forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1051

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/10/2022 : 14:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Je l' taj Parker ono od Darkwooda sto je izlazilo? Vidim nema previewa na sajtu pa nisam mogao da vidim kako to izgleda...

Da
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/10/2022 : 14:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad ide ova tura Betmena? Izvinjavam se ako sam propustio info.

Znam da ćeš kupiti zbog kolekcije, ali ove Betmene ćeš htjeti zapaliti kad počneš čitati. 1/1.
Edit: Pogotovo kad dođeš do R.I.P. Ako dođeš dotle.

Edited by - swamp thing on 24/10/2022 14:19:26
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/10/2022 : 14:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Evo i Inkal samo još nije uletio u sekciju "najave"
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40447 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DK24

quote:

Je l' taj Parker ono od Darkwooda sto je izlazilo? Vidim nema previewa na sajtu pa nisam mogao da vidim kako to izgleda...

Da

To je krs onda. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/10/2022 : 14:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
Tezuka i Cooke! Bravo Marko!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40447 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

Znam da ćeš kupiti zbog kolekcije, ali ove Betmene ćeš htjeti zapaliti kad počneš čitati. 1/1.

Sto majku mu? Crtez djubre ili opet 90% ludilo, 8% tata i mama i 2% ostalo?

Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
Parker: Ovo bi valjda bilo otprilike kao ono Martini izdanje od IDW - po veličini? (minus slipcase, minus 450-500kn)

----Mjesto za oglas----

Edited by - Caldera on 24/10/2022 14:21:30
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

i ja imam isti osecaj :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 24/10/2022 : 14:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
Došao i Rahan.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/10/2022 : 14:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam tog Morrisonovog Batmana počeo čitati skinutog preko kompa i to je meni bilo dosadno ajme. Neki likovi se pojavljuju niotkud pa onda ih treba povezati sa radnjom koja je potpuno nelogična. Možda je samo do mene, ali baš me smorilo i odustao sam vrlo brzo.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40447 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nema ni te slike na sajtu. A ni previewa za Betmene. Ne mogu da vidim sta je unutra dok ne kupim. Svakako ce ostati u kolekciji ali majku mu, nemoguce da budu gori od C/B i Prokletih :)

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ma u pitanju je izvesno nesto najbolje sto je zadesilo Betmena:)
ali je payoff srazmeran trudu koji treba uloziti da bi se do njega doslo

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/10/2022 : 14:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Da, Morrisonov Batman je po meni sama krema Batman stripova.
Međutim, Saviću, nema teorije da će tebi to sjesti... Preview ti čak i neće puno pomoći s obzirom da je to jedna ogromna saga gdje se izmjenjuje stvarno puno likova, a i crtači se mijenjaju svako toliko.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10395 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/10/2022 : 14:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
Kriminal mi je top.

Meni je Parker bolji i draži od Kriminala.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/10/2022 : 14:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caldera

Parker: Ovo bi valjda bilo otprilike kao ono Martini izdanje od IDW - po veličini? (minus slipcase, minus 450-500kn)

Da, to je otprilike to.
Ja neću duplati, zadovoljan sam Darkwoodovim izdanjem (čak i unatoč krivoj boji prve knjige), a ova Absolute izdanja su mi naprosto preglomazna. Tj dođe mi da duplam čisto zbog one bonus Brubakerove priče, al ne znam, ne virujem.

Ali zato Prometeja...

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/10/2022 : 14:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caldera

Da, sadržaj je isti, samo je naše čak malčicu veće, ali bez kutije. Ali i brutalno jeftinije, da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/10/2022 : 14:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam tog Morrisonovog Batmana počeo čitati skinutog preko kompa i to je meni bilo dosadno ajme. Neki likovi se pojavljuju niotkud pa onda ih treba povezati sa radnjom koja je potpuno nelogična. Možda je samo do mene, ali baš me smorilo i odustao sam vrlo brzo.

Za Morrisona treba imati predznanja, jebiga.
Težak je za nekoga tko nije dublje ulazio u Batmanovu mitologiju. Još jednom ću napraviti samopromociju, ali svima koji planiraju čitati Morrisonov run preporučam da bace oko na ovu moju recenziju: https://www.stripovi.com/recenzije/batman-bt-tpb-5-batman-and-son-vs-the-black-glove/1960/

Sve do prve slike u recenziji je uvod u Morrisonov run koji bi vam mogao raščistiti neka pitanja i pripremiti vas za ovo što dolazi. Također, nema spoilera do te prve slike.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 24/10/2022 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wolfman

Došao i Rahan.

Nadam se Rahanu za Interliber.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/10/2022 : 14:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Ma da, čitajući sam i sam to zaključio. Jednostavno mi nedostaje to predznanje koje bi mi olakšalo snalaženje u stripu. Stoga sam i odustao jer jednostavno nije imalo smisla, baš sam se mučio. Možda mu se vratim jednom, tko zna...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6303 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/10/2022 : 14:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ok, fali Inkal i gospoda i to je to...valjda. :)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Za Morrisona treba imati predznanja, jebiga.
Težak je za nekoga tko nije dublje ulazio u Batmanovu mitologiju. Još jednom ću napraviti samopromociju, ali svima koji planiraju čitati Morrisonov run preporučam da bace oko na ovu moju recenziju: https://www.stripovi.com/recenzije/batman-bt-tpb-5-batman-and-son-vs-the-black-glove/1960/

Sve do prve slike u recenziji je uvod u Morrisonov run koji bi vam mogao raščistiti neka pitanja i pripremiti vas za ovo što dolazi. Također, nema spoilera do te prve slike.

usudio bih se da kazem, iz sopstvenog iskustva - da cak nije nuzno ni imati predznanje (jer da jeste, broj ljubitelja a samim tim i znacaj Morisona i stripova mu bi bio mnogo manji nego sto jeste) po pitanju kojekakvih podataka, informacija, sta je kada bio betmen, gde sta kako silver age, batmite, robin(i), razni kostimi, zurenlah (o dzeku kirbiju da ne govorim, cak je i ovde uspeo da ga uvali xD) whatever stuff

ali da je "dovoljno" prici sa svescu da je u pitanju meta-narativ koji se u velikoj meri oslanja na Betmenovu istoriju s ove i one strane cetvrtog zida. ako se time mozes progurati kroz prvo citanje, dobije sve posle smisao kada se sklope kockice, uprkos tome sto nisi znao every single detail koji je usao u gradnju cele price

a onda naravno svako sledece citanje, preferrably sa obogacenim znanjem o betmenu, bude samo sve bolje i bolje i tako bukv. u nedogled

al opet kazem, to je samo moje iskustvo; moguce da je ferceralo samo zahvaljujuci Roganu koji me je hrabro gurao u pravom smeru xD <3

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4412 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 24/10/2022 : 14:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inkal je već ubačen pod prodaju

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 24/10/2022 : 14:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inkal je isto gore. Samo na katalogu. Ali ne i na najavi. Datum 24.10.2022

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/10/2022 : 14:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stavljan je Inkal, ali moguće da neće biti ovdje među najavama jer se zapravo radi o reprintu.
Edit: sada vidim da je datum današnji pa ne može niti biti najava haha

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/inkal-0-inkal/844/

Edited by - DK24 on 24/10/2022 14:46:43
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/10/2022 : 14:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inkal je u prodaji.
Gospoda idu dogodine.
To je to za ovu godinu što se Fibre tiče, osim još par reprintova.
Bog nam svima bio na pomoći dogodine.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 1051 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000