Author |
Topic |
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 16/11/2009 : 23:47:06
|
quote: Originally posted by Curunir
ili za zekoslava mrkvu... znas li na sto slice (tj. zvuce) izvorni crtani? bezveze... nama, dakako... ne govorimo o kineskom trzistu... tako da je to itekako istina, posvemasnja i apsolutna...
Govori u svoje ime. Pravo veli rommel, ja filmove iz serijala Looney Tunes i Merrie Melodies ne mogu zamisliti bez glasa Mela Blanca. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 17/11/2009 : 00:39:39
|
naravno da govorim u svoje ime, zar se to treba mozda napomenuti da ne govorim u ime naroda savezne drzave babelije? ali vi ste valjda jedina 2 lika u hrvatskoj i okolici kojima je blanc (koliko god bio izvrstan) bolji od "kaj te muči, njofra?" Vladimira Puhala uz koju su odrastale i veselile se tisuce djece, cak i u dalmaciji koja je prirodno alergcna na ono "kaj"... a sta vam ja mogu... btw pokoj mu dusi i hvala za vrhunce daleko vise od Mt Blanca, nedavno preminuo... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Posted - 17/11/2009 : 01:30:09
|
tako da je to itekako istina, posvemasnja i apsolutna...
Problem je što ti govoriš u apsolutima, kao da su tvoje tvrdnje jedine istine kojih se treba držati. Iz toga ispada da ne govoriš samo u svoje ime. Naprotiv, kao da se svi slažu s onim što govoriš.
ali vi ste valjda jedina 2 lika u hrvatskoj i okolici kojima je blanc (koliko god bio izvrstan) bolji od "kaj te muči, njofra?" Vladimira Puhala uz koju su odrastale i veselile se tisuce djece, cak i u dalmaciji koja je prirodno alergcna na ono "kaj"... a sta vam ja mogu...
Opet to radiš. |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 17/11/2009 : 07:50:18
|
činjenica je da sam i ja bio (ne bi čovjek vjerovao jel'te:) ) među tom djecom koja su odrastala uz našu sinkronizaciju - i smatram ej genijalnom - dapače volio bih i uz originalnu imati izdanja i s ovom - ali MEL BLANC je uistinu MOUNT BLANC za sve ostale pokušaje |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 28/11/2009 : 00:57:24
|
inache what's up doc je melova izmišljotina a čak je i jeo sirovu mrkvu koju nije podnosio radi ugođaja....to puhalo nije radio... on topic - stigla 4 popeye knjiga - sjajna kao i prethodne i uistinu sjajna posveta cigari |
|
|
jimmy mcclure
Starting Member
Netherlands
8 Posts
Member since 27/10/2005 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4655 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 12/01/2010 : 17:49:13
|
mozda sam malo off ali popajevi dnevni kaisevi koji idu u vecernjim novostima su jos jedan savrseni primer fenomenalnog prevoda. isto vazi i za nedeljne table, ali koje su nazalost em scenaristicki debilne, em uzasno nacrtane. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 21/01/2010 : 19:20:40
|
quote: Originally posted by jimmy mcclure
IDW-ovo izdanje porodice Tarane je izaslo iz stampe.
Ako prodaja bude dobra, ici ce se dalje!
Westfield: How many books are you planning in the series?
Canwell: It sounds cliche, but we’ll produce as many volumes as folks will buy. Dean Mullaney and I are very enthusiastic about From Sea To Shining Sea, and if we can get readers excited, too, we’ll be back in 2010 with a follow-up volume, we’ll do a third if the second one sells, and so on down the line. We’re already talking about what we’d like to do in a second volume.
http://westfieldcomics.com/blog/interviews-and-columns/bruce-canwell-interview-idws-bringing-up-father/
misliš druga knjiga jer je prva lani izašla |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
Posted - 09/04/2010 : 00:39:00
|
quote: Originally posted by rommel
quote: Originally posted by Lord Vader89
Popeye knjige su savrsene!!!!! Jel znas mozda koliko toga bi trebalo da izadje
6 4-a se sad pojavila nakon poduže pauze valjda će izgurati svih 6! jel tako da su fantazija?
Meni samo nije jasno, zašto Fantagraphics nije izdao kompletni Segarov "Thimble Theatre"? |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12937 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia