ja izdrzao do 18e(ili tako neshto). ne znam shto sam prestao poshto je chitljivo i ok. najbolje od Wooda shto sam do sada overio(couriers i ostale aitplanetlar stvari, northlanders(od ovoga pogotovo), pounded, local(mada su ove zadnje dve ipak na svoju stranu pa nemerljivi toliko)...). uglavnom - vredi popodneva ulozenog da se ischita.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
ja izdrzao do 18e(ili tako neshto). ne znam shto sam prestao poshto je chitljivo i ok. najbolje od Wooda shto sam do sada overio(couriers i ostale aitplanetlar stvari, northlanders(od ovoga pogotovo), pounded, local(mada su ove zadnje dve ipak na svoju stranu pa nemerljivi toliko)...). uglavnom - vredi popodneva ulozenog da se ischita.
za americke prilike/stripove je ok ali tu nedje do jednu 3 ili 4te knjige onda opada kvalitet narocito crtez [postaje crtac lijen pa crta puno velikih jel se kaze vinjeta bez detalja itd...prica izgleda kao da wood nekako izmislja sad stvari iz sveske u sveski...[mozda ne zna kraj?...ne znam kako to pisanje ide ali nekako tako se meni cini da mozda nije zavrsio pricu...ko zna...nasprema milion superheroja sto ovamo izlazi ipak je ok i bolje od tih -za mene- [6 od 10 zvjezdica]