Author |
Topic  |
DK24
Average Member

.jpg)
Croatia
646 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 21/02/2023 : 08:26:18
|
Srećom, osim Šetača i eventualno Godišnjaka ništa iz ove velike ture najava mi ne izgleda baš toliko privlačno. Mislim da ću se više veseliti reprintima. |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 21/02/2023 : 08:44:37
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Nego taj Descender/Ascender, valja li to? Vidim da je crtan vodenim bojama...ili barem tako izgleda, pa je crtež zanimljiv, a priča...?
Meni nije bio ništa posebno, ali vizualno jest dobar a ti voliš SF pa mislim da bi mu trebao dati šansu.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2972 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 21/02/2023 : 08:58:13
|
quote: Originally posted by Paka01
Ovo je format Zatamnjenja, meni najbolji za amerikance. Ne volim kad idu u onom absolute formatu kao Batmani, Locke&Key, Družba, itd...
Format Zatamnjenja najbolji format. Descender odlican. |
 |
|
brko17
Junior Member

Croatia
389 Posts
Member since 30/08/2011 |
Posted - 21/02/2023 : 09:06:15
|
Slažem se s Diskachem format Kriminala, Hitmana, 100 metaka, Bajki je optimalan,ni premalen i još važnije ni prevelik.
Recimo neke naslove koji me privlače nisam uzeo upravo zbog toga jer mi je dosta preglomaznih izdanja. Stripovi na kile(mala šala), jednostavno mi nisu zgodni za čitanje, a bogu hvala ni kasnije za staviti na policu |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 21/02/2023 : 09:10:02
|
quote: Originally posted by brko17
Slažem se s Diskachem format Kriminala, Hitmana, 100 metaka, Bajki je optimalan,ni premalen i još važnije ni prevelik.
pa zavisi za sta, meni je na primer zatamljenje u ck izdanju uzasno. a opet za lokot i kljuc onaj manji dw format mi je pristojan postao vremenom |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4644 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 21/02/2023 : 09:58:15
|
Uvijek ove prve najave pogode, a tko zna što nas čeka još do kraja 2023.godine
Ovako na prvu, bez razmatranja, favoriti su Godišnjak, Aristophania, Tamnovita, 1984, Taniguchi (osim Šetača), Macan, Descender i Čistilište.
U ožujku dosta intrigantno djeluje Peter Kampf, doduše dosta je kratak. Melville sam pročitao samo 2. dio, morat ću još razmisliti o ovome. Go West po opisu i strukturi se doima zanimljivo, ali čekam zavir. Oderano meso bi mogao biti tiho iznenađenje, vidit ćemo.
Među ovim zadnjim naslovima, Moskovski bubnjar djeluje dosta intrigantno, imam osjećaj da će vizualno biti spektakl. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 21/02/2023 : 10:18:28
|
quote: Originally posted by Shaner
Nego taj Descender/Ascender, valja li to? Vidim da je crtan vodenim bojama...ili barem tako izgleda, pa je crtež zanimljiv, a priča...?
Meni nije bio ništa posebno, ali vizualno jest dobar a ti voliš SF pa mislim da bi mu trebao dati šansu.
Hihi, imam neki deja vu filing, kao da sam ovo već vidio :) |
 |
|
Unngenant
Junior Member

Serbia
401 Posts
Member since 28/02/2012 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 21/02/2023 : 10:39:24
|
quote: Originally posted by brko17
Recimo neke naslove koji me privlače nisam uzeo upravo zbog toga jer mi je dosta preglomaznih izdanja. Stripovi na kile(mala šala), jednostavno mi nisu zgodni za čitanje, a bogu hvala ni kasnije za staviti na policu
Buuu... :) Nikako se ne slažem (znam, sto ljudi sto čudi). Evo, ja sam preskočio skoro sve Fibrine amere u formatu "Kriminala", ali isto tako i skoro sve absolute. I jednih i drugih sam kupio na prste jedne ruke. Ne znam koji su mi od njih mrži. Jedino i isključivo ću uzimati F. amere u formatu "Zatamnjenja". Da su u pitanju stripovi od 3-4 eura ne bih ni riječ rekao, ali kad plaćam 10x više onda želim savršeno ili nikako. Zato pohvala k'o kuća za format Descendera, i za cijenu. Američko izdanje (formatom čak i nešto manje u daleko većem tiražu) je preko 50 €, uz sva poskupljenja Marko je uspio svesti cijenu svog Descendera na 36 €. Kapa dolje. |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/02/2023 : 11:10:57
|
quote: Originally posted by Tonto
Ubiju me ove ture kad nema šišmiša, sve bi kupija...
Heh, zna se sta izlazi za Interliber! Između ostalog. 
Nego dobro je, nije sve ovo najavljeno za 3. i 4. mjesec, ima tu stvari i za 6., 7. i 9., znaci nekako ce se sve pokrpiti. Samo sto ima tu jos stvari koje jos nisu u najavi... 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts
Member since 13/01/2020 |
|
alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
|
Iluvatar
New Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 01/06/2021 |
Posted - 21/02/2023 : 11:43:22
|
Vidim neki traze tj jedva cekaju betmene, a ja bi koliko da ga god volim,volio da se sa istim uspori. Tempo betmena u 22 je bio brutalan. Jos ga nisam ispratio, 7 od 10 knjiga |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 21/02/2023 : 12:16:58
|
quote: Originally posted by vukozec
Hihi, imam neki deja vu filing, kao da sam ovo već vidio :)
Želiš reći da se ponavljam? Nemoguće! 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 21/02/2023 : 12:27:58
|
Ja bi volio znati na što vukozec misli tako da znam procijeniti. Ja se često slažem sa shanerom, ali zna i totalno promašiti kao sa locke & key. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 21/02/2023 : 12:48:11
|
Sva tri Jira sa Šetačem (dobro da nisam forsirao tražiti rasprodano izdanje) uzimam. Zatim Aristophania, samo se nadam da nema baš previše mističnih elemenata. Čistilište i 1984 već imam.
Mislim se za Descendera, Lemire i SF trebala bi biti odlična kombinacija mada me je ovo zadnje što sam čitao od Lemirea Mezobook nije oduševilo. Već mi je u planu uzeti cijeli Gideon. Ajmo znalci, jel se isplati uzeti oba i koji je po vama bolji? |
 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 21/02/2023 : 12:52:25
|
quote: Originally posted by Tonto
Ja bi volio znati na što vukozec misli tako da znam procijeniti.
ja bih molio vukozeca da se suzdrži od pisanja bilo kakvih preporuka dok se starozavjetno ne učvrsti. fala.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 21/02/2023 : 13:00:33
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Sva tri Jira sa Šetačem (dobro da nisam forsirao tražiti rasprodano izdanje) uzimam. Zatim Aristophania, samo se nadam da nema baš previše mističnih elemenata. Čistilište i 1984 već imam.
Mislim se za Descendera, Lemire i SF trebala bi biti odlična kombinacija mada me je ovo zadnje što sam čitao od Lemirea Mezobook nije oduševilo. Već mi je u planu uzeti cijeli Gideon. Ajmo znalci, jel se isplati uzeti oba i koji je po vama bolji?
Descendera nisam čitao (zato se i veselim ovom izdanju), a Gideon mi je bio super negdje do polovice serijala, dok je nakon toga idalje dobar, al nisam zadovoljan širinom u koju je Lemire otišao. Rekao bih da je Gideon Falls strip vrijedan čitanja, al nekako se ne vidim da ću ga ikad uzeti ponovno čitati ispočetka. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41151 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/02/2023 : 13:19:55
|
Sad gledam i ima tu brdo stripova koji deluju interesantno po naslovnicama i kratkom opisu ali ne mogu da vidim crtez pa nista ne znam zasigurno osim Canoe Baya, to je sigurica. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3387 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
Odoakar
Average Member

.jpg)