sta se javlja onaj drugi matori, naravno da se odnosi na nj
videcete kakva je uzivancija pibd4... sad sam vidio i crtez, jebote led! ona je vise kao jedinica stil, samo je duhovitija, zabavnija... ma fantazija... evo malo spoilera: gostuju nakratko i hellingen i zagor!!!!
Čekaj, nije mi jasno na koga si mislio, na ove matorce Texa i Carsona? Ja sam sad u drugoj mladosti! PIBD su mi odlično izdanje, da se ne ponavljam.
jasno, na njih. a jedan je jos i invalid, uzdrzava ga zena k tomu
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Kako znaš ako nisi čitao prvi deo? Gotovo da je podjednako kvalitetan kao priča sa Šerlokom. Bar meni, a vidim i recenzentnu i komentarima.
Evo sad sam pročitao i odmah mogu da kažem da nije podjednako kvalitetan kao priče sa Šerlokom Holmsom, bar meni. Dvije ocjene manje.
Originally posted by Renky
Originally posted by delboj
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Već te prva knjiga demantira... ups, sorry nisi je čitao
sta se javlja onaj drugi matori, naravno da se odnosi na nj
videcete kakva je uzivancija pibd4... sad sam vidio i crtez, jebote led! ona je vise kao jedinica stil, samo je duhovitija, zabavnija... ma fantazija... evo malo spoilera: gostuju nakratko i hellingen i zagor!!!!
E ovo me je iznenadilo,bas me interesuje gde je i kako uklopljen zagor!!!! :)
Samo vas citam kako pricate utiske i suze mi idu,ja sam procitao tek broj 1
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
U ITA 26.rujna izlazi PIBD br.12, kog zanima - najava je na SBE
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •