ima pola sata da sam se odjavila i ugledala se i dalje prijavljenom. Pokusala sam svasta, prije no sam shvatila da moram pitat: A kako da ja ne budem tu, kad nisam prijavljena Ja kad odem, ja bih rado doista otisla
Help
edit: nije mi se dalo otvarati novi topic radi ove gluposti. ionako se samo meni dogodi.
Rijeseno. Thnxs Charlie. Nema na cemu Charlie. I drugi put si pomozi sama.
Momci, zsteka li vam auto, pregore osiguraci, procuri ventil, ne radi klima uređaj, problemi s hardverom, steka softver, ode lezaj na perilici rublja, eksplodira ekspres lonac .. samo javite problem, rado cu vam pomoci.
Stovano pucanstvo. Pola 3 je i nemam volje istrazivati u cemu je stvar, samo da vas obavijestim da sam se uredno odjavila s foruma prije nekog vremena, i ugledam opet sebe samu među clanovima koji su onlajn, odn. prijavljeni na forumu. Tako da znate, nisam tu, sada kada odem, ali moj duh i dalje obitava ovim prostorima i molim vas, pazite na njega, i da mu ne bude dosadno. Sutra kad se vratim, sve ce mi reci, pa budite dobri prema Just_Charlie koja je tu, dok mene nema.
Stovano pucanstvo. Pola 3 je i nemam volje istrazivati u cemu je stvar, samo da vas obavijestim da sam se uredno odjavila s foruma prije nekog vremena, i ugledam opet sebe samu među clanovima koji su onlajn, odn. prijavljeni na forumu. Tako da znate, nisam tu, sada kada odem, ali moj duh i dalje obitava ovim prostorima i molim vas, pazite na njega, i da mu ne bude dosadno. Sutra kad se vratim, sve ce mi reci, pa budite dobri prema Just_Charlie koja je tu, dok mene nema.
Tenkju. Fuck it!
:))
jesi sigurna da si se odjavila i na forumu i na samom sajtu (dakle na početnoj strani)?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!