forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MAGICNI VETAR - broj 19 - Leva ruka Djavola
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 19/06/2009 : 19:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Krešo mislim da je nesporazum. Ne verujem ni da bi Manhunter ispitivao poreklo novca jer nije inspektor ko Bob Rok, mislim da se njegovo odnosi na uvodni tekst za koji su stvarno trebali tražiti odobrenje Markosa, verujem da bi im dao i to bi bilo to.

edit: a to što se Bob Rok sam zapetljava nije razlog da i ostali dozvoljavate sebi da upadate u nebuloze.

I nick, i avatar..komentari i ostalo..ama, sve mu pristaje - Bob je car!!I nisu to nebuloze, covek "ima dojave", jer...tako to radi detektiv nad detektivima, legendarni agent jos legendarnije grupe TNT

P.S. Sorry Bobe, ne shvati nista preozbiljno (nisam ni ja daleko od tebe)kad bi jos malo produzili ovu ujdurmu..mislim, ovako nesto van svastare..stvarno, daj nam reci jos koje informacuije su dosle do tebe, u medjuvr...
....AAAAHHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAA
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/06/2009 : 19:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

ja nisam inspektor

Ja sam dobio dojavu da jesi.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/06/2009 : 20:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:

Krešo mislim da je nesporazum. Ne verujem ni da bi Manhunter ispitivao poreklo novca jer nije inspektor ko Bob Rok, mislim da se njegovo odnosi na uvodni tekst za koji su stvarno trebali tražiti odobrenje Markosa, verujem da bi im dao i to bi bilo to.

edit: a to što se Bob Rok sam zapetljava nije razlog da i ostali dozvoljavate sebi da upadate u nebuloze.

I nick, i avatar..komentari i ostalo..ama, sve mu pristaje - Bob je car!!I nisu to nebuloze, covek "ima dojave", jer...tako to radi detektiv nad detektivima, legendarni agent jos legendarnije grupe TNT

P.S. Sorry Bobe, ne shvati nista preozbiljno (nisam ni ja daleko od tebe)kad bi jos malo produzili ovu ujdurmu..mislim, ovako nesto van svastare..stvarno, daj nam reci jos koje informacuije su dosle do tebe, u medjuvr...
....AAAAHHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAA

I mene si nasmejao...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/06/2009 : 20:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bob Rok

ja nisam inspektor

Ja sam dobio dojavu da jesi.

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/06/2009 : 00:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Kupljeno!Hvala Wizardu za Magicnog! Oprosteni su mu svi blekovi giganti i nikad neobjavljivane epizode...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 20/06/2009 : 00:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Ja zasada čitam postove i dojmove,i mogu reći da sam oduševljen.

Magični je super strip,i ovo kiosk izdanje me zbilja oduševilo.Ne mogu ga kupiti,ali ću ga dobiti od ante,kojem ovim putem zahvaljujem!
hvala anto
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 20/06/2009 : 23:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Kupio sam i ja. Magični mi je na osnovu pročitanih 10-ak brojeva dobar strip. Ne toliko dobar da bih kupovao tvrdo koričeno izdanje, ali 190 kinti za kiosk izdanje je solidna investicija.
Ovo izdanje je sa tehničke strane stvarno okej. Štampa, uvez, dizajn su na zadovoljavajućem nivou. Ono što mi se nikako ne sviđa i što doprinosi osećaju da je priprema izdanja otaljana je gomila gramatičkih grešaka i tipfelera. Da ne pominjem da se sudija čas preziva Holder, a čas Holden...
Uozbiljite se malo Wizardovci, nije toliko teško preći tekst više puta i unajmiti lektora.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 20/06/2009 : 23:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zorglub

Ono što mi se nikako ne sviđa i što doprinosi osećaju da je priprema izdanja otaljana je gomila gramatičkih grešaka i tipfelera. Da ne pominjem da se sudija čas preziva Holder, a čas Holden...
Uozbiljite se malo Wizardovci, nije toliko teško preći tekst više puta i unajmiti lektora.

Sad si me rastužio
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/06/2009 : 00:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Njihov prevod/lektura Bleka je ispor nivoa pamfleta kucne zajednice, bukvalno nepismen. Nadao sam se da ce makar ovde to ispraviti, ali ochigledno nisu.
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 21/06/2009 : 00:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Steta,valjda ce se popravit
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/06/2009 : 01:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
U pravu je Zorglub,ima dosta tipfelera,valjda ce to popraviti...Prica je fantasticna,odlicno razradjena radnja,a scene su pune barutnog dima kao u najboljim epizodama Parkera! Sledecu je radio Roi? Sta reci,WOW!
@Markos
Dobar ti je ovaj propratni tekst o Magicnom,na tvom mestu ja bih trazio,bar,polugodisnju pretplatu gratis!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 21/06/2009 : 13:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Na stamparske greske smo vec navikli kod Wizarda, dakle, to nije nista novo. Ostaje da apelujemo jer su kod njih nasi apeli urodili plodom pa treba ocekivati da ce imati sluha i za ovaj u vezi gresaka u tekstu
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/06/2009 : 08:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
I ja sam bas gledao moj primerak...
Nadam se da ce Wizard vec sa narednim brojem pokusati da otkloni moguce gresake u tekstu...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 22/06/2009 : 13:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
jel može neko da postavi te slike otiska i korica,baš me zanima
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/06/2009 : 14:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Procitano,prvi Magicni ikad i mogu vam reci da mi se svidja,ako su sve epizode slicnog kvaliteta ja sam zadovoljan.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/06/2009 : 16:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
uglavnom su tog kvaliteta

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 24/06/2009 : 05:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Jucer sam kupio ovaj broj,jos nisam procitao ali stvarno zaista dobro odradjen,svidja mi se.

Edited by - Ferri on 24/06/2009 05:18:18
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/06/2009 : 09:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
Ovo je zaista jedna od najboljih vesti,obzirom na kvalitet Magicni je zasluzio redovan ritam izlazenja ali nije imao , srece nadam se da ce Wizard sa ovim izdanjem dobiti nove kupce. A kada prosire bazu citaoca moze da uvedu i nove junake. Svak Cast i alal vera

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/06/2009 : 09:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
e da jos nesto j e b o vas dizajn i izbor boja, pa ja sam likovno mrzeo vise i od muzickog, i zivo me zabole kakave su boje sve dok je hrbat dobar, lepilo drzi i nema stamparskih gresaka:):):)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/06/2009 : 12:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tiberije

e da jos nesto j e b o vas dizajn i izbor boja, pa ja sam likovno mrzeo vise i od muzickog, i zivo me zabole kakave su boje sve dok je hrbat dobar, lepilo drzi i nema stamparskih gresaka:):):)

Tiberije prijatelju , zlatne reči!
1.Ovakav strip najviše od svih Bonelija zaslužuje da redovno izlazi
2.Jebeš dizajn ( a ako ćemo pravo nije ni loš)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/06/2009 : 13:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Svaka cast prijatelju. Vidi se da imas sluha za prave stvari.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/06/2009 : 14:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Nije uopste los,jeste da ne volim zelenu boju,ali ako budu menjali iz broja u broj kao Italijani bice ok.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/06/2009 : 15:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ docA

@ Tiberije
Nema stamparskih gresaka.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 24/06/2009 : 16:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

@ docA

@ Tiberije
Nema stamparskih gresaka.

Nema vise od 50 stamparskih gresaka

Izgleda da je prevodilac mrzeo srpski vise od likovnog i muzickog zajedno

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/06/2009 : 16:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ma, ljudi..sve je to ok..i ja kazem, treba uputiti sve podrske Wizardu i magicnom..no, tiberije me tamo proziva (aludira na mene, pritom su mu i seksualne aktivnosti na pamet povodom mojih komentara), a zasto inace sluzi forum?! Pa sta ako se komentarise dizajn, oblikovanje, stamparske anomalije i sl.?! Mada, ja nisam jedini srao o dizajnu, iako sam posto je strip dosao u moje ruke, dao jedan, posve drugaciji komentar povodom svega prethodnog...
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000