Novu knjigu Prica iz baze Drugdje moci cete uskoro procitati pod nazivom SJENA KOJA JE IZAZVALA SHERLOCKA HOLMESA
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 90 kuna.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Curuniru, Dekari, Melini, Mirni, Vedranu, Tomislavu i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
Ocekujemo ga u prodaji za 2 tjedna...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh...a ovo me najvishe raduje od svega! Jebote, monetarna katatrofa mi preti od ove ture. Aj odlozhite za mesec-dva, da utopim stan.
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Već te prva knjiga demantira... ups, sorry nisi je čitao
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
inace, imam jednu zamjerku oveme izvanrednom serijalu... svi naslovi su na isti kalup zasad (pa makar ih mi malo dotjeramo, narocito u dvici)... kad prvi put tako upotrijebis, djeluje mocno, drugi put je vec malo istroseno, ali treci brate - slici na parodiju ipak, posve nebitno, unutra je dragulj...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
zabavna epizoda... na momente chak i dobra i chitljiva(za razliku od prethodne dve:)). chak je i crtez odlichan. malo pred kraj zbrzano i zmuljano al nije katastrofa... nije se imalo vishe strana pa odluchili da pozure ljudi... kakogodokrenesh - triput bolje od najboljih, izvikanih(recimo, iz ove trenutne ture) martIJA:))Ppp
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!