forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

izivko
Advanced Member

Germany
13052 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/02/2023 : 23:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

Jel ko čitao Descender/Predak? Volim SF pa me baš zanima, malo sam škicnuo na netu pa je površni dojam da je više za širu publike ono za djecu i odrasle.

Descender se može čitati, barem prva knjiga (140 str.). Dalje ne znam.

Ascender mi je nešto slabiji, barem prva knjiga (140 str.). Dalje ne znam.

Vrijedi zbog crteža.

Have mercy
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/02/2023 : 23:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Uf, baš me nagulozao preview za Petera Kampfa Mislim da ću napraviti narudžbu čim dođe u prodaju.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1243 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 23/02/2023 : 00:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Hm nekako iz svega mi miriše na kupnju Descendera da pročitam pa ako ne sjedne skroz može biti odličan poklon nekom mlađem.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7635 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/02/2023 : 00:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Peter Kampf je već objavljen negdje, samo se nikako ne mogu sjetiti gdje. Možda Večernjakova Strip revija?

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41133 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2023 : 07:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Markose, zanima li tebe Tocak vremena da uvrstis u svoj portfolio? Videh da ima strip od 240 stranica

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/02/2023 : 08:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma, nisam čitao.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1243 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 23/02/2023 : 10:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Preview od Tamnovite uf miriše na još jedan must have. 1984 onda vjerovatno ostavim za knjižnicu, limitirani budžeti jebga.
Go to Top of Page

MaddoX
Starting Member

78 Posts

Member since 22/02/2022

Posted - 23/02/2023 : 10:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send MaddoX a Private Message  Reply with Quote
Ćao Marko.

Da li imaš u planu da radiš Enisovog Hellblazera, ili možda celog Hellblazera :)?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/02/2023 : 10:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Imam. Samo nemojte pitati kad.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 23/02/2023 : 10:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Peter Kampf -Mandrafina u koloru... jao.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1210 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 23/02/2023 : 10:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Osim ponekog Daredevila za kojeg nema baš nade,
Hellblazera sam najviše priželjkivao!
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1243 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 23/02/2023 : 11:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Marko a Miracleman od Moorea? Valjda sam jedini ovdje koji nije čitao to na engleskom.
Nekako se nadam ipak pročitati na hrvatskom.
Go to Top of Page

Biroa
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 28/12/2020

Posted - 23/02/2023 : 11:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Biroa a Private Message  Reply with Quote
Novi radovi Bill Wattersona nakon 28 godina, a nije Calvin & Hobbes!

https://www.amazon.com/Mysteries-Bill-Watterson/dp/1524884944
Go to Top of Page

MaddoX
Starting Member

78 Posts

Member since 22/02/2022

Posted - 23/02/2023 : 11:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send MaddoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Bravo!

E, to se jedva čeka!
Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
401 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 23/02/2023 : 13:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
Apelujem na Marka, bez obzira na onu priču svi oni daju iste kataloge i te bullshit-e (ne kažem da ih nema), ali da više ne radi najave zbog ove situacije. Apsolutno sam siguran da time pomaže urotnicima oko izdanja, a znam sa sigurnošću da su dobar deo naslova iz ove udruge birani isključivo po tome da ih je Fibra objavila i raspitivajući se "kako je prošao"...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3385 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 23/02/2023 : 13:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unngenant

Apelujem na Marka, bez obzira na onu priču svi oni daju iste kataloge i te bullshit-e (ne kažem da ih nema), ali da više ne radi najave zbog ove situacije. Apsolutno sam siguran da time pomaže urotnicima oko izdanja, a znam sa sigurnošću da su dobar deo naslova iz ove udruge birani isključivo po tome da ih je Fibra objavila i raspitivajući se "kako je prošao"...

To kako je nešto prošlo je sasvim sigurno da se radi, i to je normalno. Ali to da neki izdavač ne može da sazna sem preko najava za tuđe planove...ne ide to baš tako.

Uostalom, Fibra je broj 1 izdavač sada. Poenta najave je da znaš da će on nešto izdati, znaš i kada če izaći sa sigurnošću, i da nema potrebe da uzmeš neko drugo izdanje. Ovo što ti pišeš bi možda imalo smisla da se brane samo izdanja koja se preklapaju. Pošto se brane sva, nema zašto da se kriju planovi.
Otvorena frontalna bitka ne može da šteti Marku, jer je on u prednosti u startu.
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

246 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 23/02/2023 : 13:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis
Otvorena frontalna bitka ne može da šteti Marku, jer je on u prednosti u startu.

Hm, nisam bas siguran. Mnogo je lakse nesto rusiti nego nesto izgraditi. Markos je pred velikim izazovom, nadam se da ce uspeti da se odbrani od udruge.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6448 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/02/2023 : 13:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Marko a Miracleman od Moorea? Valjda sam jedini ovdje koji nije čitao to na engleskom.

Ima ga na Sr, odlično DW izdanje.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
646 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 23/02/2023 : 13:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Ima ga na Sr, odlično DW izdanje.

E ja mjerkam to izdanje već duže vrijeme, ali nikako se odlučiti za kupnju. Pokušao sam čitati na engleski i prestao vrlo brzo jer me strašno satralo
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3385 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 23/02/2023 : 13:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by blueberry9

quote:

Hm, nisam bas siguran. Mnogo je lakse nesto rusiti nego nesto izgraditi. Markos je pred velikim izazovom, nadam se da ce uspeti da se odbrani od udruge.

Šta hoćeš da kažeš u konkretnom slučaju? Da Marko treba da ćuti šta će da izda dok se ne odštampa? I šta, izdavač iz Udruženja vidi da on ima prava, kupi, izda pre njega, i pokupi deo kajmaka koji ne bi da je Marko to najavio.
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

246 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 23/02/2023 : 13:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
Ne, Marko zna najbolje sta treba da radi. Znaci da ne mislim da je u prednosti u startu i da nije da moze da prodje bez stete, jer je u poziciji da gradi nesto dok drugi ruse, sto im je mnogo laksi zadatak. Ceka ga teska borba.
Go to Top of Page

Unngenant
Junior Member

Serbia
401 Posts

Member since 28/02/2012

Posted - 23/02/2023 : 13:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Unngenant a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Unngenant

To kako je nešto prošlo je sasvim sigurno da se radi, i to je normalno. Ali to da neki izdavač ne može da sazna sem preko najava za tuđe planove...ne ide to baš tako.

Uostalom, Fibra je broj 1 izdavač sada. Poenta najave je da znaš da će on nešto izdati, znaš i kada če izaći sa sigurnošću, i da nema potrebe da uzmeš neko drugo izdanje. Ovo što ti pišeš bi možda imalo smisla da se brane samo izdanja koja se preklapaju. Pošto se brane sva, nema zašto da se kriju planovi.

Da, znam za one objave na samom sajtu originalih izdavača o tome kome su dali prava za izdavanje na drugim jezicima ups, zemalja. On jeste u prednosti za borbu za srpske čitaoce u kratkom periodu, čak iako se nađe način da ne distribuira svoja izdanja u Srbiji, dugoročno bojim se da ne. Iako meni stvarno neće odgovarati da idem svaka 2-3 meseca da bih kupio u HRV stripove (osim na Interliber), svakako neću lično popustiti oko kupovine izdanja izdavača koja mi brane šta ću sa svojim novcem da radim i koji kvalitet želim.

Svakako tačno je to što kažeš, ali sam gotovo siguran da i oni nisu toliko revnosni i ovo im olakšava i sigurno će da koriste čak možda i da idu u neki mali minus sada namedno duplirajući naslove.
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
528 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 23/02/2023 : 15:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm nekako iz svega mi miriše na kupnju Descendera da pročitam pa ako ne sjedne skroz može biti odličan poklon nekom mlađem.

Sprema se i TV serija.

https://www.slashfilm.com/574798/descender-tv-series/

Meni je ovo najiščekivaniji naslov u ovoj turi, ali ja sam baš zaluđeni fan SF-a, pa možda nisam kritičan.

Na primer još uvek ne mogu da verujem da se UW1 još nije rasprodao i da sada ide po sniženoj ceni. Strip je odličan!
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1243 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 23/02/2023 : 15:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripadzija

quote:

Sprema se i TV serija.

https://www.slashfilm.com/574798/descender-tv-series/

Meni je ovo najiščekivaniji naslov u ovoj turi, ali ja sam baš zaluđeni fan SF-a, pa možda nisam kritičan.

Na primer još uvek ne mogu da verujem da se UW1 još nije rasprodao i da sada ide po sniženoj ceni. Strip je odličan!

Bio sam kupio UW1 i bio mi je full zabavan i napet do kraja al mi nije nešto sjeo taj koncept ozbiljnosti Interstelara sa likovima iz Dana nezavisnosti pa sam ga prodao. Al svakako je vrlo zabavan strip.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1243 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 23/02/2023 : 15:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Vidio sad genijalan moment u previewu Breme junaka kad mali Sala ode na wc i a u wcu cijela knjižnica, ko si danas to može priuštiti i uopće zamisliti haha
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.58 seconds. Snitz Forums 2000