forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Algoritam
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 30/10/2014 : 13:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Ovo se ne tiče Algoritma ali nisan zna di stavit. Opet (di pogodin) san vidija da se još jedna knjižara u ST gasi, naziv je ˝V.B.Z. Knjižara Bookshop˝, nalazi(la) se u voltu kraj kina ˝Karaman˝ (volat na dnu Marmontove). Tu se moglo nač svakakvih knjiga, najviše strano govorno područje (šta san najviše i tražija), a bilo je i stripova (recimo uobičajenih). U sićanju mi je po najboljemu jer san tu nabavija prije 10-ak godina dvi velike (i skupe) knjige o ˝Beatlesima˝, koje inače nigdi nisan moga vidit i na tome in hvala. Šta će te, kad nastupi kriza prvo se povlači (odstupa) znanje, to mi je baš (kad san bija manji nisan mislija da će mi smetat) neugodno za vidit.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 06/11/2014 : 13:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Algoritam kraj zapadnih vrata zatvoren. Na cedulji piše da poslove prebacuju u ˝APM˝ knjižaru u TC Joker, ne znan nisan tamo bija ali je sigurno u manjem opsegu nego ovde (a i tu je bilo malo).
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27167 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/11/2014 : 13:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
bitno je da si ti siguran.nema veze šta nisi bija tamo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/11/2014 : 19:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
JEl Algoritam što najavio za Interliber?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/11/2014 : 20:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja se, blesav, još uvijek nadam novim nastavcima "30 dana noći"
ali ne za ovaj interliber, toliko blesav još nisam
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27167 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/11/2014 : 21:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
samo se ti nadaj

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 08/11/2014 : 12:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

bitno je da si ti siguran.nema veze šta nisi bija tamo.

Pa kad se nešto gasi, i nakon toga održavaš to u nekom drugom obliku, to je uvik u manjem obimu nego prije zar ne (inače nebi imalo smisla gasit)?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27167 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/11/2014 : 15:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
nisu ništa ugasili već su se premjestili u jokera u profila jer su sad ionako jedna tvrtka.tako samo mogu dobit na smanjenu troškova a i u profila je puno veći prostor tako da njihovih stvari može biti samo više nego prije.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 09/11/2014 : 19:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
To u profila je samo sjena onog šta je bilo u početku (i oni su puno smanjivali, opča neka pojava u ovoj zemlji), tako da sad imaš dva ˝ugašena pogona˝ spojeno u jedan (baš jaka stvar, jaki).
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27167 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/11/2014 : 20:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
kako misliš smanjivali?
prostor i količina knjiga od otvaranja je isti.
nema veze što su u istoj knjižari/prostoru,tj.još i bolje jer je sad na jednom mjestu.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 10/11/2014 : 17:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Ne nije isti, ja san bija u početku odmah, i lako san primjetija tokom sljedećih mjeseci/godina malo po malo povlačenje ponuda od DVD-filmova i PC (i ostalo) igara, pa do stripova i knjiga. Zato i kažem da treba kad se nešto otvori ič odmah, jer nakon toga samo je manje i manje. Tako je bilo i u onoj profilovoj (ugašenoj, tamo je sad samoposluga) na dnu Pjace livo, u početku sve i svašta, a nakon toga (ljudi baš nisu kupovali, samo bi sili i čitali, a tu nema zarade) samo su vračali robu dobavljačima a nisu uzimali novu. Sam san bija prisutan kad su gasili onaj dio sa gomilom filmova i PC igara (tu su posli stavili stvari za dicu, a ni to nije kurilo). Ukratko, bija san jutros u profilu i pita ih oče li primit ˝Algoritam˝, rekli su da ali da ˝još moramo čekat jer su tek ugasili i popisali robu˝ a i oni (profil) moraju popisat svoje prije njihovog dolaska. Pita san ih koliko će robe otprilike doč, u odnosu na ono šta su imali prilikom gašenja, odgovoreno mi je ˝otprilike isto˝.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 18/12/2014 : 16:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Jučer san obiša prostorije ˝Profila˝ koji su primili materijale od ˝Algoritma˝, sad je to ista firma kažu, i kao šta san i mislija potpuni niži prosjek. Dakle nemojte ič ako baš ne morate.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 18/12/2014 : 17:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam bio u Splitu u profila prije dva tjedna i mogu reći da imaju solidnu ponudu Bonelli stripova od libellusa.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/03/2015 : 14:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam dobio neprovjerenu informaciju da se obje Algoritam knjižare u Osijeku ZATVARAJU.
Da li je još netko čuo o tome ili drugim prodajnim mjestima? Prokomentirajte tu tužnu vijest i značenje iste...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 09/03/2015 14:58:50
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/03/2015 : 14:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Što reći... vjerojatno je slaba prodaja kriva za sve, ljudi sve manje čitaju.
Bojim se da bi uskoro mogao doći dan kada neće biti ni stripova na kioscima.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/03/2015 : 15:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Fuck!
To bi moglo značiti da im nije pomoglo ni spajanje s Profilom i Mozaikom, da se pad prodaje i lošeg poslovanja nastavio, i da bi najprije na udaru mogle biti knjižare izvan Zagreba (Osijek, Split, Šibenik...), a onda tko zna

Nadam se i držim palčeve da ipak nije tako crno!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

miro81
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 21/12/2013

Posted - 09/03/2015 : 15:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit miro81's Homepage  Send miro81 a Private Message  Reply with Quote
nisam ništa o ovome čuo, baš sam neki dan bio tamo.

u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/03/2015 : 15:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Fuck!
To bi moglo značiti da im nije pomoglo ni spajanje s Profilom i Mozaikom, da se pad prodaje i lošeg poslovanja nastavio, i da bi najprije na udaru mogle biti knjižare izvan Zagreba (Osijek, Split, Šibenik...), a onda tko zna

Nadam se i držim palčeve da ipak nije tako crno!

Više loš način poslovanja nego loša prodaja. Staviš sve da je skupo pa onda jednom ili dvaput godišnje akcije 2+1, 2+2, 2+3 na kraju. Tako se gube stalni kupci i dobijaš one koji samo čekaju akcije (normalno). Model koji je i Beli Put nekada prakticirao.
Nemam ništa protiv sniženja (pa kupac sam), ali ne takva koja će dovesti firmu do propasti...
Također se nadam da je u pitanju neko preseljenje u vezi spajanja, a ne konačni krah.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/03/2015 : 15:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miro81

nisam ništa o ovome čuo, baš sam neki dan bio tamo.

Možda je dezinformacija. Ovo je samo glasina. Nisam osobno došao do saznanja...

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 09/03/2015 : 15:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Više loš način poslovanja nego loša prodaja. Staviš sve da je skupo pa onda jednom ili dvaput godišnje akcije 2+1, 2+2, 2+3 na kraju. Tako se gube stalni kupci i dobijaš one koji samo čekaju akcije (normalno).

To je loša taktika jer ljudi neće kupovati ako znaju da će kasnije biti jeftinije.
Puno bolji sistem je onaj obrnuti Libellusov: na početku ide akcijska pa kasnije puna cijena i to može mnoge natjerati da uzimaju ranije i ne čekaju predugo.

Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 09/03/2015 : 17:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Super sistem!
Zbog toga imaju porast prodaje iz broja u broj.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 09/03/2015 : 23:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
sigurno se zatvara poslovnica na trgu slobode 31.03. onaj u avenue mallu nastavlfa raditi do daljnjeg.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/03/2015 : 20:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

sigurno se zatvara poslovnica na trgu slobode 31.03. onaj u avenue mallu nastavlfa raditi do daljnjeg.

Tako je!
Bila je dezinformacija. Zatvara se knjižara u centru, onda u Avenue M. nastavlja sa radom...

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8289 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/04/2015 : 15:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ALGORITAM opet poklanja u proljetnoj akciji –KUPI 5 PLATI 2 knjige!

Akcija vrijedi od 17. do 27.4.2015. za knjige iz naklade Algoritma, koje možete pregledati u našem katalogu.
Katalog preuzmite ovdje: http://bit.ly/1aCWc0J

Nakon što pregledate katalog, odabranih pet naslova naručite isključivo putem e-maila: info@algoritam.hr

Napišite nam svoje podatke (ime i prezime, adresa, grad, kontakt telefon), naslove knjiga koje želite naručiti te odabrani način dostave.

Kad primite potvrdu da je vaša narudžba zaprimljena i obrađena, knjige možete osobno preuzeti u uredima Algoritma (Harambašićeva 19, Zagreb) ili vam mogu biti dostavljene na adresu naznačenu u e-mailu.

Način plaćanja:
•gotovina u slučaju dostave na vašu adresu (plaćanje pouzećem)
•gotovina ili kartice u slučaju osobnog preuzimanja u uredima Algoritma u Harambašićevoj 19 u Zagrebu

Napomene:
*Cijena dostave: 20 kn
*Rok dostave / preuzimanja: 7 dana od potvrđene narudžbe
*Način plaćanja: pouzeće (gotovina), osobno preuzimanje (gotovina, Maestro, MasterCard, Visa, American Express)
*Nije moguće kupiti više od dva ista naslova
*Na računu se odobrava popust u iznosu od tri najjeftinije knjige
*Akcija vrijedi od 17. do 27.4.2015. odnosno do isteka zaliha pojedinih proizvoda
*Akcija NE VRIJEDI ZA INTERNET KUPOVINU NI KUPOVINU U KNJIŽARAMA

Vaš Algoritam

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/04/2015 : 16:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Opet prakticiraju sistem koji vodi u propast, ne vidim ovdje računicu za izdavača da 3 od 5 knjiga daju besplatno.

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000