forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 "Stripovi u Kragujevcu"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 17/05/2009 : 15:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
stvar stoji ovako.ortak ima kafe knjizaru u kragujevcu i resio je da izbaci knjige i da se presaltuje na prodaju stripova.zamolio bih vas ako moze neko da mi ostavi imena,adrese i kontakt strip izdavaca u srbiji i hrvatskoj da mu pomognem da stupi u kontakt sa njima a i nama da omogucim jos jedno mesto gde mozemo kupovati stripove.hvala unapred.

Edited by - KGB on 20/05/2009 13:02:30

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 17/05/2009 : 16:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Forumaši Dado i Gaston su iz Libellusa, a webmaster Markos je šef Fibre, mogao bi sa njima da se dogovori. Redakciji Veselog Četvrtak piši na imjel ili ih nazovi, imaš njihov broj telefona u svakom VČ stripu.

Edited by - Mhejl on 17/05/2009 16:19:00
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4748 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 17/05/2009 : 16:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Bobana(Beli Put)mozes naci na Znaku Sagite,a tu je naravno i Dekara,i njegov Lavirint.
Imas onda i Wizard,Ludens/Strip-Agent(mozda Tromislavski zna nesto o njima),zatim Bookglobe(takodje Tromislavski),a onda je tu i Boki(Strip bumerang) i Zlatno Doba,ciji je izdavac Marlowe(www.zlatnodoba.com)
Ima ih dosta po nasim prostorima
Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/05/2009 : 17:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Imaš mail.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 18/05/2009 : 16:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KGB

...ortak ima kafe knjizaru u kragujevcu i resio je da izbaci knjige i da se presaltuje na prodaju stripova...

Ako nije tajna koja knjizara je u pitanju

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 19/05/2009 : 12:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
ekliptika,nalazi se kad krenes od I gimnazije ka balkanu u prolazu izmedju zgrada gde je nekad bila akademija.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/05/2009 : 14:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KGB

ekliptika,nalazi se kad krenes od I gimnazije ka balkanu u prolazu izmedju zgrada gde je nekad bila akademija.

Eto vidis, nisam imao pojma za tu knjizaru.

Stripove u gradu (osim po trafikama i prodavnicama) moguce je kupiti i u "Rodi", knjizara nisam siguran kako se zove, mislim, "Mamut".

Imaju skroman izbor, takozvanih "grafickih novela" (nije nego), americke stripove, i od System Comicsa Dylan Dog Gigante...

KGB, slobodno promeni ime topika u "Stripovi u Kragujevcu" pa bi mogli ovde da se obavestavamo o otvaranju novih strip-mesta, kao i o distribuciji stripa u Kragujevcu.

Na forumu ima bar 5-6 kragujevcana tako da bi na ovom topiku mogli da razmenimo neke korisne informacije vezane za strip.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 20/05/2009 : 13:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KGB

Jebote, prolazim tuda svaki dan a nisam znao za knjizaru. To je kod onih novih zgrada, zar ne? Inace, vest je F A N T A S T I C N A !!! Ako budu zaista zastupljeni i Ludens i S. Agent i Libellus, to ce biti neverovatno! Ispunjenje svih snova. Pa jos 150 metara od moje zgrade! YEEEEEESSSS!

There ain't no grave gonna hold my body down.

Edited by - morrison on 20/05/2009 13:15:56
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 20/05/2009 : 13:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Bobana(Beli Put)mozes naci na Znaku Sagite,a tu je naravno i Dekara,i njegov Lavirint.
Imas onda i Wizard,Ludens/Strip-Agent(mozda Tromislavski zna nesto o njima),zatim Bookglobe(takodje Tromislavski),a onda je tu i Boki(Strip bumerang) i Zlatno Doba,ciji je izdavac Marlowe(www.zlatnodoba.com)
Ima ih dosta po nasim prostorima
Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio

www.systemcomics.co.rs

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 20/05/2009 : 13:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by KGB

Eto vidis, nisam imao pojma za tu knjizaru.

Stripove u gradu (osim po trafikama i prodavnicama) moguce je kupiti i u "Rodi", knjizara nisam siguran kako se zove, mislim, "Mamut".

Imaju skroman izbor, takozvanih "grafickih novela" (nije nego), americke stripove, i od System Comicsa Dylan Dog Gigante...

KGB, slobodno promeni ime topika u "Stripovi u Kragujevcu" pa bi mogli ovde da se obavestavamo o otvaranju novih strip-mesta, kao i o distribuciji stripa u Kragujevcu.

Na forumu ima bar 5-6 kragujevcana tako da bi na ovom topiku mogli da razmenimo neke korisne informacije vezane za strip.

Ima stripova i u "Stilosu", u glavnoj (bivsa knjizara "Svetlost"). Ima Kalvin i Hobs, Hellboy, M. Vetar HC,...

Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 20/05/2009 : 13:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
danas mu nosim spisak sa svim izdavacima,kontaktima,adresama.ostalo je na njemu a nama ostaje da drzimo palceve.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 20/05/2009 : 19:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

...vest je F A N T A S T I C N A !!! Ako budu zaista zastupljeni i Ludens i S. Agent i Libellus, to ce biti neverovatno! Ispunjenje svih snova...

Stvarno za

Odlicno

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/05/2009 : 20:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Sviđa mi se ovo, ipak mi je KG na manje od sata vožnje, a do BG imam 2 sata + vožnja po downtownu

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 20/05/2009 : 21:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Sviđa mi se ovo, ipak mi je KG na manje od sata vožnje, a do BG imam 2 sata + vožnja po downtownu

Dodjes na pivo, pazaris stripove . . . popijes pivo . . . strip . . . pivo . . . pivo . . .

.... i tako . . . .

Samo da zazivi ta ideja. Bice odlicno za celu Sumadiju (bez Beograda)

Ma, bice odlicno i za njih, da im ne smetamo tamo

Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
893 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 20/05/2009 : 22:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
@Ultras
Svaka cast, vidim da si ljubitelj pravih stvari: stripovi, pivo, Celtic...

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/05/2009 : 22:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Odlična vest. I nama južnjacima Kragujevac je bliži od Beograda
Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 20/05/2009 : 23:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
zar ti nisi iz beograda? cudan ti je avatar kgb.
zelim puno uspeha u radu knjizare. do sada sam narucivao iz bg-a stripove, osim onih koje sam nalazio u "stubovima kulture" ili sada "stylos". sto se tice "mamuta' zestoko su naduli cene.

hiljade ljudi, a ideal jedan je...radnicki

Edited by - Bljak on 20/05/2009 23:46:13
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 21/05/2009 : 00:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by C Celtic

@Ultras
Svaka cast, vidim da si ljubitelj pravih stvari: stripovi, pivo, Celtic...

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Odlična vest. I nama južnjacima Kragujevac je bliži od Beograda

quote:
Originally posted by Bljak

zelim puno uspeha u radu knjizare. do sada sam narucivao iz bg-a stripove, osim onih koje sam nalazio u "stubovima kulture" ili sada "stylos". sto se tice "mamuta' zestoko su naduli cene.

1. Od ekipa sa zelenim dresovima za mene postoje samo Seltik i Boston

2. Ta knjizara bi mogla postati novo mesto okupljanja svih stripadzija, manje-vise u Srbiji je svima blizu

3. Bljak, pa mi smo komsije. Aktiviraj PM (udjes na Private Messages, malo se zaludis i gotovo) da ne budemo kao ovi juznjaci
Za cene u Mamutu, nemam reci, svaka im cast

Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 21/05/2009 : 12:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bljak

zar ti nisi iz beograda? cudan ti je avatar kgb.

znam sto mislis da je cudan avatar,verovatno zato sto je kgb navijacka grupa radnickog a ja drzim sliku delije.da ne bude zabune navijam za Zvezdu(na utakmice radnickog nisam otisao u zivotu)a kgb mi je prvo palo na pamet kad sam se registrovao na sajt.
jos jednom hvala svim ljudima koji su poslali mejl sa kontaktima izdavaca
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/06/2009 : 10:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

KGB, proslo je mesec dana ima li nekih novosti u vezi knjizare

Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 28/06/2009 : 11:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
trebalo bi da bude nesto od jeseni,ortak je napravio kontakt sa dosta izdavaca,moraju jos malo oko uslova placanja da se dogovore,sve sto saznam javljam.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/06/2009 : 16:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KGB

...ortak je napravio kontakt sa dosta izdavaca,moraju jos malo oko uslova placanja da se dogovore...

Naravno da treba vremena za to, samo sam hteo da znam da li je i dalje ta ideja u opticaju

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 30/06/2009 : 10:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Pre nekih mesec dana sam svratio do momka koji radi u knjizari, postavio par pitanja i pruzio podrsku. On je, po njegovim recima, imao nameru da stavi samo strip-albume. Stekao sam utisak da on samo to cita i da je upravo to razlog, tj. zeli da prodaje ono sto i sam cita. Malo sam ga ubedjivao da ce daleko vecu prodju imati sa Zagorom, Dilanom, A. Fordom, Teksom, i ostalim hrvatskim kiosk izdanjima, posto strip albuma ima i u Stylosu i Mamutu, te da su mu kljucni kontakti sa Ludensom, Strip agentom i Libellusom. Iskreno se nadam da ce se ovo uskoro ostvariti!

Go to Top of Page

KGB
New Member

Serbia
125 Posts

Member since 08/04/2008

Posted - 30/06/2009 : 15:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send KGB a Private Message  Reply with Quote
i ja ga pritezem da osim strip albuma budu zastupljeni Ludens, Strip agent i Libellus. napicemo ga i naterati da potpise da ubacuje Ludens, Strip agent i Libellus.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 30/06/2009 : 16:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KGB

...napicemo ga...

Kod nas se sve stvari tako resavaju

Go to Top of Page

Bljak
New Member

177 Posts

Member since 24/10/2005

Posted - 01/07/2009 : 17:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bljak a Private Message  Reply with Quote
ako bude prodavao fibrina izdanja, bookglobe, algoritam i sve ostalo sto dolazi iz hrvatske, a ne moze da se nadje u kragujevcu, imace stalnog klupca.

hiljade ljudi, a ideal jedan je...radnicki
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000