Author |
Topic  |
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/06/2009 : 13:48:12
|
ne ne nije to :D
nego nemam nikakvih problema i na poslu skidati jedan rapid dnevno da ne bih beze isao diskonektovati komp da bi se promijenila adresa :P |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 24/06/2009 : 20:12:28
|
Ništa onda, probat ću taj jdownloader jer meni u suštini i nije problem čekati nego svaki put provjeravati je li završio jedan link pa staviti drugi i tako unedogled...
Hvala svima na sugestijama  |
 |
|
vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 24/06/2009 : 21:03:37
|
Cryptload + IP Changer-nabacate linkove,kad zavrsi jedan link ip changer restartuje modem i pocne sledeci link da skida-koristim tu kombinaciju mesecima i prezadovoljan sam-imao sam pre ovoga rs nalog ali kad su poceli da ogranicavaju dnevni dl rekao sam im zbogom i poceo ovako da skidam,a skidam stalno btw,Cryptload se samo skine i raspakuje,nema instalacije,a ako necete da se zezate sa ip changerom,program saceka 15 min pa krene sa dl sledeceg fajla |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 24/06/2009 : 22:13:28
|
quote: Originally posted by kreŠa
Instalirao sam JDOWNLOADER i ubacio linkove. Sta sad, kliknem start download, i nece. Linkove sam kopirao u ono prozorce u donjem desnom uglu, klinuo na ono perse, potom namestio brzinu na 50 kb/s, simultaneos downloads 2, i kliknem start download, i nista. Kako da pokrenem, pa da mi skida do ujutru? Hitno mi treba pomoc
Trebaš namjestit postavke rutera , pas i lozinku i nac svoj ruter na listi i napravit probni reset.. Brzinu nemoj ogranicavati ostavi na nula.. Moras podesit i sa kojih servisa prihvacas skidanje.. Broj preuzimanja isto na 1.. I imas negdje u postavkama da nisi premijum user ,to nemoj poklikat.. kad sve to podesiš samo klik na onu strelicu u ljevom uglu i dowload ce krenut..
|
http://www.appaloosa.hr/ |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 24/06/2009 : 23:21:32
|
quote: Originally posted by kreŠa
Sutra cu da uradim sve kao sto si mi rekao Danas sam za ceo dan skinuo svega 20 fajla 
nemoj se zbog tog zabrinjavati.. rapid je poduzeo neke mjere , a vjerujem da je mozda i zaprijetio tvorcima jdow, pa skidanje sa rapida ide dosta otezano , zato sa megauplauda ide super 
trazi linkove sa megauplauda i ice ko strela  |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 24/06/2009 : 23:25:34
|
Problem je što se megaupload ipak puno manje koristi od rapidsharea. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 24/06/2009 : 23:43:06
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Problem je što se megaupload ipak puno manje koristi od rapidsharea.
ne znam bas, kad skidas normalno sa rapida ide full, a sa jdow jedva vuce 125kbs sa mega vuce i vise nego je full  naravno govorim o brzini dl-a 400kbs  |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 24/06/2009 : 23:46:51
|
quote: Originally posted by Guffy
ne znam bas, kad skidas normalno sa rapida ide full, a sa jdow jedva vuce 125kbs sa mega vuce i vise nego je full  naravno govorim o brzini dl-a 400kbs 
Mislio sam na to da ljudi inače puno češće koriste rapidshare od megauploada, a shodno tome na megauploadu ima puno manje stvari nego na rapidshareu. Recimo: ako tražim neki film puno je veća šansa da ću ga naći za skinut sa rapidsharea nego sa megauploada  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/06/2009 : 23:47:30
|
mislim da je doktor mislio na količinu podataka uploadovanu na megauploadu koja je puno manja od kolicine podataka na rapidshareu :)
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 25/06/2009 : 00:06:03
|
quote: Originally posted by supermark
mislim da je doktor mislio na količinu podataka uploadovanu na megauploadu koja je puno manja od kolicine podataka na rapidshareu :)
Pa znam na kaj je mislil  Ali kako objašnjavaš da je jdownlader prije ovoga velikog updajta svog softa išao sa rapida kao i sa ostalih A sad se vuče ko krepana mačka i svako malo ,nemate ovlaštenje upisa na hdd |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 01:37:12
|
Da,pre ovog general update-a meni je non stop skidao 300 A sada jedva 100 predje :S Ali su zato tim updateom ubacili i da moze megaupload da prima! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 25/06/2009 : 09:31:02
|
quote: Originally posted by weljko94
Da,pre ovog general update-a meni je non stop skidao 300 A sada jedva 100 predje :S Ali su zato tim updateom ubacili i da moze megaupload da prima!
ja sam i prije skidao sa megaudajta i islo je isto ko i sad.. ali prije tog updajta nikad mi nije preskakao fajlove i pisao kako nemam ovlaštenje zapisa?? A i kad to napravi na rapidu, umjesto da krene na 80 posto gdje je stao , vraca se i pocinje od nule  Znaci radi bespotrebni promet |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 13:30:57
|
quote: Originally posted by Guffy
ne znam bas, kad skidas normalno sa rapida ide full, a sa jdow jedva vuce 125kbs sa mega vuce i vise nego je full  naravno govorim o brzini dl-a 400kbs 
Mislio sam na to da ljudi inače puno češće koriste rapidshare od megauploada, a shodno tome na megauploadu ima puno manje stvari nego na rapidshareu. Recimo: ako tražim neki film puno je veća šansa da ću ga naći za skinut sa rapidsharea nego sa megauploada 
Ovisi, ako tražiš linkove sa warez-bb.org u 95% slučajeva ćeš pronaći na MU ono što ti treba  |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 16/07/2009 : 13:47:38
|
Da li jdownloader skida i sa megauploada ili samo sa rapidsharea? |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 16/07/2009 : 14:00:13
|
Da li jdownloader skida i sa megauploada ili samo sa rapidsharea?
Skida sa praktichno svih sajtova te vrste, samo se ti sajtovi doviju pa neshto poremete, te se jdownloader stalno apdejtuje da se tome prilagodi.
Trenutno se cheka na apdejt koji ce popraviti hotfile i megashares, tako da trenutno od tih vecih bez problema skida jedino rapidshare, mediafire i megaupload. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 16/07/2009 : 14:06:45
|
Thx |
 |
|
Topic  |
|