forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1050

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/10/2022 : 22:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Elem, mislim da na ove betmene možemo mirne duše da žigošemo kako dolikuje.

Anti-sawitch žig. Možda nije kasno da ga Markos stavi na korice. Eventualno među subliminarne grafite

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 24/10/2022 22:34:34
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40442 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2022 : 22:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
ShahHhHhahahHhAhahahahahahahhaahhahahahahahahahahahH

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

nonchalant
New Member

171 Posts

Member since 12/11/2020

Posted - 24/10/2022 : 23:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nonchalant a Private Message  Reply with Quote
Marko, kad daješ gas po pitanju mangi? Ako je pomama mladih za mangama u Hrvatskoj bar delimično kao u Srbiji, moje pitanje je - šta se tačno čeka?
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10393 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/10/2022 : 23:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Elem, mislim da na ove betmene možemo mirne duše da žigošemo kako dolikuje.

Anti-sawitch žig. Možda nije kasno da ga Markos stavi na korice. Eventualno među subliminarne grafite

Jel' to nova oznaka za 18+ ?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29430 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/10/2022 : 23:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa ja nikad nisam baš pratio trendove niti ganjao profit. A pritom baš i ne volim kad nekoga moram moliti da mi nešto proda. Previše je to posla za jednog čovjeka, u biti. Kad pogledaš da je Fibra ove godine objavila 95 naslova plus, ne znam, 20 reprinta - i da sam sve to ja sam prelomio i pripremio za tisak - uz sav ostali administativni posao koji ide uz to, ugovori, računovodstvo, fakture, fejs, forum, sajt itd itd - to je suludo. Sad još u tu jednadžbu ugurati 25 mangi godišnje... Raspast ću se.

Ne znam. Možda bih trebao odrasti i početi se ponašati kao prava izdavačka kuća, a ne kao zaljubljena šiparica. Unajmiti urede, zaposliti nekoliko ljudi, unajmiti ogromno skladište, itd itd. Kad bi znao da ću tako dobiti svoje stare favorite, sutra bih krenuo u to. Ovako sve oću-neću. Kćeri kupujem srpske mange da čita (i usput prevodim "tata, što je to vaspitanje:)") - možda kad ona naraste i preuzme uzde Fibre?:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40442 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/10/2022 : 23:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Treba ti jedan administrativni radnik da ti zavrsava mreze, knjigovodju i ostale zajebancije..

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12633 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 25/10/2022 : 06:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Evo, sawitch se sam javio. Cijena? Sitnica.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40442 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2022 : 08:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sawitch ne stize da procita stripove. I meni treba jedan administrativac. :)

Btw, uzecu na sajmu Oko pa cu ti doneti kad budem prolazio kroz Zagreb.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4361 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 25/10/2022 : 10:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Rahan odlično izgleda! Sunce, savana, tlo, gepard, koža... Bolja paleta boja nemere bit.
Inače to je naslov uglavnom za ljude koji su već upoznati sa njime ili one koji vole prapovijesnu tematiku. Ostalima bi mogao biti plitak i prebanalan premda ima stvarno ludih i zabavnih idejnih zapleta i survival momenata. Ipak, malo teže mogu zamisliti da bi se mogao svidjeti Fibrinoj publici koja je sa stripovima krenula preko Metabaruna, Inkala ili Metnema.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/10/2022 : 10:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni Rahan djeluje užasno Mislim da ne bi mogao izgurati 20ak stranica, već bi mi dosadilo.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29430 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/10/2022 : 10:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Rahan je više-manje Zagor

Trouble will find me
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 25/10/2022 : 10:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sawitch ne stize da procita stripove. I meni treba jedan administrativac. :)

Šalji sve što ne stigneš pročitati onom dječaku pa on pročita i podnese ti ukratko izvještaj o pročitanom
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40442 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2022 : 10:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobra ideja. :)

Inace, i meni malo Rahan i narandzasto ne leze ali ako ce folija potamniti to mozda i legne.. A strip je pravo uzivanje. Jos plus ona nostalgija od ranije. Ja sam bas uzivao citajuci to. Koliko knjiga treba biti ukupno?

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4361 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 25/10/2022 : 10:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Meni Rahan djeluje užasno Mislim da ne bi mogao izgurati 20ak stranica, već bi mi dosadilo.

Eventualno ako mu pristupiš kao humorističnom stripu
Meni i dan danas ne izlazi iz glave jedna epizoda kad Rahan počne srat kromanjoncima koji se navuku na alkoholni napoj od nekakvog voća. Urnebes!

quote:
Originally posted by Markos

Jes, i to u Nollitinim ranim i najšarmantnijim danima.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/10/2022 : 10:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pretpostavio sam.
Ovo će vjerojatno baš lijepo sjesti ljudima koji su se s Rahanom susreli dok su bili djeca. Meni koji ga sad prvi put vidim nije privlačan niti malo, baš kao što mi ni Zagor vjerojatno ne bi bio privlačan da ga nisam čitao ko mali.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2195 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 25/10/2022 : 10:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko knjiga treba biti ukupno?

"Čitaj, jebogaćaća."

"Rahanove pustolovine – sabrane u 5 svezaka ovog integralnog izdanja na više od 2500 stranica, kronološkim redoslijedom objavljivanja i u izvornoj, crno-bijeloj verziji – jedinstvena su prilika za uživanje u punoj vrijednosti izuzetnog grafizma tog stripovskog blaga.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
506 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 25/10/2022 : 11:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kćeri kupujem srpske mange da čita (i usput prevodim "tata, što je to vaspitanje:)") - možda kad ona naraste i preuzme uzde Fibre?:)

To ti je to kad smo na ovim prostorima svi poliglote :D.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 25/10/2022 : 11:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Dizajn Rahana ovako na prvu mi je dobar ali mi se ne sviđaju ove predebele knjige koji ubijaju udobnost čitanja. Nadam se da će se koristiti neki tanji papir da to stvarno ne budu knjige "blokovi" koje se ne mogu "hendlati"

Osobno mi je Zagor daleko bolji strip od Rahana. No zbog izuzetnog crteža i nostalgičnih razloga uzet će se svakako i Rahan.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9420 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 25/10/2022 : 11:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači uskoro i Zagor? Npr. ovaj Zagor/Flash crossover.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 25/10/2022 : 11:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:

Znači uskoro i Zagor? Npr. ovaj Zagor/Flash crossover.

Nakon Rahana ide Cat Claw onda The Spirit a nakon toga može i Zagor.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/10/2022 : 12:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ja ću uzet Rahana jer je najveći domaći pustolov Lažun svoju fantasy koznakolikodijelova-logiju Urahan očito bazira na navedenom stripu.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/10/2022 : 12:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Btw Marko, doista nemaš milosti. Zaboli me guza čak i uz 6 dežura i činjenicu da mi je rođendan u 11. misecu i da san isplanira potrošit puno. Ovoliko puno? Ne. Oću li? O da!

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 25/10/2022 : 12:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno sjajna Fibrina godina, iako ta već spomenuta "hiperprodukcija" može predstavljat nama kupcima problem, mislim da je ovako bolje kada postoji veliki izbor različitih stripova.
Eto ja nemam pojma za što da se odlučim sada na interliberskom popustu. Da uzmem samo Inkala i onda čekam sljedeće popuste i ganjam aukcije? Ili da tih 600 kn podijelim na više naslova? Ostaje pitanje i oko tih majica, ukoliko se bude dizao iznos koji je potreban za dobiti majicu na recimo 1000 kn mislim da ću ostati na ove dvije koje sam dobio na zadnja dva interlibera.
Ali sve u svemu, pohvale Fibri za ovu godinu i općenito za sve što se radi!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40442 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/10/2022 : 12:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

quote:

Koliko knjiga treba biti ukupno?

"Čitaj, jebogaćaća."

"Rahanove pustolovine – sabrane u 5 svezaka ovog integralnog izdanja na više od 2500 stranica, kronološkim redoslijedom objavljivanja i u izvornoj, crno-bijeloj verziji – jedinstvena su prilika za uživanje u punoj vrijednosti izuzetnog grafizma tog stripovskog blaga.

Tolerisite indijanca

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/10/2022 : 12:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Pretpostavio sam.
Ovo će vjerojatno baš lijepo sjesti ljudima koji su se s Rahanom susreli dok su bili djeca. Meni koji ga sad prvi put vidim nije privlačan niti malo, baš kao što mi ni Zagor vjerojatno ne bi bio privlačan da ga nisam čitao ko mali.

Rahan je bolji od Zagora, općenito. Naravno, ne kažem da je bolji od svih epizoda/priča ali je konstantniji. Pritom mislim na Cheret fazu. Ako dobro pamtim, Rahanove priče su po dvadeset stranica i nikad ne ostaneš razočaran na kraju. Sve lipo stane u tih dvadeset tabli...bilo je nekih kraćih i možda koja duža priča ali... sve je tu, na mistu.
Crtački sjajno. Dinamično, maštovito. Sićan se mnogih kadrova koji su onda bili inventivni a ništa ne gube na kvaliteti ni danas.
Vratit ću se na crtež... Cheret je genijalac i nije ni čudo da Rahan u Francuskoj ima kultni status samo me čudi odakle u Fibrinom katalogu ( i neka ga ). Valjda ga Marko pamti iz onih dodataka LMS ili ZSS.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 1050 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.7 seconds. Snitz Forums 2000