forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

DK24
Average Member

Croatia
646 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 21/02/2023 : 08:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Srećom, osim Šetača i eventualno Godišnjaka ništa iz ove velike ture najava mi ne izgleda baš toliko privlačno. Mislim da ću se više veseliti reprintima.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 21/02/2023 : 08:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Nego taj Descender/Ascender, valja li to?
Vidim da je crtan vodenim bojama...ili barem tako izgleda, pa je crtež zanimljiv, a priča...?

Meni nije bio ništa posebno, ali vizualno jest dobar a ti voliš SF pa mislim da bi mu trebao dati šansu.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2972 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 21/02/2023 : 08:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ovo je format Zatamnjenja, meni najbolji za amerikance.
Ne volim kad idu u onom absolute formatu kao Batmani, Locke&Key, Družba, itd...

Format Zatamnjenja najbolji format. Descender odlican.
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
389 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 21/02/2023 : 09:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s Diskachem format Kriminala, Hitmana, 100 metaka, Bajki je optimalan,ni premalen i još važnije ni prevelik.

Recimo neke naslove koji me privlače nisam uzeo upravo zbog toga jer mi je dosta preglomaznih izdanja. Stripovi na kile(mala šala), jednostavno mi nisu zgodni za čitanje, a bogu hvala ni kasnije za staviti na policu
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/02/2023 : 09:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brko17

Slažem se s Diskachem format Kriminala, Hitmana, 100 metaka, Bajki je optimalan,ni premalen i još važnije ni prevelik.

pa zavisi za sta, meni je na primer zatamljenje u ck izdanju uzasno. a opet za lokot i kljuc onaj manji dw format mi je pristojan postao vremenom
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4644 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 21/02/2023 : 09:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Uvijek ove prve najave pogode, a tko zna što nas čeka još do kraja 2023.godine

Ovako na prvu, bez razmatranja, favoriti su Godišnjak, Aristophania, Tamnovita, 1984, Taniguchi (osim Šetača), Macan, Descender i Čistilište.

U ožujku dosta intrigantno djeluje Peter Kampf, doduše dosta je kratak. Melville sam pročitao samo 2. dio, morat ću još razmisliti o ovome. Go West po opisu i strukturi se doima zanimljivo, ali čekam zavir. Oderano meso bi mogao biti tiho iznenađenje, vidit ćemo.

Među ovim zadnjim naslovima, Moskovski bubnjar djeluje dosta intrigantno, imam osjećaj da će vizualno biti spektakl.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/02/2023 : 10:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Vidim da je crtan vodenim bojama...ili barem tako izgleda, pa je crtež zanimljiv, a priča...?

Meni nije bio ništa posebno, ali vizualno jest dobar a ti voliš SF pa mislim da bi mu trebao dati šansu.

Hihi, imam neki deja vu filing, kao da sam ovo već vidio :)
Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
401 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 21/02/2023 : 10:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
Heh od 27 ovde bih uzeo 19...kada i ako budem mogao...
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 21/02/2023 : 10:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brko17

Recimo neke naslove koji me privlače nisam uzeo upravo zbog toga jer mi je dosta preglomaznih izdanja. Stripovi na kile(mala šala), jednostavno mi nisu zgodni za čitanje, a bogu hvala ni kasnije za staviti na policu

Buuu... :) Nikako se ne slažem (znam, sto ljudi sto čudi). Evo, ja sam preskočio skoro sve Fibrine amere u formatu "Kriminala", ali isto tako i skoro sve absolute. I jednih i drugih sam kupio na prste jedne ruke. Ne znam koji su mi od njih mrži. Jedino i isključivo ću uzimati F. amere u formatu "Zatamnjenja". Da su u pitanju stripovi od 3-4 eura ne bih ni riječ rekao, ali kad plaćam 10x više onda želim savršeno ili nikako. Zato pohvala k'o kuća za format Descendera, i za cijenu. Američko izdanje (formatom čak i nešto manje u daleko većem tiražu) je preko 50 €, uz sva poskupljenja Marko je uspio svesti cijenu svog Descendera na 36 €. Kapa dolje.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 21/02/2023 : 11:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Descender

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/02/2023 : 11:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Ubiju me ove ture kad nema šišmiša, sve bi kupija...

Heh, zna se sta izlazi za Interliber! Između ostalog.

Nego dobro je, nije sve ovo najavljeno za 3. i 4. mjesec, ima tu stvari i za 6., 7. i 9., znaci nekako ce se sve pokrpiti. Samo sto ima tu jos stvari koje jos nisu u najavi...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/02/2023 : 11:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Kad krećemo pilati Markosa da stavi previewe?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 21/02/2023 : 11:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Reče čovek da ima oko 100 najava. Da tražimo prvo sve najave?

:)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 21/02/2023 : 11:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
Zasto Fibrin Go West ima vise strana od Golkondinog?
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 21/02/2023 : 11:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Vidim neki traze tj jedva cekaju betmene, a ja bi koliko da ga god volim,volio da se sa istim uspori. Tempo betmena u 22 je bio brutalan. Jos ga nisam ispratio, 7 od 10 knjiga
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 21/02/2023 : 12:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

quote:

Želiš reći da se ponavljam? Nemoguće!

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/02/2023 : 12:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja bi volio znati na što vukozec misli tako da znam procijeniti. Ja se često slažem sa shanerom, ali zna i totalno promašiti kao sa locke & key.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/02/2023 : 12:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Na nekim drugim SF-ovima je imao vrlo slične komentare ;)
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/02/2023 : 12:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sva tri Jira sa Šetačem (dobro da nisam forsirao tražiti rasprodano izdanje) uzimam. Zatim Aristophania, samo se nadam da nema baš previše mističnih elemenata. Čistilište i 1984 već imam.

Mislim se za Descendera, Lemire i SF trebala bi biti odlična kombinacija mada me je ovo zadnje što sam čitao od Lemirea Mezobook nije oduševilo. Već mi je u planu uzeti cijeli Gideon. Ajmo znalci, jel se isplati uzeti oba i koji je po vama bolji?
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 21/02/2023 : 12:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja bi volio znati na što vukozec misli tako da znam procijeniti.

ja bih molio vukozeca da se suzdrži od pisanja bilo kakvih preporuka dok se starozavjetno ne učvrsti. fala.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 21/02/2023 : 12:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
ajde u k...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/02/2023 : 13:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Sva tri Jira sa Šetačem (dobro da nisam forsirao tražiti rasprodano izdanje) uzimam. Zatim Aristophania, samo se nadam da nema baš previše mističnih elemenata. Čistilište i 1984 već imam.

Mislim se za Descendera, Lemire i SF trebala bi biti odlična kombinacija mada me je ovo zadnje što sam čitao od Lemirea Mezobook nije oduševilo. Već mi je u planu uzeti cijeli Gideon. Ajmo znalci, jel se isplati uzeti oba i koji je po vama bolji?

Descendera nisam čitao (zato se i veselim ovom izdanju), a Gideon mi je bio super negdje do polovice serijala, dok je nakon toga idalje dobar, al nisam zadovoljan širinom u koju je Lemire otišao. Rekao bih da je Gideon Falls strip vrijedan čitanja, al nekako se ne vidim da ću ga ikad uzeti ponovno čitati ispočetka.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41151 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/02/2023 : 13:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sad gledam i ima tu brdo stripova koji deluju interesantno po naslovnicama i kratkom opisu ali ne mogu da vidim crtez pa nista ne znam zasigurno osim Canoe Baya, to je sigurica.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3387 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 21/02/2023 : 13:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Aldobrando, Canoe Bay, Lepage.
Ostalo čekam previews...
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

531 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 21/02/2023 : 14:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Nakon Okruga Essex, kupio bih naslijepo sve od Lemira.
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.59 seconds. Snitz Forums 2000