sve je ovo super, AF je NEUNIŠTIV... U 40.godini izlaženja još jedna serija brojeva, šteta jedino što je u ITA pao na 30.ooo kom po broju /za razliku od DD-a ili TEXa koji idu po 200.0000 kom po broju/
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nema potrebe, jos uvek ima na lageru HC klasik u dovoljnoj kolicini... Mada, mislim da im je i to u planu, ali ne sad nego za koju godinu kada pocne da nestaje sa lagera...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Nema potrebe, jos uvek ima na lageru HC klasik u dovoljnoj kolicini... Mada, mislim da im je i to u planu, ali ne sad nego za koju godinu kada pocne da nestaje sa lagera...
Po kojoj logici? Zar nije normalnije raditi nove količine postojećeg HC izdanja tj. klasika. I usput, već je nestajalo sa lagera odavno i pokriveno je drugim izdanje.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ja nisam imao novca za klasik seriju, mozda bih mogao sad poceti sa ovom serijom pa dopunjavati klasikom (zaboli me sta pise na naslovnoj strani to jest da li je klasik ili super klasik)
Zavisi... Ja sam poceo sa klasikom u septembru prosle godine, skupio od 22. do 69, do marta... I 4 superklasika... Tako da mogu bez problema da se nadju klasici od 25. broja... Sad sam sve to prodao i u ponedeljak dobijam 25 klasika HC ...
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •