine, teti koja je tamo radila sam valjda bio vrlo drag, uvijek bi popričala samnom, rekla mi je da sam tamo valjda bio rekorder među klincima. :D
A apropos današnjih djelatnika knjižnice, jedna teta me pitala jednom prilikom da što mi stripaši vidimo u tim stripovima? Da je njoj to sve bzvz, samo nasilje i površne priče... Samo sam joj rekao da ima svakakvih stripova i neka proba, rekla je da je i da ne ide...tu sam se zahvalio i uteko jer nisam baš od mlaćenja prazne slame sa nepoznatim ljudima uživo. ;)
Ugl da, i ja se slažem da ne treba sve kupovat, knjižnica nadoknađuje jako puno toga što ja za 1 pročitati. Žao mi je samo što nema uopće Sr izdanja i što su zapravo svi strip izdavači osim Fibre jako slabo zastupljeni. Ako me sjećanje služi, npr BG i S-A izdanja unazad 5 godina nema skoro uopće, LL je isto nasumično zastupljen. :( |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 21/07/2022 13:22:00 |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 21/07/2022 : 13:59:45
|
Uživajte i koristite to što imate. Kod mene u biblioteci u Novom Sadu, u odeljku biblioteke koji važi za najbolje opremljenu stripovima u gradu, nije pristigao nijedan strip već godinu i po. O drugim odeljcima da ni ne govorim. |
Edited by - Red Marquis on 21/07/2022 14:00:27 |
 |
|
Chui
Senior Member

1238 Posts
Member since 13/12/2020 |
Posted - 23/07/2022 : 09:20:54
|
quote: Originally posted by malimarinko
Mrzin knjižnice. To je frustracija iz djetinjstva. Uvik me bilo sram vraćati knjigu jer bi isto tako uvik kasnija. Pa te onda knjižničarka nešto pila jer jbg kad si mali onda ti svi očitavaju bukvice. To moj ponos nikako nije moga progutati. Tako da nisan jedno 30ak godina posuđiva knjige i ne mislin sada početi. Što koštalo da koštalo.
sad preko lita ti posudba traje dva mjeseca, nema šanse da zakasniš  |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2949 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 25/07/2022 : 14:27:42
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Uživajte i koristite to što imate. Kod mene u biblioteci u Novom Sadu, u odeljku biblioteke koji važi za najbolje opremljenu stripovima u gradu, nije pristigao nijedan strip već godinu i po. O drugim odeljcima da ni ne govorim.
A pogle ovo U Splitu ide nabavka barem jednom mjesečno a ova zadnja je brutalna 1.Dani mržnje / nacrtao Danijel Žeželj ; napisao Aleš Kot ; kolorirala Jordie Bellaire ; [prijevod Mirta Jurilj] Žeželj, Danijel detalji o autoru
Zagreb : Udruga Crtani romani šou, 2022 Knjiga knjiga Za posudbu 2 Nabavljeno 23. 7. 2022.
2.Aguas negras / crtež Giampiero Casertano ; scenarij Pasquale Ruju ; prijevod Andrej Cvitaš Casertano, Giampiero detalji o autoru
[Zagreb] : Libellus, 2022 Knjiga knjiga Posuđeno Nabavljeno 22. 7. 2022.
3.Božićni dar / crtež Roberto Diso ; scenarij Luigi Mignacco ; prijevod Andrej Cvitaš Diso, Roberto detalji o autoru
[Zagreb] : Libellus, 2022 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 22. 7. 2022.
4.Burleskni noir / [scenarij i crtež Enrico] Marini Marini detalji o autoru
Zagreb : Libellus, 2022-____. __ sv. Knjiga knjiga
Knj. 1 : / [prijevod Jelena Prtorić]. 2022.
5.Demon ispod kože / crtež Walter Trono ; scenarij Luca Enoch ; Moć i slava / crtež Vincenzo Riccardi ; scenarij Gabriella Contu ; Znak Varliedarta / crtež Francesco Rizzato ; scenarij Stefano Vietti ; prijevod Andrej Cvitaš Trono, Walter detalji o autoru
6.Formule ; Broj 1 ; Žalosna priča o mladom bogatašu / [crtež Magnus] ; [scenarij] Max Bunker ; [prijevod Nenad Brixy] Magnus detalji o autoru
Zagreb : Libellus, 2022 Knjiga knjiga Za posudbu 2 Nabavljeno 22. 7. 2022.
7.Grupa TNT ; Šuplji zub ; Operacija Frankenstein / [crtež Magnus] ; [scenarij] Max Bunker ; [prijevod Nenad Brixy] Magnus detalji o autoru
Zagreb : Libellus, 2022 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 22. 7. 2022.
8.Igraj i umri / crtež Francesco Mortarino ... [et al.] ; scenarij Roberto Recchioni & Mauro Uzzeo. Hardcore / crtež Giancarlo Olivares ; scenarij Roberto Recchioni. Teror / crtež Davide Gianfelice / Matteo Cremona ; scenarij Roberto Recchioni ; prijevod Andrej Cvitaš
9.Invazija tame / crtež Gianluigi Gregorini ; scenarij Luca Enoch ; Zarobljenik sjena / crtež Fabrizio Galliccia & Fabio Babich ; scenarij Stefano Vietti ; Izgubljeni hram / crtež Giuseppe De Luca ; scenarij Stefano Vietti ; prijevod Andrej Cvitaš Gregorini, Gianluigi detalji o autoru
10.Jabukovača za zvijezde / [crtež i scenarij Jean-Claude] Fournier ; [prijevod Jelena Prtorić] Fournier, Jean-Claude detalji o autoru
11.Kuća duhova ; Daj! Daj! Daj! ; Traži se Alex Barry / [crtež Magnus] ; [scenarij] Max Bunker ; [prijevod Nenad Brixy] Magnus detalji o autoru
Zagreb : Libellus, 2022 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 22. 7. 2022.
12.Na gornjem toku Missourija ; Mećava ; Vrač Vrana ; Pioniri iz Montane ; Okršaj u utvrdi Owen / crtež Pasquale Del Vecchio ; scenarij Mauro Boselli ; prijevod Andrej Cvitaš Del Vecchio, Pasquale detalji o autoru
13.Noć smrti / crtež Orestes Suarez ; scenarij Stefano Marzorati ; prijevod Andrej Cvitaš Suarez, Orestes detalji o autoru
14.Ona nepotrebna komplikacija / crtež Arturo Lauria ; scenarij Diego Cajelli. Anđeoska jama / crtež Riccardo Torti ; scenarij Dario Sicchio ; prijevod Andrej Cvitaš Lauria, Arturo detalji o autoru
15.Orlov let / crtež Oliviero Gramaccioni ; scenarij Stefano Marzorati ; prijevod Andrej Cvitaš Gramaccioni, Oliviero detalji o autoru
16.Pobunjenici s "Escuala" / crtež Roberto Diso ; scenarij Ennio Missaglia. Eldorado / crtež Roberto Diso, Vincenzo Monti ; scenarij Ennio Missaglia, Alfredo Castelli. Vještica s Anda / crtež Vincenzo Monti & Luigi Merati ; scenarij Alfredo Castelli Diso, Roberto detalji o autoru
17.Stisnute šake / crtež Werther Dell'Edera ; scenarij Roberto Recchioni & Michele Monteleone. Naizmjenična stanja / crtež Luca Casalanguida & Werther Dell'Edera ; scenarij Roberto Recchioni & Giovanni Masi. Krhotine / crtež Giulio Rincione ... [et al.] ; scenarij Roberto Recchioni & Michele Monteleone ; prijevod Andrej Cvitaš Dell'Edera, Werther detalji o autoru
18.Sučeva kuća / crtež Massimo Carnevale ; tekst Mauro Boselli ; prijevod Andrej Cvitaš Carnevale, Massimo detalji o autoru
[Zagreb] : Libellus, 2022 Sadrži epizode: Sučeva kuća ; Tračnice ; Na putu prema Prescottu ; Waneka ; Na stupu za mučenje Knjiga knjiga Posuđeno Nabavljeno 22. 7. 2022.
19.Ubijte Krugera! / crtež Domenico & Stefano Di Vitto ; scenarij Luigi Mignacco ; prijevod Andrej Cvitaš Di Vitto, Domenico detalji o autoru
20.Ucviljeni diktator ; Zimska idila ; Zoo simfonija / [crtež Magnus] ; [scenarij] Max Bunker ; [prijevod Nenad Brixy] Magnus detalji o autoru
Zagreb : Libellus, 2022 Knjiga knjiga
21.U zemlji Morosa / crtež Vladimiro Missaglia ; scenarij Ennio Missaglia. Neumoljivi / crtež Vladimiro Missaglia, Franco Bignotti ; scenarij Ennio Missaglia, Alfredo Castelli. Nevidljiva prijetnja / crtež Franco Bignotti, Roberto Diso ; scenarij Alfredo Castelli, Ennio Missaglia ; prijevod Andrej Cvitaš Missaglia, Vladimiro detalji o autoru
22.Vještičin otok / [crtež Stefano Andreucci] ; [scenarij Maurizio Colombo] ; [prijevod Andrej Cvitaš] Andreucci, Stefano detalji o autoru
[Zagreb] : Libellus, 2022 Sadrži epizode: Vještičin otok ; Pobunjenici ; Rođen u močvari ; Delta blues Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 22. 7. 2022.
23.Zemlja noći / crtež Fabrizio Galliccia ; scenarij Stefano Vietti ; Gospodari krvi / crtež Fabrizio Galliccia & Fabio Babich ; scenarij Stefano Vietti ; Crveni plač / crtež Salvatore Porcaro ; scenarij Luca Enoch ; prijevod Andrej Cvitaš Galliccia, Fabrizio detalji o autoru
[Zagreb] : Libellus, 2022 Knjiga knjiga Posuđeno Nabavljeno 22. 7. 2022. The alliance of the curious / [writer & artist] Philippe Riche ; [translators Natacha Ruck & Ken Grobe]
24.The alliance of the curious / [writer & artist] Philippe Riche ; [translators Natacha Ruck & Ken Grobe] Riche, Philippe detalji o autoru
Los Angeles : Humanoids, cop. 2012 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
25.Asteriks i grifon / crtež Didije Konrad ; scenario Žan-Iv Feri ; [s francuskog prevela Melita Logo Milutinović] Conrad detalji o autoru
Beograd : Čarobna knjiga, 2021 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
26.Beskrajno more trave / crtež Laura Cukeri ; tekst Đankarlo Berardi. Umreću u ponoć / crtež Roberto Cagi ; tekst Đankarlo Berardi i Mauricio Mantero. Strankinja / crtež Stiv Borali ; tekst Đankarlo Berardi i Mauricio Mantero ; [prevod Sandra Knežević] Zuccheri, Laura detalji o autoru
Beograd : Golconda, 2021 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022. Bowie : Starman - era Ziggy Stardusta : [graphic novel] / [scenarij i crtež Reinhard Kleist] ; [prijevod Lucija Maroević]
27.Bowie : Starman - era Ziggy Stardusta : [graphic novel] / [scenarij i crtež Reinhard Kleist] ; [prijevod Lucija Maroević] Kleist, Reinhard detalji o autoru
Zagreb : Strip centar Tino, 2022 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022. Catwoman : when in Rome / Tim Sale artist ; Jeph Loeb writer
28.Catwoman : when in Rome / Tim Sale artist ; Jeph Loeb writer Sale, Tim detalji o autoru
New York : DC Comics, 2005 Knjiga knjiga Posuđeno Nabavljeno 21. 7. 2022.
29.Čanbara 1 / [crtež Andrea] Akardi, [scenarij Roberto] Rekioni ; [preveo sa italijanskog Aleksandar Marković] Accardi, Andrea detalji o autoru
Beograd : Čarobna knjiga, 2020 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
30.Čanbara 2 / [crtež Andrea] Akardi, [scenarij Roberto] Rekioni ; [preveo sa italijanskog Aleksandar Marković] Accardi, Andrea detalji o autoru
Beograd : Čarobna knjiga, 2020 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
31.Durango / scenario i crtež Iv Svolf ; [prevod Branislav Glumac] Swolfs, Yves detalji o autoru
Beograd : Golconda, 2020-____. __sv. Knjiga knjiga
knj. 1 : Psi umiru zimi ; Horde gneva ; Zamka za ubicu ; Amos. 2020.
Knj. 2 : Divlji Sijera ; Sudbina jednog desperada ; Usamljeni grad ; Razlog za umiranje. 2021.
32.Galaktus žderač svetova / crtež Džon Dž. Mjut, Džon Bjusema ; scenario Luiz Simonson ; prevod Ognjen Simić Muth, Jon J. detalji o autoru
Beograd : Darkwood, 2021 Knjiga knjiga Posuđeno Nabavljeno 21. 7. 2022.
33.Hellgate : London / napisao Arvid Nelson ; narctao J. M ; [preveli Tatjana Jambrišak i Darko Macan]
Zagreb : Večernji list, 2008-. __ sv. Knjiga knjiga
Vol. 1 : Pad Londona. 2008. Za posudbu 1
34.Logan / [crtež] Eduardo Riso ; [scenarij] Brajan K. Von ; [preveo sa engleskog Draško Roganović] Risso, Eduardo detalji o autoru
Beograd : Čarobna knjiga, 2021 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022. Miracle / [written and illustrated by] Davor Radoja ; [translation Igor Maricic]
35.Miracle / [written and illustrated by] Davor Radoja ; [translation Igor Maricic] Radoja, Davor detalji o autoru
San Diego : Epicenter comics, 2013 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
36.Napad Titana / tekst i crtež Hađime Isajama ; [prevod Mihajlo Dasukidis, Igor Jokić] Isayama, Hajime detalji o autoru
Beograd : Darkwood, 2005- ____. __ sv. Knjiga knjiga
2 : . 2015. Za posudbu 1
3 : . 2015. Za posudbu 2
4 : . 2015. Za posudbu 1
5 : . 2016. Za posudbu 2
6 : . 2016. Za posudbu 2
7 : . 2017. Za posudbu 3
8 : . 2017. Za posudbu 1
9 : . 2019. Za posudbu 2
10 : . 2020. Za posudbu 1
13 : . 2021. Za posudbu 2
14 : . 2021. Za posudbu 2
37.Negde dole južno / crtež Federiko Antinori ; tekst Đankarlo Berardi i Lorenco Kalca. Lift / crtež Roberto Zagi ; tekst Đankarlo Berardi. Mračni grad / crtež Klaudio Pikoli ; tekst Đankarlo Berardi i Lorenco Kalca ; [prevod Sandra Knežević] Antinori, Federico detalji o autoru
Beograd : Golconda, 2020 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
38.Osmi putnik = Alien : grafički roman / [nacrtao] Volter Sajmonson ; [napisao] Arči Gudvin ; [prema filmskom scenariju Dena O'Benona i priči Dena O'Benona i Ronalda Šuseta] ; [prevod Milan Jovanović] Simonson, Walter detalji o autoru
Debrc : Stalker, cop. 2021 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
39.Palp / [crtež] Šon Filips ; [tekst] Ed Brubejker ; [preveo sa engleskog Darko Tuševljaković] Phillips, Sean detalji o autoru
Beograd : Čarobna knjiga, 2021 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
40.Pandemonijum / crtež Stefano Rafaele ; scenario Kristof Bek ; [prevod Bojan Marković] Raffaele, Stefano detalji o autoru
Beograd : Golconda, 2020 Sadrži epizode: 1. Sanatorijum ; 2. Tunel ; 3. Bela smrt Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022. <1234...180>
41.Panišer Max 1 / [crtež] Stiv Dilon ; [scenarij] Džejson Aron ; [preveo sa engleskog Draško Roganović] Dillon, Steve detalji o autoru
Beograd : Čarobna knjiga, 2021 Sadrži epizode: 1. Kingpin ; 2. Meta Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022. Punisher Max : Bullseye / artist Steve Dillon ; writer Jason Aaron
42.Punisher Max : Bullseye / artist Steve Dillon ; writer Jason Aaron Dillon, Steve detalji o autoru
New York : Marvel Worldwide, 2011 Sadržaj: Punisher Max epizode #6-11 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
43.Ultimativno Vulverin protiv Hulka / crtež Lejnil Frensis Ju ; pisac Dejmon Lindelof ; prevod Vuk Kosović Yu, Leinil Francis detalji o autoru
Beograd : Darkwood, 2021 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022.
44.Zločinački pakt / crtež Mario Jani ; tekst Đankarlo Berardi, Đuzepe de Nardo i Lorenco Kalca. Šaman / crtež Klaudio Pikoli ; tekst Đankarlo Berardi i Lorenco Kalca. Neslana šala / crtež Lučo Leoni i Alberto Makanjo ; tekst Đankarlo Berardi i Mauricio Mantero ; [prevod Sandra Knežević] Janni, Mario detalji o autoru
Beograd : Golconda, 2020 Knjiga knjiga Za posudbu 1 Nabavljeno 21. 7. 2022. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29693 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/07/2022 : 14:29:34
|
quote: Originally posted by john connor
Marko, ukoliko Crs odustane od Zera, da li ima sanse da se to odradi kako Bog zapoveda?
Ako se to dogodi, onda ću o tome razmišljati:) |
Trouble will find me |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 25/07/2022 : 14:43:39
|
quote: Originally posted by jaki
A pogle ovo U Splitu ide nabavka barem jednom mjesečno a ova zadnja je brutalna ...
Gradonačelnik doktor fizike, profesor CERNa, omiljeni sportski klub u potpunosti u vlasništvu građana, za koncert Tram 11 ulaznicu kupi 15 ljudi i gradske knjižnice rade ovakav otkup stripova...
Da, da, takav utopistički grad uistinu postoji i to u Hrvatskoj. A pričali su najgore o njemu :) |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10641 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts
Member since 02/05/2016 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 26/07/2022 : 16:36:38
|
quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by jaki
A pogle ovo U Splitu ide nabavka barem jednom mjesečno a ova zadnja je brutalna ...
Gradonačelnik doktor fizike, profesor CERNa, omiljeni sportski klub u potpunosti u vlasništvu građana, za koncert Tram 11 ulaznicu kupi 15 ljudi i gradske knjižnice rade ovakav otkup stripova...
Da, da, takav utopistički grad uistinu postoji i to u Hrvatskoj. A pričali su najgore o njemu :)
Čista utopija, dok nisi čistačica sa invaliditetom ili nedaj Bože maloljetnica  |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6363 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 26/07/2022 : 16:39:58
|
U vezi Batman: Crno i bijelo, možda je već bilo riječi o tome , ali što obuhvačaju ove 2 knjige od Fibre u odnosu na originalna američka izdanja ? Tamo je ako se ne varam 5 trejdova do sad izašlo ali imaju i manje stranica (oko 200, dok kod Fibre piše preko 400).
Ostala 2 najavljena Batmana ne poznajen, nikad čuo za te naslove. Ali čim ih je zveles preporučio, to nemože biti loše. Jedva čekam. |
Bond.James Bond. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29693 Posts
Posted - 26/07/2022 : 16:49:02
|
quote: Originally posted by Aco
U vezi Batman: Crno i bijelo, možda je već bilo riječi o tome , ali što obuhvačaju ove 2 knjige od Fibre u odnosu na originalna američka izdanja ? Tamo je ako se ne varam 5 trejdova do sad izašlo ali imaju i manje stranica (oko 200, dok kod Fibre piše preko 400).
Ostala 2 najavljena Batmana ne poznajen, nikad čuo za te naslove. Ali čim ih je zveles preporučio, to nemože biti loše. Jedva čekam.
To je ovo: https://www.amazon.com/Batman-Black-White-Omnibus-Various/dp/1401295738 Podijeljeno u dvije knjige. |
Trouble will find me |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4624 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 26/07/2022 : 16:54:09
|
Osim standardnog interesa za Batmane, nekako najdomljivije djeluju Medeja, Pješčani dani i Campbells |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 26/07/2022 : 16:58:05
|
Jel ima neki razlog zašto ovi previewsu nisu hronološki poređani po turama? Uvek gledam odgore i stanem kad vidim staru turu i skontam posle da ima brdo kolorki novih zakopano dole. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29693 Posts
Posted - 26/07/2022 : 16:58:33
|
quote: Originally posted by don_draper
Osim standardnog interesa za Batmane, nekako najdomljivije djeluju Medeja, Pješčani dani i Campbells
Stvar ukusa. Sve su to dobri stripovi, ali nisu svi za svakoga. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29693 Posts
Posted - 26/07/2022 : 16:59:46
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Jel ima neki razlog zašto ovi previewsu nisu hronološki poređani po turama? Uvek gledam odgore i stanem kad vidim staru turu i skontam posle da ima brdo kolorki novih zakopano dole.
Hm, nemam pojma, davno sam slagao taj sajt. Treba pogledat sql query. |
Trouble will find me |
 |
|
Topic  |
|
|
|