forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/06/2023 : 16:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Salkan

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

Imam i ja sve, ali nije na hrvatskome...
Da se mene pita 'opalio' bi jednu integralcinu u Orci, 600injak strana. Kad imamo Blasta i 'Katu', mozemo i cijelokupnog Komesa. Ionako nema toga puno, radio je sporo s pomnjom i perfekcionisticki. Pricu po par godina. Ali kakav je to samo opus... cista genijalnost. Meni medu 15 najboljih crtaca ikada. (I najdrazih)

Poslušah te i uzeh sve omnibuse
Kad već slušaš Sepulturu, valjda imaš ukusa i u stripovima
Do sada sam pratio drogsyjev ukus (-NN) i nije me iznevjerio
Da vidimo sad tebe

Stari, mislim da ne mozes biti razocaran. Nikako. Odmah se baci na citanje sva tri omnibusa, i posebice, (gledanje/proucavanje vinjeta i tabli)
Pa javi utiske obavezno.
(Slusam ja i citam cijelu paletu 'ludosti') ali nije to sad tema...

Jedna od zanimljivijih stvari koju primjećujem na sebi kako ulazim u ozbiljne godine, a samim tim ozbiljnije prilazim i stripovima koje čitam, jeste da se za potpuno predavanje štivu moram našpanovati u poseban ugođaj. Nije dovoljno svjetlo, pepeljara i tekućina, mora tu biti spremnosti na potpuni doživljaj. Ovako kad prelistam omnibuse, neke scene izgledaju zastrašujuće ozbiljno, a na prvu oko zapinje na odnos linija i tamnih pozadina. Sve u svemu, trebaće vremena da spremno uđem u ovo ludilo od stripa.

Samo pomalo rukuj s ovim stivom. Ne tresi. Ne drmusaj... nitroglicerin je to od autora. Kako rekoh, samo pomalo 'zaroni' u to. Otvorit ce ti se 'beskraj oceanskog podmorja'. Sve s pomnjom i natanane, pa cemo onda prodiskutirati...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
663 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 25/06/2023 : 16:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Bome Ivane
Bolje je da šutim. Pročito sam prvu priču i sad razmišljam dal da uopšte večeram. Ovo je fenomenalno.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/06/2023 : 18:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bome Ivane
Bolje je da šutim. Pročito sam prvu priču i sad razmišljam dal da uopšte večeram. Ovo je fenomenalno.

Mislim da postoji realna 'opasnost' da kad zaklopis treci omnibus, (koji je meni, ne mogu reci najbolji-svi su mu radovi najbolji, ali meni najdrazi), da neces znati sto te je snaslo...
Kako sam ti bio kazao, Komes je jedan od 15 najboljih i potpunih umjetnika ikad u devetoj umjetnosti.
Rekao bi se cak; most underrated, kod strip fanova ovih prostora.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 25/06/2023 : 18:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Ako znaš engleski imaš u 2 knjige:

https://www.amazon.com/Streets-Paris-Murder-Complete-Manchette/dp/1683962869/

https://www.amazon.com/Streets-Paris-Murder-Complete-Manchette/dp/1683963202/

Ovu drugu sam vidio u Znanje/Algoritam bivši u Gajevoj prije par dana.

super, hvala

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
663 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 26/06/2023 : 11:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bome Ivane

Mislim da postoji realna 'opasnost' da kad zaklopis treci omnibus, (koji je meni, ne mogu reci najbolji-svi su mu radovi najbolji, ali meni najdrazi), da neces znati sto te je snaslo...
Kako sam ti bio kazao, Komes je jedan od 15 najboljih i potpunih umjetnika ikad u devetoj umjetnosti.

Pa, nakon prve knjige mogu slobodno reći da sam izbezumljen prije svega lakoćom iscrtavanja ovako kompleksnih priča. Neko je gore nepravedno ocijenio EVU kao lošiju, ja se ne mogu složiti. Koliko god da je Gavranova senka halucinogena i fantastična i okrutna, a Drvosrce tužna, sjetna i britka, toliko je i Eva mračna, moćna i slojevita. Stvarno nevjerovatno da ovakvo djelo prođe ispod radara (kao što ti reče, među stripofilima na ovim prostorima). Što se utiska tiče, Drvosrce me je najjače dojmilo, ali ne mogu reći zato što je najkompleksnija ili najtužnija. Jednostavno, pogubio sam se u sjenama i još uvijek nisam odgonetnuo misteriju onih "fleka" na licima u određenom trenutku, to sigurno nije igra sjenki, to prolivanje tinte prije može značiti lokalizaciju mentalnih oboljenja kod protagonista
Ma ludilo jedno, PREzadovoljan sam Komesom. Sad ću ostavit da se otkiseli par dana, pa napasti i drugu knjigu. Ako se ikad odlučim da napišem pokušaj recenzije za nekog Komesa, Drvosrce će sigurno biti prvi izbor.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4537 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 26/06/2023 : 12:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Drugi tom sakuplja najbolje priče.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/06/2023 : 13:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bome Ivane

Pa, nakon prve knjige mogu slobodno reći da sam izbezumljen prije svega lakoćom iscrtavanja ovako kompleksnih priča. Neko je gore nepravedno ocijenio EVU kao lošiju, ja se ne mogu složiti. Koliko god da je Gavranova senka halucinogena i fantastična i okrutna, a Drvosrce tužna, sjetna i britka, toliko je i Eva mračna, moćna i slojevita. Stvarno nevjerovatno da ovakvo djelo prođe ispod radara (kao što ti reče, među stripofilima na ovim prostorima). Što se utiska tiče, Drvosrce me je najjače dojmilo, ali ne mogu reći zato što je najkompleksnija ili najtužnija. Jednostavno, pogubio sam se u sjenama i još uvijek nisam odgonetnuo misteriju onih "fleka" na licima u određenom trenutku, to sigurno nije igra sjenki, to prolivanje tinte prije može značiti lokalizaciju mentalnih oboljenja kod protagonista
Ma ludilo jedno, PREzadovoljan sam Komesom. Sad ću ostavit da se otkiseli par dana, pa napasti i drugu knjigu. Ako se ikad odlučim da napišem pokušaj recenzije za nekog Komesa, Drvosrce će sigurno biti prvi izbor.

Eto, sve si kazao.
Nevjerovatno izgraden kompletan autor. Genijalac.
(Po meni sad ti idu jos jace, jos bolje price, a kako rekoh, treci omnibus mi je osobno grande finale.)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1160 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 26/06/2023 : 15:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Onda Comesa očekujemo u Fibri, kad ste ga toliko nahvalili.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/06/2023 : 15:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Onda Comesa očekujemo u Fibri, kad ste ga toliko nahvalili.

Pa da, to je i bilo moje prvobitno pitanje i velika zelja. Da se ikako mene pita ja bi to 'strpao' u jednu integralcinu, ili jos bolje, u vise knjiga pa u box! Zaista autor koji zasluzuje takvu paznju.
(Mogu samo jos nadodati da njegove price u Komikovim omnibusima, ne drzim na policama sa ostalih desetak tisuca stripova, vec su mi stalno na rukohvatu. Na nocnom stolicu. Toliko mu se stalno vracam i buljim u table.)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/06/2023 : 22:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Uf, ovo spominjanje Komesa me podsjetilo, da sam 3. omnibus nabavio pocetkom 2020, a da ga do danas jos nisam procitao... prvom trebam skuziti gdje mi se uopste nalazi, ali prva dva su me oduvala, ludo, luđe, najluđe, sve u pozitivnom smislu. Jedva sam cekao ovu trecu knjigu, a vidim da si cak nisam zapisao u "svoj topic" da mi je ta tura nabavljena tada.
Uglavnom, Komesa sigurno nikad dosta, pogotovo ako bude kod Fibre jos nesto neobjavljeno (nisam pratio koliko toga je u te 3 knjige od svega?).

A pravda i za Tardi integral! Tardija nikad dosta.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/06/2023 : 22:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Je l ima sanse za The Dark Knight III: The Master Race
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4348 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 29/06/2023 : 23:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno prozvakano pitanje, ali postoje li sanse za Ennisovim Hellblazerom u izdanju Fibre?

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

ZoranM
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 07/12/2010

Posted - 29/06/2023 : 23:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranM a Private Message  Reply with Quote
Jel ima sanse za jos kojeg Topija do kraja godine?
Go to Top of Page

DRAŽEN
New Member

183 Posts

Member since 06/12/2015

Posted - 01/07/2023 : 11:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DRAŽEN a Private Message  Reply with Quote
Da li je u planu Sixst Gun?
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2697 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 01/07/2023 : 12:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Uh Sixth Gun bi bio top. :)

Edited by - john connor on 02/07/2023 10:05:17
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/07/2023 : 19:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
da li su u planu Hjubertovi Ma Vie posthume i Les ogres-Dieux, ili da im se nadamo od čakejaca?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1938 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 01/07/2023 : 22:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

da li su u planu Hjubertovi Ma Vie posthume i Les ogres-Dieux, ili da im se nadamo od čakejaca?

Mislio sam da ne kupujes CK izdanja...

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

477 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 02/07/2023 : 08:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
To za frendove pita.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 02/07/2023 : 14:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Vjerojatno prozvakano pitanje, ali postoje li sanse za Ennisovim Hellblazerom u izdanju Fibre?

Negde je već rekao Markos da planira.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/07/2023 : 15:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Odoakar

To za frendove pita.

normalno,uvek pitam za druga(re)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7264 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 02/07/2023 : 22:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Marko, čitam po internetu kako te Žeželj hvali, a novi strip mu izdaje Fraktura. Što će reć?

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2121 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 02/07/2023 : 23:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Marko, čitam po internetu kako te Žeželj hvali, a novi strip mu izdaje Fraktura. Što će reć?

+1

Resistance is futile.
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
370 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 02/07/2023 : 23:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
Da li je tura za 20.07. ovih devet naslova u najavi ili ima nesto jos? :)
I da li ce biti nekih naslova pre 09/23?

Pita moj novcanik. XD
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3280 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 02/07/2023 : 23:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ne verujem da bi Markos ovako kasno dodavao još nešto u novu turu. A posle uvek ide pauza do jeseni. Mislim da ti je to to.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 03/07/2023 : 09:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Je li Gideon Falls možda u planu?
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.39 seconds. Snitz Forums 2000