Ne znam napamet koja je epizoda, ali znam u kojoj situaciji se pojavljuje.. Kad mu Sir Oliver proda neke ropotarije i ovaj to nakrca ne neki kvazi-cepelin koji se raspukne od opterecenja.. Bing se rasipa na zemlju i nešto bijesan kune.. Izgleda onak mali, mršav sa nekom kapicom sa coflekom.. Ko neki arapski preprodavac mirodijama :))) Probaj sa nekom epizodom sa Superhikom (prve tri nisu), ali nisam siguran..
I u Podruznici, kad prodaje one macke... Ne secam se ni ja, a trenutno mi nisu tu Fordovi da pogledam... Da se ne pojavljuje u Povratku Superhika?... U prva tri, sigurno ne... Sad mi krivo sto nemam AF kraj sebe!
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Jebote koju memoriju pamcenja imam, fakat sam se cijele scene i pojave Binga dobro sjetio.. Svaka mi dala :))
Samo nisi znao koja epizoda! Naravno, secam se i ja skoro svake scene u starim Alan Fordovima, kad to volimo. Ja sam umirao od smeha od ove scene sa mackama, evo i sad mi je smešno, hahaha!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Broj 77 "Podruznica" i sigurno jos jednom ali ne znam gde
E,a tko kaže da mi uopce imamo te Alan Fordove?! I da ih držimo kuci, tko kaže da smo sada kuci?! I da ih imamo, a kuci smo, nitko od nas ne tvrdi da ih ne držimo kod susjeda. Dalje, tko kaže da ih svatko od nas nema tik do sebe, no ovako, ako pogodimo o kojoj se epizodi radi, ispadamo veci znalci?!
Prodao sam SC klasike i cekam isporuku HC... A Vjesnikove sam prodao pre 5 godina... Zato, strpite se, secanje je sporo, ali tacno ... Secam se i ja scene, ali nisam mogao broja... Mora jos da ucim, ali mlad sam, pa ne brinem
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
I u Podruznici, kad prodaje one macke... Ne secam se ni ja, a trenutno mi nisu tu Fordovi da pogledam... Da se ne pojavljuje u Povratku Superhika?... U prva tri, sigurno ne... Sad mi krivo sto nemam AF kraj sebe!
Koliko ja znam,pojavljuje se u epizodama Centurion,Podružnica,Stupica za Grupu TNT i u jednom od epizoda o smrti Broja 1,mislim da je to epizoda Bakara,ali nisam siguran.
Da, podruznica na jednoj strani, kada kupuje ona zatvorska odela iz Yume... Bakaru sam davno citao, prodana bese... Cekacu klasik da se setim te scene... I nacekacu se