Author |
Topic |
aleksa crnobrnja
New Member
276 Posts
Member since 19/02/2009 |
Posted - 07/10/2009 : 16:20:13
|
quote: Originally posted by supermark
u kristalu duge dylan poksava popraviti motor bube gledajuci pod haubu jebote, koji luzer! za montanarija i grassinija razumijem mi je jasno, ali dylan ima auto preko 250 brojeva i jos uvijek ne zna gdje mu je motor!
Da, i?
Pa jedna od kardinalnih karakteristika Dylana Doga je upravo njegova nepopravljiva smotanost i nestručnost... uz njegovu nepopravljivu romantičnost, preosjetljivost i općenito sveopću neprilagođenost. Tako da ja od njega niti ne očekujem da zna (niti će ikada znati) popraviti bilo što... a kamoli auto. |
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 07/10/2009 : 16:23:49
|
quote: Originally posted by aleksa crnobrnja
u kristalu duge dylan poksava popraviti motor bube gledajuci pod haubu jebote, koji luzer! za montanarija i grassinija razumijem mi je jasno, ali dylan ima auto preko 250 brojeva i jos uvijek ne zna gdje mu je motor!
Da, i?
Pa jedna od kardinalnih karakteristika Dylana Doga je upravo njegova nepopravljiva smotanost i nestručnost... uz njegovu nepopravljivu romantičnost, preosjetljivost i općenito sveopću neprilagođenost. Tako da ja od njega niti ne očekujem da zna (niti će ikada znati) popraviti bilo što... a kamoli auto.
Hočeš da kažeš da Dylan ne zna kako izgleda motor? |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
soulfly tribe
Average Member
Croatia
756 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 07/10/2009 : 16:38:58
|
dylan je najoriginalnij i najdublji bonelli strip,ima jebenih priča gdje stvarno ostaješ iznenađen,ali ovakva izdanja unakažavaju sliku o njemu. nečitljiva su |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/10/2009 : 19:06:05
|
Da, i?
Pa jedna od kardinalnih karakteristika Dylana Doga je upravo njegova nepopravljiva smotanost i nestručnost... uz njegovu nepopravljivu romantičnost, preosjetljivost i općenito sveopću neprilagođenost. Tako da ja od njega niti ne očekujem da zna (niti će ikada znati) popraviti bilo što... a kamoli auto.
možda je smotan i nestručan, ali i on bi morao znati razlikovati motor od praznog prostora |
|
|
aleksa crnobrnja
New Member
276 Posts
Member since 19/02/2009 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5125 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 08/10/2009 : 15:09:52
|
A kada će Maxi DD 5 netko zna možda bilo je priča - kao, 2 x godišnje Maxi, 2 x Almanah... Vrijeme je... __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/10/2009 : 18:05:00
|
Ali on to ne zna i u tome je njegova karakterna ljupkost.
ako ti tako mislis meni je to pomalo pretjerano nakon 300 epizoda ne zna gdje mu se nalazi motor kao da živiš u kući 20 godina, ne znaš gdje ti je ulaz, pa ulaziš kroz prozor! |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7725 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 08/10/2009 : 19:54:14
|
ako ti tako mislis meni je to pomalo pretjerano nakon 300 epizoda ne zna gdje mu se nalazi motor kao da živiš u kući 20 godina, ne znaš gdje ti je ulaz, pa ulaziš kroz prozor!
A nije ti palo na pamet da možda M&G ne znaju gdje se Bubi nalazi motor i da su, u biti, oni krivo to nacrtali!!! |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 08/10/2009 : 20:48:54
|
quote: Originally posted by soulfly tribe
dylan je najoriginalnij i najdublji bonelli strip,ima jebenih priča gdje stvarno ostaješ iznenađen,ali ovakva izdanja unakažavaju sliku o njemu. nečitljiva su
I meni je zao jer mu ovakva izdanja ponekad naruse reputaciju. Ovo je definitivno najgori maxi! |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/10/2009 : 21:57:31
|
quote: Originally posted by Spock
ako ti tako mislis meni je to pomalo pretjerano nakon 300 epizoda ne zna gdje mu se nalazi motor kao da živiš u kući 20 godina, ne znaš gdje ti je ulaz, pa ulaziš kroz prozor!
A nije ti palo na pamet da možda M&G ne znaju gdje se Bubi nalazi motor i da su, u biti, oni krivo to nacrtali!!!
naravno pa prema mom prvom postu se to i vidi ali aleksa je rekao da je u njegovom nepoznavanju auta dylanov šarm, pa sam ja svoje sljedeće postove i odveo u tom smjeru |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 12/10/2009 : 22:10:23
|
Ovi M&G su stvarno katastrofa... Crtež me nikada nije iznervirao, ali doslovno, dok nisam pročitao DD koji su oni crtali. Razumijem ja da većina čitalaca ne zna nacrtati ni Čiča Glišu, ali mi se ne bavimo profesionalnim crtanjem stripova. Po meni je neozbiljno da tako otaljavaju posao, ali što se mene tiče, i da odrade posao najbolje što znaju, ne vjerujem da bi mi se opet svidjelo. Jednostavno mi ne leže... Što se tiče epizoda u ovom Maxi-ju, prve dvije su mi totalno bezveze, dok treća vadi stvari, i zapravo mi se poprilično sviđa. Ta epizoda mi je vratila vjeru u Maxi-je, razmišljao sam da ih prestanem kupovati, kao još neki na ovom topiku. |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 13/10/2009 : 12:17:19
|
M&G su jako dobri crtači a to dokazuje činjenica da su dio DD staffa od njegovog nastanka. I meni ponekad njihov crtež ne paše, ali općenito gledano dosta su dobri. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 13/10/2009 : 12:29:29
|
quote: Originally posted by Panon
M&G su jako dobri crtači a to dokazuje činjenica da su dio DD staffa od njegovog nastanka. I meni ponekad njihov crtež ne paše, ali općenito gledano dosta su dobri.
Upravo tako... |
|
|
Patrix
Junior Member
Croatia
411 Posts
Member since 17/12/2010 |
|
Topic |
|